Rellu_

Aktiivijäsen
 • Content count

  240
 • Joined

 • Last visited

About Rellu_

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 05/01/88
 1. Mä ajoin viel vikan ajon niin ettei housut menneet enää lähellekään kiinni ja takki meni hädintuskin... Oisko ollu syys-lokakuussa kun oli noin 5-6. Raskauskk.. Nyt ootanki et säät lämpenee niin saa tyttö jäädä hetkeksi isin kaa kun äiti lähtee kokeilee toimiiko pyörä talven jäljiltä moitteettomasti..
 2. noin rv16+ tunsin illalla kyljelläni maaten kuplimista, kuitenkin erilaista kun suolistokaasut. Nyt rv 18+ ja päivittäin kyllä tuntuu selkeitä liikkeitä, enimmäkseen kun istun.
 3. olen eläinlääkäri ja pari päivää sitten tapasin erään hyperaktiivisen nuoren berninpaimenkoirapotilaani, joka tajusi heti mistä kyse. Ensiksi se tökki nenällään mua jalkoväliin kun seisoin ja sitten vielä töks-töks-töks suoraan mahaan. Kai se koputti maha-asukin ovelle, että sinut on bongattu. Omat kissat-koirat ei ole reagoineet mitenkään.
 4. Täytyy myöntää että kun alkujärkytyksestä selvisin niin oon kyllä työmatkaa ajanut pari kertaa prätkällä.
 5. Mutteriksi sen mies nimesi ;D
 6. Kerroin äidilleni ja hänen miehelle heti, koska äiti tiesi esikoisen yrityksestä ja olin luvannut kertoa heti plussan jälkeen. Mulla on suuri suu ja en pysty pitämään onneani omana tietonani. Parhaat ystävät sai tietää myös samantien, lisäksi pari läheisempää työkaveria. Kerroin niille, joihin voin luottaa että tukevat myös mikäli raskaus ei onnistu. Keskenmenossakaan ei minusta ole mitään hävettävää, joten mikäli niin käy - myös siitä voin kertoa samantien. Mummilleni en voi sanoa ennen nt-ultraa, koska tiedän hänen stressaavan ja menettävän yöunet. Hänellä on myös kuukauden kesämatka Amerikkaan, josta hän saattaisi nauttia vähemmän, mikäli stressaisi minun puolesta. Hän saa tietää viikko nt-ultran jälkeen, mikäli sinne asti päästään. Hänelle kertomatta jättäminen tulee olemaan minulle vaikeinta, koska yleensä kerron hänelle kaiken. Mieheni kertoi parhaalle ystävälleen ja hän sai vapauden valita, kenelle haluaa kertoa ja milloin.
 7. huimasi ja hengästytti pari päivää ennen plussaa. plussasin dpo 10, joten ennen sitä ei kerennyt montakaan oiretta kehittyä.
 8. Sama kuin kumpparilla, dpo9 epäilin jotain viivanpaikkaa x-asteen kulmassa spottivalossa jne mutta dpo10 tein clearbluet ja 1-2vkoa raskaana pärähti näyttöön.
 9. Hei! Eli kysymys kuuluu onko täällä motoristihenkisiä vaukkaroijia ja mitä olet mieltä harrastuksestasi plussaamisen jälkeen? Minä olin varma, että ajan niin pitkään kunnes maha ottaa tankkiin kiinni ja prätkäily käy tukalaksi, mutta nyt plussattuani prätkäilyinto on jotenkin tyystin laantunut. Mulla on oma prätkä, jolla viime vuonna kuljin kaikkialle, mutta jo hieman ennen plussaa tunsin mutkissa hartialukon eli jännitin vauhtia ja mutkia - nyt plussattuani epäilys on kasvanut entisestään. Toki asiaan voi vaikuttaa myös se, että mummini (läheinen ihminen, jonka kanssa keskustelen kaikesta) on sitä mieltä että moottoripyöräily on vähintään täydellinen ehkäisykeino ja satavarma abortti. Luonto on nyt kyllä aika voimakas ja työntää nyt kapulaa rattaisiin. - Oletko kuskina vai kyytiläisenä? - Oletko jatkanut ajeluita / kyydissä istumisia mihin asti vai luopunut rakkaasta harrastuksesta odotuksen ajaksi? - Milloin olet uskaltanut takaisin pyörän selkään vai oletko lopettanut kokonaan? - Mitä neuvola on sanonut moottoripyöräilystä, jos olet sen siellä maininnut? Vapaa keskustelu sallittu. Toki kuumeilijat saa vastata omia fiiliksiään ja ajatuksiaan tulevaisuudesta, mikäli plussa tulee.
 10. Plussa saatu tänään yk5, dpo10, kp30 / 33, clearblue näytti raskaana 1-2vkoa. Minäkin hihkun aikasin, mutta toivon että pysyy matkassa =)
 11. mammaksille täältäkin ääni. Nopea se on tosiaan.
 12. mä sain työkaverilta lasten petivaatteita, aivan ihania ja pirteitä!
 13. oletettava ovis ollut kp19-24 nyt vuoden alusta eli myöhäsillä..
 14. Meillä yritys alkanut tammikuussa, minä 26 ja mies 28. Nyt yk3 menossa mutta tämä kierto vaikuttaisi hyvin pitkältä ja mahdollisesti anovulatoriselta, koska "ovulaatio" jonka FF mulle arveli, oli vasta aika myöhäsillä kiertopäivillä. En usko kyllä, että siellä mitään ovista oli koska lämmöt tippui heti takaisin. Ennen aloitusta 10v pillereitä takana ja omat kierrot vasta hakusessa. Tässä kierrossa otettiin ovistestit käyttöön mutta en saanu niillä mitään ovista kiinni, joten saa nähdä jaksaako jatkossa pissiä päivittäin tikkuun.
 15. Mä oon ostanut pienet vauvantossut jotka annan sitten onnittelujen kera kun plussa tikkuun pärähtää. Se, että miten tämä tulee käytännössä tapahtumaan - koska mies kyttäilee piinapäivinä mun testaamisia, on eri asia