Piksu

Aktiivijäsen
  • Content count

    466
  • Joined

  • Last visited

About Piksu

  • Rank
    Aktiivi
  1. En ole mikään asiantuntija, mutta sanoisin, että ovat vaan raskausoireita. Tai sitten olet tulossa kipeäksi. Ei se kuitenkaan keskenmenoa aiheuta, jos ei se muuten ole tullakseen, ja tuskin sellaisestakaan kielii.
  2. Mä soitin aikalailla heti, olisko ollut plussasta seuraavalla viikolla. Täällä nettisivuilla sanotaan, että asiakkaaksi kannattaa hakeutua heti raskaustestin näytettyä positiivista. Eikä ainakaan kummallakaan kerralla ole terkka soitellessa ihmetellyt miksi niin ajoissa soittelen. Onhan siinä paremmin tilaa sitten terkankin kalenterissa varata ensimmäistä aikaa. Johon ainakin täällä varataan varmaan joku tunnin aika.
  3. Musta se on muutenkin epäkohteliasta tupakoivilta pakottaa tupakoimattomat olemaan tupakan savussa autossa, oli sitten raskaana tai ei. :/ mun ainakin tekee muutenkin tupakansavu niin pahaa, ihan ilman raskauttakin.
  4. ^^ painaisin tykkää jos oltais facebookissa hyvä teksti Nicorettella!
  5. Passiivinen tupakointi on lähes yhtä paha kuin itse polttaminen. :/ itse välttelen kyllä tupakoivien lähellä oloa ja lähipiirissä olevat tupakoitsijat ymmärtääkin mennä kauemmas tupakoimaan.
  6. Ei kai noista puhtaista proteiinijauheista mitään haittaa ole. En ainakaan keksi mitä. mun mielestä just proteiinilisistä puhuttaessa mainitaan nimenomaan ne lisäaineet ja makeutusaineet, että pitää katsoa ettei niiden joukossa ole raskaana olevilta kiellettyjä juttuja. Mutta lisäaineettomat luulisi olevan ok.
  7. From the album PIksun kuvat

  8. Olikohan se tässä ketjussa vai meidän kuukausiketjussa, kun joku selitti hyvin noita raskausviikkoja. Eli samoin kuin koululuokillakin sanotaan, että on vaikkapa kolmannella luokalla, silloin kun on käynyt jo kaksi täyttä vuotta koulua ja aloittanut kolmannen luokan. Niin samallalailla sitten noiden raskausviikkojenkin kanssa. 4+1 tarkoittaa että on jo viidennellä viikolla, kun neljä täyttä viikkoa on jo takana. Mä oon kyllä saunonut huoletta, oman voinnin mukaan. Enkä oo ikinä kuullut että siitä olisi haittaa. Infrapunasaunat ja muut erikoiset sitten asia erikseen. Mutta kyllä oma vointi kertoo ekana, jos on aihetta lopettaa tai rajoittaa saunomista!
  9. Osaisko kukaan sanoa minkä merkkiset vaipat olis suunnilleen saman mallisia ku KVK:n aio-vaipat? Niitä kun tuntuu olevan aika vähän liikkeellä käytettynä, niin vois laajentaa hakua, jos joku muukin merkki vois olla passeli. Etutarrallisista kuivapintasista tykkään, jos sillä on jotain merkitystä.
  10. Meille terkka sanoi 2kk neuvolassa, että vauvan ensimmäisenä elinvuotena pituuskäyrä monesti hakee paikkaansa, saattaa vähän sahata edestakaisin. Ja lääkärit kiinnittävätkin enemmän huomiota painokäyrään. Meillä siis pituuskäyrä meni ylös-alas, kun taas painokäyrä oli nousussa.
  11. Limatulpan palasia bongasin rv37+6, vauva syntyi rv38+4, eli 5 vuorokautta kului.
  12. Nyt uskallan tulla suosittelemaan Babyonlineshop:ia, kun viimeinenkin lähetys on tullut kotiin. Tehtiin tammikuussa iso tilaus tuonne (matkikset, sitteri, kaukalo+telakka ja vaunut), nämä tavarat tuli kolmessa eri lähetyksessä. Kaikki tavarat tuli toimitusaikataulun mukaan, paitsi matkikset+sitteri, mutta siitäkin tuli mulle ilmoitus, että viivästyy hieman, koska sitterin valmistajalla viivästystä. Kaikki paketit tuli perille alle viikossa lähetyksestä ja kotiovelle asti olisi paketit tullut, jos vaan olisin kotona ollut, mutta lähipostiin olivat sitten paketit vieneet (tänään tulleet vaunut oli kyllä kuljetusfirma vienyt naapuritaloyhtiöön, mutta se nyt ei ole babyonlineshopin vika vaan jonkun typerän kesäpoitsun tuolla kuljetusfirmalla..). Asiakaspalvelu babyonlineshopilla oli ystävällistä ja sähköposteihin vastasivat nopeasti, ihan englanniksi vaikka nettisivut on pelkästään saksaksi.
  13. From the album PIksun kuvat

  14. Okei, kiitti, enpä ollut tuota jalustaa tiennyt. Nyt löysin sen Maxi cosin maakohtaisilta nettisivuiltakin, mutta noilla kansainvälisillä sivuilla, joita olen lähinnä katsellut, sitä ei tosiaan ole.
  15. Mikäs se sellainen jalusta on? Ainakaan tuolla Maxi Cosin nettisivuilla ei sellaista näyttäisi olevan.