Hiidenhevonen

Jäsen
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

About Hiidenhevonen

  • Rank
    Tavis
  1. Nää on ihania Kaksosia odotan ja laskettu 12.2 ja jo nyt kaikki on voivotelleet kovasti, et miten sit jaksetaan. No Aupair aloittaa ens viikolla, et eiköhän se tästä. Yksi löytyy ennestään 1,5 vee ja uskon, et kaksoset on hyvä juttu kaikinpuolin. Mä voin nyt jo lisätä, et ei tartte olla kuin kerran raskaana saadakseen kaksi.
  2. Jäin pois noin 20 viikolla. Toki maatalo myös baarihommien lisäksi, et sen ten mitä jaksan. Mut virallisesti hain erityisäitiyslomaa noin 20 alkaen.
  3. Mä oon baarimestarina pienessä kylässä, ajoittain myös kotikylässäni. Kaikki asiakkaat on oikeastan tuttuja jo monen vuoden takaa ja on vaan ollu ihan onnessaan mun puolesta. Yhestä työpaikasta, tästä kotikylältä sain lahjankin asiakkailta sit kun vaavi oli syntynyt lämmittihän se mieltä ja kun tulee käytyä mammalomalla kaffella siellä, kun pieni kylä niin kyllä kaikki on kovin tuttavallisia ja iloisia mun puolesta. Nyt odotan kaksosia ja oon jäänyt jo aiemmin pois töistä, kun nostelu ja yövuoroissa seisominen alkoi olla mahdotonta. Aina kaikki on ottaneet hyvin ja kun oon palannut duuniin, niin pikkuista on kovasti pydelty näytille. En anna humalaisten koskea tietenkään. Ja muutenkin vain joidenkin, oon aika tarkka omasta tilasta töissä.
  4. Meillä nyt tämä toinenkin raskaus alkanut hoidoilla ja kaksi viimeistä alkiota laitetiin kerralla.tiesin samana iltapäivänä olevani raskaana ja tiesin molempien kiinnittyneen, koska tunsin kiinnittymiset eri puolilla kohtua. Odotin kaksosia myös ekasta muutaman viikon, mutta toinen meni kesken. Tiistaina oli istutus ja torstaina lensi aamukaffet takas mukiin, niin se oli sitä myöten selvä. Ja kahdesta olin varma. Ja ultra varmisti sit asian ihan tieteellisesti.
  5. Kauri Mica Peura Minno Mertsi Kyllähän näitä riittää :-D Ja onko sillä nyt niin väliä kuuleeko nimestä sukupuolta, näkeehän sen ja jos ei näe, niin asianosainen ehkäpä haluaa niin. Suotakoon se yksityisyys tässäkin asiassa kaikille. Itse olen kaavaillut sukupuolineutria nimeä, ihan jos kaunis sattuu omalle kohdalle, nyt kun tää nimiasia lakaa olla ajankohtainen (lopultakin) mutta saatan hyvinkin päätyä ihan "tavalliseen" tyttö tai poika nimeenkin. Sen näkee sitten. Itsellä on molemmilla käytössä oleva harvinaisehko nimi. Ei ole kyllä siitä tukllut ongelmaa koskaaan.
  6. miestennimenä ainakin Aarre Kaarne
  7. Inhosin syvästi etunimeäni ihan pienestä asti. Siis reilusti alle kouluikäisestä. Aina oli vastenmieleistä esitellä itsensä kenellekään, kun piti se kamala nimi sanoa. Aikuiset tykkäsivät ja se oli niiiiiin herttainen kaikkien mummujen ja mammojen mielestä. Siitä piti aina väännellä kaikenlaisia diminutiiveja, että pahaa teki. Kun muutin kouluun 16 - vuotiaana uuteen kaupunkiin, otin vain käyttöön eri nimen ensimmäisenä koulupäivänä. Sanoin, nimeni on *tähän se inhokki* mutta KAIKKI KUTSUVAT MINUA * uusi nimi* Ja 18 täytettyäni menin synttäripäivänä, kun kerran sattui arkipäivä maistraattiin ja sain vihdoin oman nimeni, jonka kehtaa esitellä ja jossa koen olevani kototnani. Yksi elämäni parhaista päätöksistä. Minähän sitä nimeä kuuntelen useimmin. Uusi nimi on harvinainen alle 30 miestä ja alle 5 naista. Monet minua paljon nuorempia. Jännää oli, että kaikki vanhatkin kaverit oppivat uuden nimen helposti, koska se vaan sopii mulle kuulemma paremmin kuin se entinen. Olen samaa mieltä Että josksu se ei mene ohi, se inhotus ja se nimi ei sinänsä ole edes ruma tai mitään, mutta aina kun kuulen sen pienellä lapsella en voi olla ajattelematta "Voi pientä, on sua nimellä paiskattu."
  8. ^ Jos vaan viitsit kaivaa sen nimen, ihan mielenkiinnosta, mulla saattaa olla lähtö ennen maanantaita ja olisi kiva tietää, koska ennen mnaanataita 08.00 aamulla ei Vammalaan pääse :-D Sinne siis meen jos tää malttaa odottaa sinne asti.
  9. En ihan kaikkea lukenut, mutta en ymmärrä miksi aikuisen ihmisen pitää tehdä toiselle aikuiselle tiliä ystävistään? Miehelläni ja minulla on yhteisä ystäviä ja sitten kummallakin omia, joita toine ei tunne tai edes tiedä. Niin miehiä kuin naisiakin molemmilla. En näe tässä ongelmaa, mutta minusta olisi kiusallista jos mieheni alkaisi kytätä ystävyyksiäni. Määrittelisi kenen kaveri saan olla ja kenen en, kenen kanssa jutustelu on "epäilyttävää" ja kenen kanssa ei. itselläni on kiespuolisiakin ystäviä useita ja tuleekin heile joskus tilitettyä ja kysyttä ns. "miehen mielipide" parisuhdejutuissa. Tämä keskustelu taas ei toimi jos he olisivat miehenikin ystäviä. Koska olen seksuaaliselta suuntautumiseltani bi pitäisi varmaan istua yksin kotona, ettei kukaan vaan saa mitään ajatuksia.
  10. Meillä on lautanen pitänyt syödä tyhjäksi ja oli karkkipäivä, molemmat mielestäni huonoja metodeja. Karkkia menikin sit aikuisiällä tolkuttomasti ja jo nuorena kun vaan "sai" syödä, kun kukaan ei enää vahtinu. Myös äitini hokema siitä kuinka olen lihava, lihonut ja lihavuuteen taipuvainen ovat jättäneet jälkensä syömiseeni. Meillä oli niin, että kaksi siskoani olivat huomattavasti hoikempia pikkusiskoni jopa äärettömän laiha nuorena ja lapsena. Näihin aina sitten verrattiin ja muistan kyllä ikäni, enkä mitenkään lämmöllä äitini kommentteja kehostani ja sen huonommuudesta. Nyt olen karkkilakossa raskauden ajan ainakin, en viitsisi jo kohdussa syöttää pienokaistani palloksi. Ja kun marketissa näkee punkeron lapsen joka hyvässä lykyssä vaappuu jo 4-5 vuoden vanhana kuin pingviini ja usein kovaäänisesti vaatii karkkia ja sitä myös saa niin kyllä pahaa tekee. Ja oikein mua inhottaa sellaset vanhemmat, (myös koiranomistajat) kun syöttävät suojattinsa hirmuisiksi ihrapalloiksi.
  11. Jos mun tissit kasvaa vielä yhden koon saan ostaa TELTTOJA pareittain partioaitasta. Jumankavita! että mua sieppaa tää tissien kasvu. Nyt koko G ja viikkoja 9 ja rapiat päälle. Reilu koko jo eteenpäin, eikä saa enää kaupasta liivejä. Tulen huuluksi. Kiitos helpotti avautua.
  12. Voi räkä! Mä oon varmaan ainoa jota uusi kuosi ei miellytä lainkaan. Haluaisin valkoisen "tavallisen" ja voisin itse sen maalata lapselle. En siis oikein pidä tuollaisesta "naivistisesta" tyylistä. Mutta voi olla että muutenkin otan rahana, kun tota kamaa on tulossa aika monesta perheestä kun on pikkuisia juuri nyt ja juuri taaperoikään siirtyviä tuttavapiirissä.
  13. Kalle on ihan ok 7 Elfrida?
  14. Bavarian 0% on hyvää etenkin limesiivun kanssa nautittuna kuten sol suoraan pullosta, oluen ystävänä tykkään tästä saunajuomana jopa enemmän kuin tummasta Nikolaista 0%
  15. Mä varmaan vaan toteaisin, ettei mulla mitään ultraa olekaan jos sattuisi mieslääkäri alakautta tehtävään ultraan Se n verran on ahdistava ajatuskin. Elämässäni olen tavannut kaksi mieslääkäriä, jotka eivät ole olleet jollakin tavalla inhottavan tai epoäluotettavan oloisia. Varmaan hyviä on enemmänkin, mutta miksi ottaa riski kun naisisat mukavia ja helliä on ollut 95%. Tosiaan varmaan vaan kääntyisin ovelta jos naista ei olisi saatavilla. Ja siis kysy ei ole ujoudesta tai muustakaan vaan siitä, että jotenkin sen vaan heti aistii tuleeko "juttuun" lääkärin kanssa. Jos tulen sukupuolella ei ole väliä. Mutta voin sietää helpommin naisen jonka kanssa en tule "juttuun". Olikohan ny tarpeeksi epäselvää tekstiä