fredina

Jäsen
  • Content count

    97
  • Joined

  • Last visited

About fredina

  • Rank
    Tavis

Profile Information

  • Location
    Wonderland
  1. Vinkkejä miten saisi synnytyksen käyntiin? Jo viikon ajan tuntunut siltä että nyt ihan kohta, sukkapuikkopistoja ja supistuksia paljon mutta ei säännöllisiä eikä vedet ole menneet (eikä limatulppakaan kai), muksu on laskeutunut niin alas että tuntuu että melkein voisi päätä taputtaa. Olen jo ihan valmis pullauttamaan tän ulos.
  2. ^ Jup, soitto polille että plussaa näyttää, ja jos se näyttää vielä viikon päästä uudestaan niin ne varaa alkuraskauden ultan jonnekkin viikon 7 paikkeille koska silloin näkyy onko sydän lähtenyt alkiolla lyömään,
  3. Ihan hyvä, lämmin nimi, mutta vähän kasari. 7 Kaapo?
  4. Perushyvä suomalainen nimi, 8. Raimo?
  5. Rv 18 lopussa tunsin ensinmäiset liikkeet, siittä asti vaan vahvistunut ja nyt tuo möyryäminen tuntuu ihan selvästi. välillä potkii ihan kunnolla alaspäin ja välillä puskee päällänsä ylöspäin! Varsinkin puoli-istuvassa asennossa tuntee liikkeet hyvin!
  6. Ihan kiva, suuria tunteita ei herätä puoleen tai toiseen, 7. Samia?
  7. Mulla alkoi viikolla 8 ja kesti viikolle 16 asti, sitten oli pari viikkoa taukoa ja alkoi uudestaan
  8. Aika perusnimi 8. Aada?
  9. Jotenkin vähän, lohikäärmeinen mielleyhtymä, pikkukakkosesta ja narniasta (?) joten 7. Minja?
  10. Minulla ja veljelläni oli pienenä leluaseita joilla leikittiin, ihan aseiden kopioiden näköisiä pyssyjä, lisäksi meillä oli lasertag-peli, missä ammuttiin toista rintapanssariin tai kypärään. Tyttönä olin innoissani aina mukana näissä leikeissä, enkä koe että niissä mitään pahaa oli. Oikeisiin aseisiin emme saaneet koskea ja niistä selitettiin huolellisesti mitä ne tekevät ja miksi niillä ei saa leikkiä, ero oli siis selvä jo pienestä asti. Me leikimme ihan sotaa ja myös salaisia agentteja, poliiseja ja rosvoja ja muita variaatioita, en koe että nämä leikit olisivat millään tavalla vaikuttaneet minun tai veljeni psyykkeeseen tai agressioon, olemme molemmat hyvin rauhallisia aikuisia. En aio myöskään kieltää tulevilta lapsiltani pyssyleikkejä, minusta on tärkeää että että aikuinen kertoo lapselle oikeiden aseiden käsittelystä ja turvallisuudesta, varsinkin jos omassa taloudessa aseita on. Jokainen vanhempi muodostaa oman kantansa tähän asiaan ja elää sen mukaan, mutta ei kannata ottaa niin vakavasti niitä pyssyleikkejä, kaikki muksut niitä varmaan jossainvaiheessa kokeilee.
  11. Vähän lapsellinen nimi, vaikea kuvitella 50-vuotiasta Liinua, enemmän lempinimi, 5. Taisto?
  12. Tulee vaan mieleen kaali Mut ihan peruskiva joskin aika mitäänsanomaton, eli 6 Valtteri?
  13. Pahat ihmiset pilaavat kivat nimet, siksi vain 6. Kauko?
  14. Liian uskonnollinen nimi mun makuuni, tulee heti mieleen Aamoksen kirja vanhasta testamentistä. 5 Nella?
  15. Vilho on ihana! Hieno nimi, voisin antaa omallekkin kun tykkään niin paljon. 10! Salme?