Mardi

Aktiivijäsen
  • Content count

    579
  • Joined

  • Last visited

About Mardi

  • Rank
    Aktiivi
  1. Onnea rain!
  2. heiffi, mulla näytti ovistesti aivan kirkuvan punaista viivaa, kun olin raskaana. Oli paljon, paljon tummempi kuin kontrolliviiva. En valitettavasti näe r-testeissäkään väriä
  3. Minäkin kuulun niihin onnekkaisiin, joilla oli oireeton alkuraskaus. Väsytti ja nälätti, mutta siinäpä se. Kyllähän se toi mukanaan epäuskoa ja huolta, kun ei missään oikein mitään tuntunut, mutta nyt on menossa rv18 ja kaikki on edelleen hyvin.
  4. Kiitos Annis! Mä olen kuullut että parkkihalli on aina täyteen ammuttu ja sinne on turhaa yrittää änkeä, mutta aina kannattaa kokeilla
  5. Naistenklinikalla hoidoissa käyvät, mihin olette pysäköineet autonne käyntien ajaksi? Itse en pääse julkisilla kulkemaan, ja meikussa taitaa parkkikset olla kiven alla. Kaikesta sitä saakin päänvaivaa..
  6. Mun mielestä kuulostaa ihan normaalilta.
  7. Kuumeilijalla on ollut ihan selkeä ovis! Mullakin nännit kipeytyy aina ovulaation jälkeen. Mulla terojen sivuvaikutukset kestää aina menkkojen tuloon saakka. Tänään aloitetaan taas pitkästä aikaa terot. Toivottavasti saisin niistä apua keltarauhasen toimintaan..
  8. Eikös normaaliksi laskettava kierto ole 23-35 päivää?
  9. Mä en muista olenko jo kirjoittanut tämän tänne, mutta minullakin teroja syödessä kierrot vain lyhenivät ja lyhenivät. Ensimmäisillä kerroilla menkat alkoivat 5 päivää viimeisestä pilleristä, mutta sitten alkoi lyhenemään kierto niin että se oli lopulta vain 23 päivää. Nyt, kun sain clomit, kokeilin josko kuukautiset tulisivat ilman teroja. No eipä tulleet, enkä ollut myöskään raskaana. Neljä tai viisi teroa ehdin ottaa ennen kun vuoto alkoi. Onneksi on maanantaina lääkäri..
  10. No niin, varmaan ne terot on turhia. Mun niitä käskettiin kuitenkin jatkamaan, johtuisko sit siitä että mun limakalvo ei ole tarpeeksi paksu ja terot vahvistaa sitä?
  11. Khadeija, mulle sanottiin polilla, ettei teroilla pitäisi olla mitään vaikutusta ovulaatioon, mutta oon lukenut niin paljon toisenkinlaista tarinaa, etten tiedä mikä on totuus. Itse teen niin, että tikutan ovista ja kun se on bongattu, aloitan terot. Mulle on annettu samat ohjeet eli kp 15-24, mutta mutta.. Niin ja noista seurantaultrista, ainakin ekassa clomikierrossa ne on suositeltavia, että saadaan tietoon se omalle kropalle sopiva annostus. Jos munasoluja kehittyy kolme tai useampia, tulee yhdyntäkielto jollei halua ottaa monikkoraskausriskiä käsittääkseni sitten, kun se oikea annostus on löydetty, ei seurannoissa tarvitse ainakaan joka kuukausi käydä.
  12. Khadeija <3 Terothan ei vaikuta ovulaatioon, joten kannattaa pyytää clomiresepti myös. Mä syön molempia, clomeja oviksen aikaansaamiseksi ja teroja kuukautisten säännöllistämiseksi.
  13. ^kuulostaa ihan mun terokierroilta. Syön pillerit kp 15-24 eikä vuoto ole koskaan alkanut ennen kp30. Tiputtelua ei esiinny, mutta tissit tulevat tosi kipeiksi ja turvonneiksi aina. Muitakin valeraskausoireita ilmenee vaikka muille jakaa :/ odottele nyt vielä joitain päiviä ennen kun alat syömään lisää nappeja!
  14. Mä oon pyöritellyt viime aikoina päässäni tätä ajatusta aika paljon. Toistaiseksi oon kertonut vain yhdelle ystävälle, joka oli vielä vuosi sitten mun kanssa samassa jamassa. Sille oli silloin helppoa puhua ja oli helpottavaa, kun joku todella tiesi mitä käyn läpi. No, he olivat onnekkaampia kuin me ja saivat sen kaivatun lapsen. Enää mä en oikein haluaisi puhua edes tuolle ystävälle, kun tuntuu vähän että yllättäen kaikki sellaisetkin yhteiset tutut, joille en itse ole kertonut mitään, tietävät meidän ongelmista. Mä haluaisin pitää tän asian omana murheena, koska mua ärsyttää ajatuskin niistä uteluista, että missä mennään ja joko on tärpännyt. Enkä varsinkaan halua mitään sääliä! Toisaalta mua ärsyttää ihan yhtä paljon ne "no jokos on pullat uunissa, vinkvink" ja "koska aiotte TEHDÄ lapsia". Monesti tekisi mieli vastata, että sitten kun se saadaan koeputkessa aikaiseksi, mutta toistaiseksi en ole viitsinyt.