Peach

Aktiivijäsen
  • Content count

    822
  • Joined

  • Last visited

About Peach

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kaks ekaa synnytystä tosi pitkiä (eka latenssivaiheen kanssa 4 vrk, virallinen kesto n. 13 h, toka n. 30 h). Kaikkiin oon tarvinnu oksitosiinista apua. Eka syntyi 41+3 (ar-ultran mukaan 40+5), toka 40+1 (40+5 ar-ultran mukaan). Kolmas sitten 42+1 (ar-ultrasta 41+4) käynnistettynä (kalvojen puhkaisu+ oksitosiini). Sitten mentiinkin rytinällä, koko homma alle 3 h. Mitään kivunlievtyksiä en ehtinyt saamaan. Silti ehdottomasti helpoin ja mukavin synnytys, ponnistusvaihe vain 6 min (taisi kaksi supistusta tulla sinä aikana).
  2. Meillä poika 8 v (täyttää tänä vuonna 9), arkena kotiintuloaika on n. 19, riippuu jos pelailee omassa pihassa niin vähän myöhemmin. Loman alkaessa varmaan saa olla pidempään, mutta viim. klo 21 pitää olla kotona. Asutaan suht rauhallisella alueella ja tiedän aina missä ja kenen kanssa poika on.
  3. Siis miten hitossa Teutonian rattaisiin kiinnitetään hyttyssuoja? Miks siinä on vetoketju, mihin se tulee kiinni? Meillä siis Spirit S3.
  4. Eka synnytys virallisesti 12,5 h (ponnistus 25 min), ennen sitä supistelua 3,5 vrk. Toka synnytys 29,5 h (ponnistus 16 min), kolmas n. 3 h, ponnistus 6 min (käynnistettynä). Vaihtelua löytyy siis Viimeinen ehdottomasti helpoin vaikka mitään puudutuksia en ehtinytkään saada.
  5. Me tilattiin nyt mypram.comista. Voin todella suositella, vastasivat äkkiä kysymyksiin, toimitus lähti äkkiä tulemaan ja postarit oli 12 € kotiintuotuna.
  6. Fiksuna tyttönä löysin teutonian sivuilta taulukon, jossa on kaikki mitat Eli aihe on turha. Mutta muuten kyllä kiinnostaa kokemukset ulkomailta tilaamisesta, mitkä kaupat on hyviä ja luotettavia.
  7. Onko kenelläkään em. rattaita? Minulla on siis Teutonia Spirit S3, joihin haluaisin tilata uudet ilmarenkaat netistä, mutta mallia ei enää valmisteta. Lähin malli näyttäisi olevan Prestige. Voisiko joku ihana jolla on Prestiget mitata renkaan halkaisijan ja akselin reiän halkaisijan? Myös Mistralin renkaan mitat kiinnostaisi, sekin näyttää olevan saman tyylinen kuin S3. Kiitos tuhannesti jo etukäteen!
  8. Tyttöä luvattiin ja sellainen tuli
  9. From the album Peach

  10. From the album Peach

  11. From the album Peach

  12. From the album Peach

  13. From the album Peach

  14. Minkähän takia mulla näkyy silti kaikki mahdollinen (kuvat ym) vaikka tallensin vain html-muodossa?
  15. From the album Peach