hernevarvas

Aktiivijäsen
 • Content count

  302
 • Joined

 • Last visited

About hernevarvas

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. Aatu on huippu, 10! Vinski?
 2. Ihan ok, 7 Selma?
 3. Ihan ok, ehkä tuntuu vähän teennäiseltä, 7 Liina?
 4. Ekasta eikä tokasta kuume iskenyt, mutta heti kun sain kolmannen syliini tuli hirrmuinen kuume ja ajatus neljännestä.
 5. ^ kaunis nimi ja onnea nimen saaneelle <3
 6. Onko kukaan ollut nazarin matkoilla turkissa? Ihan uusi tuttavuus mulle, johon törmäsin netissä.
 7. Täällä hakusessa tytölle vanha nimi joka ei ole hirmu yleinen. Kriteerinä myös kaksi tavua.
 8. Sairaalassa ei saa nykyisin vierailla kuin vauvan isä ja sisarukset. Kukkiakaan ei saa osastolle lähettää.
 9. Tulee mieleen leevi and the leavingsin biisi " hullu Amalia kamalia tansseja tanssii.." 6 Lempi?
 10. En ole havainnut tulppaa kummassakaan synnytyksessä.
 11. Nostelen. Tarkoituksena lähteä Turkin Alanyaan (hotelliksi katsottu long beachia) kunhan vauva syntyy ja on 3-4kk. Isommat on silloin 6 ja 4v. Toiveena vaan lämpöä, isommille lapsille riemua koko viikoksi vesipuistojen ja muiden muodossa ja all inclusive. Koska tää ei todellakaan oo mikään aikuisten ehdoilla -loma, niin hotellialueelta ei tarvitse poistua viikkoon jos ei sitten satu huvittamaan onko kenelläkään kokemuksia nimenomaan tuosta hotellialueesta? Tivolilaitetta ym. näyttäisi löytyvän..
 12. Minä yritin sinne pepinoon ottaa yhteyttä puuttuvasta koosta jonka olisin halunnut, mutta kahdesta yhteydenottopyynnöstä huolimatta ei sieltä vastattu mitäään. Melko huonoa asiakaspalvelua..löysin omani kuitenkin käytettynä ja pitää vaan toivoa että s menisi joten kuten päälle.
 13. Kasma, onko noissa navigaattoreissakin se "jarruremmi" eli työntöaisassa oleva, työntäjän käteen tuleva naru jolla estää vaunujen karkaamisen..? Vai onko teillä se paikallaan? Netistä saa ladattua ainakin vibejen käyttöohjekirjasen, joten sieltä varmaan löytyisi navigatoreillekin! Löytyisiköhän täältä http://philandteds.com/eu/ ?
 14. ^ kiitos molemmille! Meillä on ollut vaunut olleet aina vaan tuplakäytössä, joten sen takia tuota vetskaria ei ole tarvinnut kumpaakaan kun sekä sade- että uv-suoja menee kuomun yli takamatkustajan päälle. Ostin nyt käytettynä viben runkoon kiinnitettävän kopan joten ykkössuojilla olisi käyttöä..taidan kuitenkin kokeilla menisikö ainakin tavisvaunujen hyttyssuoja noihin. Lisävarusteisiin kun saisi uppoamaan tolkuttomasti rahaa jos menaa ostaa sekä ykkös että tuplakäyttöön sopivat :/
 15. Mikä siihen kuomun etureunan vetskariin tulee kiinni? Lisäys. Tuumailen täällä vibejen toimivuutta pelkän vauvan kanssa. Pehmeä kantokoppa löytyy, mutta nyt huomasin että saatavilla olisi runkoon kiinnitettävä kova koppa..kokemuksia? Itseä epäilyttää eniten se että vauva matkustaa työntäjästä pois päin ja se suojattomuus ilman sisaristuinta..?