Silvia

Jäsen
  • Content count

    73
  • Joined

  • Last visited

About Silvia

  • Rank
    Tavis
  1. Kyllä tuo plussalta näyttää, salamanteri12. Onnea!
  2. Kiitos kaikille kommenteistanne. Testasin tänä aamuna uudelleen eri testeillä: http://aijaa.com/uWKBXm
  3. Minulla 13 päivää PAS -alkioiden siirrosta ja aamulla tuli tällainen: http://aijaa.com/OBv6sf Eilen testasin samanlaisen ja huolettaa kun viiva ei ole lainkaan vahvistunut... Viiva kyllä punertaa livenä ihan selkeästi mutta pitäisikö näkyä jo vahvempana..? Alkiot oli siirrettäessä 3 päiväisiä.
  4. Tosiaan varmasti aika yksilöllistä millainen vointi on stimulaation aikana. Itsellä siis yksi takana ja sen kokemuksen perusteella mun olo oli ihan suht hyvä. Ainoa mikä piti lopettaa muutamia päiviä ennen punktiota oli pyöräily töihin, sillä kaikki kuopat ja möykyt kaduilla tuntui tosi epämukavalle.
  5. Minulla on yksi punktio takana ja oma kokemukseni oli suht kivuton. Panikoin sitä kyllä etukäteen jonkin verran, ja en todellakaan koe omaavani korkeaa kipukynnystä. Silti toimenpide oli tosi "helppo" ja ajattelinkin että tämäpä olikin ihan piece of cake ja panikoin aivan turhaan. Ja toimenpiteen aikana tosiaan saa lisää kipulääkettä, jos tuntuu siltä.
  6. ^ onpa outoa että julkisella sanotaan ettei aukkaria tarvitse tehdä... Kyllä mäkin menisin yksityiselle niin saisi ainakin mielenrauhan sen osalta. Me ollaan yksityisellä ja aukkari tehtiin heti alkuun, jo ennen kuin sain clomit. Koska jos tuubat olis ollu tukossa, ovulaation induktiot ja inssit olis olleet ihan turhia.
  7. Me ei olla kerrottu kummankaan vanhemmille. Mä olen kertonut parille ystävälle, samoin mies. Välillä tuntuu että olisi kiva jos voisi avoimesti puhua kaikille, mutta jotenkin sitä vaan hannaa ja haluaa pitää kaiken omana tietonaan. Tosin välillä ärsyttää kun pari kaveria tietää ja joskus kysyy jotain tosi typerää josta ei todellakaan haluaisi just silloin puhua...
  8. ^ aa, okei. Aina oppii uutta.
  9. Mulla on liukuva työaika, joten ultrat sun muut käynnit olen saanut suht hyvin sumplittua ja ne ovat menneet liukumasaldosta. Olemme yksityisellä, joten senkin puolesta käyntiaikoihin on saanut tosi hyvin vaikuttaa itse. Meillä on yksi IVF takana ja punktiopäivästä ilmoitin vaan esimiehelle meneväni toimenpiteeseen josta tulee saikkua, eikä pomo onneksi sen enempää edes kysellyt. En ole siis kertonut mitään meidän hoidoista esimiehelle tai muille töissä. Klinikalta sain saikkulapun, jossa syykoodina oli joku ihan yleisjuttu, ei siis viitannut lapsettomuuteen millään lailla, joten sain myös palkkaa punktiopäivästä. Vaikka käynnit aika hyvin olenkin saanut järjestettyä, niin kyllähän siitä silti ylimääräistä stressiä tulee ja huonoa omaatuntoa kun joutuu selittelemään työkavereille ja pomolle "valheita" menoistaan. Välillä kun noita "meen asioille ja tuun myöhempään/lähen aikaseen" tulee aika tiuhaan tahtiin.
  10. Minulla oli myös kontrolliultra kp 11-13. Kahdessa clomikierrossa ultrattiin ja koska kaikki näytti niissä ok, yksi folli kehittyi, jatkoin vielä kolme kiertoa ilman seurantaa. Clomeista ei ollut apua meille. mimmmii, mikä on kystaruptuura?
  11. Päivitetäänpä tilanne... eli tämä "raskaus" ei valitettavasti jatkunut alkua pidemmälle.
  12. Kiitos white tsemppauksesta. Kyllähän se lohduttaa kuulla että vuodoista huolimatta kaikki voi mennä hyvin.
  13. M_H, kiva kuulla että sulla menee hyvin alun vuodoista huolimatta. Eihän tässä tosiaan voi muuta kuin odotella ja toivoa parasta...
  14. Minulla on nyt 14 päivää IVF:n tuoresiirrosta. Kolmena päivänä olen tehnyt testejä, ja viiva on vahvistunut joka kerralla. Tänään tein myös digin joka näytti raskaana 2-3. Eilen alkoi kuitenkin vuoto, joka on kirkkaan punaista ja ei se mitään vähäistä ole. Onkohan tässä enää mitään toivoa...?
  15. Nyt tulee jo ihan reilusti vuotoa. ei kai tässä auta muu kuin odotella kuinka käy...