niba

Aktiivijäsen
  • Content count

    626
  • Joined

  • Last visited

About niba

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

701 profile views
  1. Mulle hieroja sanoi, ettei hiero alaselkää, jottei lapsi synny liian aikaisin. Ei tosin tainnut ymmärtää, että olin ohittanut jo lasketun ajan En tiedä, onko sillä alaselän hieromisella mitään merkitystä vielä noin aikaisessa vaiheessa. Niska- ja hartiaseutua hieroi kuitenkin ihan normaalisti.
  2. Mä soittelin myös joka kerralla melko pian plussan jälkeen. Se aika vaan katsellaan sitten sinne tietyille viikoille
  3. Selvästi näkyy toinen punainen viiva. Onnea!
  4. Punertava viiva siinä mun mielestä näkyy
  5. Meillä ekaa yritettiin vuosi, toinen tärppäs heti perään ekasta kierrosta ja tämä kolmas tärppäsi yhdestä ehkäisemättömästä kerrasta. Eli ainakin mun kohdalla ollut seuraavien kohdalla huomattavasti helpompaa. Melkeinpä uskomattoman helppoa, sillä näiden kahden jälkimmäisen kanssa ei ole edes käytetty ovistestejä tai kierron seuraamista ajoittamisen kanssa (ja kierto ollut aina epäsäännöllinen).
  6. Hienosti vahvistuu!!
  7. Mä en saanut plussaa ovistesteihin ennen esikoista. En edes kierrossa, jossa tulin raskaaksi, ja testasin ihan menkkojen loppumisesta asti. Vahvuus oli juurikin jotain tota luokkaa kuin tuo vahvin noista. Raskaana ollessa kyllä tuli selvä plussa ovistestiin ja esikoisen syntymän jälkeen olen plussia saanut oviksestakin.
  8. Esikoisesta menkkojen mukaan laskettu aikaistui ultrassa 10 päivällä. Mulla oli kierto 20-40pv, joten ihan epäsäännöllisestä kierrosta johtui. Esikoinen syntyi 40+5. Toinen sai alkunsa heti perään ekasta oviksesta, joten ei menkkoja välissä. La määriteltiin ultran mukaan ja napero syntyi 40+1. Tässä raskaudessa oma arvio lasketulle olisi 9.6., oviksen bongasin ja meillä oli vain yksi ehkäisemätön kerta, joten sen mukaan la voisi olla aikaisintaan 8.6. Varhaisraskauden ultrassa lasketuksi ajaksi saatiin tuo 8.6., niin yksityisellä kuin kunnallisellakin. Yksityisellä sanottiin, että vu:n mukaan määritelty la on tarkin ja nt-ultrassa vastaa usein hieman isompaa, mutta neuvolassa menevät jostain syystä sen mukaan. Niinhän se la nt-ultran mukaan oli 6.6. ja sen mukaan mennään. Rakenneultran mukaan la ois ollut 8.6. mutta sitä ei toki lähdetty muuttamaan.
  9. Tosiaan selvä viiva jo ekassa kuvassa onnea!!
  10. Hyvin on vahvistunut!
  11. Onnea!!
  12. Tuollaisella http://aijaa.com/YldzZ3 mä sain digiin 1-2 ja noin viikon päästä 3+ kuvassa ylin ovistesti, toka onestep ja alin pregcheck. Sitä en tosin muista mihin aikaan vuorokaudesta tein. Aiemmissa raskauksissa tein vain aamuisin, mutta nyt eri aikoina ja aamuisin oli haaleimmat viivat.
  13. Selvästi näkyy punertava testiviiva onnea!
  14. Juu, plussa on
  15. Mun mielestä myös näkyy punertava testiviiva ovistestinkin tulos näyttää hyvältä. Vahvistumisia! Itsellä vähän samanlainen yhdistelmä tässä raskaudessa, kun aloin ajoissa testaamaan aiemmissa olen ovistestiä kokeillut sen verran myöhemmin, että on ollut selvä plussa.