Kevätkeiju

Aktiivijäsen
  • Content count

    1285
  • Joined

  • Last visited

About Kevätkeiju

  • Rank
    Addikti
  1. Ainakin Pebble Plus kaukalossa on kuomu jonka saa vedettyä sieltä selkäosasta kantokahvaan kiinni.
  2. Nostan tätä siinä toivossa että saisin kokemuksia rintapumpuista. Eli onko kenelläkään kokemusta Lansinohin sähköisestä rintapumpusta tai Amedan Lactaline - pumpusta?
  3. Ei kun väärä ketju, pahoittelut
  4. Täytyypä tosiaan kysyä vielä liikkeestä, että voisiko kaukalo sopia noilla adaptereilla. Maxi-Cosin kaukalo on jo ostettu ja jätettiin matkarattaiden osto vielä hamaan tulevaisuuteen, kun on vaikea arvioida tarvitseeko niitä ylipäätään.
  5. Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta tässä linkki Väestöliiton tosi hyvään oppaaseen: http://vaestoliitto-fi-bin.directo.fi/@Bin/bdcc56c0c62779aa6da205f74a792bbc/1462868411/application/pdf/3226422/Itkuinen_vauva_ja_koliikki_2014.pdf
  6. Osaisko kukaan vastata, että käykö Britaxin matkarattaisiin minkään muun merkin kaukalot?
  7. Nyytikki Aika samanlaisilla kriteereillä etsitään mekin vaunuja, mutta käyttökokemusta ei ole, eikä olla tehty vielä päätöstäkään. Meillä oli vaihtoehtoina Emmaljunga Duo Edge, Gesslein F6 ja Teutonia Prestige. Noista Emmaljungat putosi jo pois ja nyt ollaan menossa vertaamaan Gessleinin ja Teutonian vaunuja lähiaikoina. Noita Brion Happy - vaunuja ei vissiin ainakaan ole enää juuri missään?
  8. Emmaljungan vaunuja on tullut nyt paljon netistä katseltua, mutta liikkeeseen asti ei olla vielä päästy. Ihmetystä on herättänyt nuo nettisivuilla ilmoitetut mitat, sillä esim. Emmaljungan nettisivujen mukaan Duo Edgejen leveys olis alle 60 cm mutta Lastentarvikkeen sivuilla oli leveydeksi ilmoitettu peräsi 68 cm. Voiko vaunujen koppa olla todella noin paljon leveämpi kuin mitä nettisivuille on ilmoitettu rungon leveydeksi? Vai ilmoittaako Emmaljunga nettisivuillaan leveyden ilman renkaita? Täytyy varmaan ottaa mittanauha mukaan kun liikkeeseen menee vaunuja katselemaan...
  9. Rv 18 siirryin äitiysvaatteisiin. Siihen asti pärjäsin sellaisella laajennussysteemillä millä sai housuihin lisää väljyyttä.
  10. Jotenkin itselläkin järki sanoisi että ilmakumirenkaat olis epätasaisessa maastossa pehmeämmät joten niitä varmaan nyt ensisijaisesti etsitään. Tietääkö kukaan onko Teutoniaan nykyisin saatavilla ilmakumirenkaita? Ainakin ne vakiorenkaat on vissiin kennorenkaat tai täyskumia?
  11. Apollonis: Kylläpä tulikin hyvä mieli heti aamusta Selvä plussa, paljon onnea!
  12. Osaatteko kommentoida ilmakumirenkaiden ja ilmakennorenkaiden eroja? Etsinnässä on siis vaunut etenkin lenkkeilyyn ja myös sorateille sekä metsään. Ilmakumirenkaat tuntuis järkevimmältä, mutta tekeekö noilla kennorenkailla mitään? Vaihtoehtoina tällä hetkellä käytännössä Emmaljungan Duo Edge, Teutonian Mistral Prestige ja Gesslein F6. Gessleinissä on ilmeisesti kennorenkaat. Onkk näistä merkeistä kokemuksia?
  13. Osaako kukaan sanoa onko Emmaljungan vaunuissa heittoaisaa ja jos on niin missä malleissa? Emmaljungan sivuilta yritin tuota katsoa mutta en löytänyt mistään tuota tietoa.
  14. Lääkärit puhuu yleensä potilaan oikeasta ja vasemmasta. Eli sinun odottaisin vasemmassa munasarjassa tuntemuksia
  15. Catherinen pointti on tosi tärkeä. Matkavakuutus ei välttämättä korvaa raskauteen liittyviä komplikaatioita ja kustannukset voi olla tosi isot. Esim. pikkukeskosen tehohoidosta koituvat laskut on sellaisia ettei tavallisella ihmisellä ole mitään mahdollisuuksia niitä maksaa. Itse en lähtisi raskausaikana Keski-Eurooppaa kauemmaksi enkä loppuraskaudessa edes Pohjoismaihin.