PiipaKaa

Aktiivijäsen
  • Content count

    278
  • Joined

  • Last visited

About PiipaKaa

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

1028 profile views
  1. Kyllä vain! Tyttö <3
  2. Entäs hän. Vanha kuva, eli sukupuoli kyllä tiedossa.
  3. Voimia menetyksen kohdanneille!! Enpähän toivonut, että taas joutuisin tänne kirjoittelemaan. Mielummin olisin onnellisesti raskaana, mut ei niin ei. Plussasin tuossa heinäkuun alussa. Alusta asti jyskytti päässä, että eipä tule maalisvauvaa. Olo oli liian hyvä. Pieniä vähäisiä oireita. Digi näytti raskaana 3+ rv 5+0 ja sen jälkeen hävisikin ne vähäiset oireet. Nooh ultrassa kävin yksityisellä rv 7+1. Tuulimuna tai hyvin varhaisilla viikoilla kehitys pysähtynyt. Tyhjennys sairaalalla rv 7+4. Vuoto ei missään vaiheessa ollut älyttömän runsasta ja kivutkaan ei juuri kuukautiskipuja suurempia. En tarvinnut kipulääkettä! Hyytymät eivät olleet isoja. Isoinmmat mitä näin ehkä isohkon viinirypäleen kokoisia ne pari. Tietenkään kovin suurta määrää sitä raskausmateriaaliakaan tietenkään ei ollut, mutta silti vuotokaan ei ollut sellaista lorinaa mitä esim edellisessä keskenmenossa rv 9+ (pieni menehtynyt rv 6+). Nooh semmoinen siteeseen selvästi tuleva vuoto kesti viikon verran ja muuttui sitten niukaksi ja oli päiviä, että ei oikeastaan mitään. Jotain ruskehtavaan limansekaista pyyhittäessä ja välillä siteessä vähän ruskehtavaa (vanhaa?) verta. Nooh tänään vähän enempi tuota ruskehtavaa ja sit kävin isommalla hädällä. Maha ollut kovalla, joten täytyi enempi vessassa ponnistella. Niin alkoi tulla ihan punaista verta. Ja sitä ihan siteeseekin tulee ja pyyhittäessä enempi. Et mitähän tää nyt?? Alkaako vuoto uudelleen. Kaveri meinas, että jos menkat jo. NO SIIHEN MINÄ EN USKO.
  4. Mä luon ryhmän. Laittakaa mulle s-postia, niin kutsun s-postilla. :-) Teen salaisen ryhmän nyt ainakin alkuunsa. Myöhemmin voidaan muuttaa suljetuksia.
  5. Moikka!! Täällä yksi pienen pojan äiti. Vaikka minejä nuo meijän vanhemmatkin ovat olleet. Poika syntynyt kesäkuussa 2011 mitoin 3090g/46cm. 1v 8920g/69,9cm 2v 11,5kg/80,5cm 3v (tai no 3kk ennen 3v) 12,55kg/85,8cm 4v4kk 15,5kg/95,2cm (neuvolamittaus) ja 1½vk myöhemmin lasten endokrinologilla 15,35g/95,9cm (eri mittaaja tietenkin ja eri vaaka, kun neuvolassa). Näkyyhän täällä olevan pienempiäkin poikia. Minä olen muuten 163cm ja mieheni, siis pojan isi 168cm. Eli ei pitkiä mekään. Meillä on myös pojan lisäksi viisi yhteistä lasta. Aika lyhyenä muutkin kasvaneet. Ilmeisesti sitten poika käyrien mukaan vielä enemmän "liian lyhyenä". Olihan hän syntyessään hyvin lyhyt. Syntyi täysiaikaisena. Pojalla on lisäksi puheenkehityksen viivästymä. Muutenkin mielestäni ikäistään nuoremman oloinen ja ei esim ymmärrä varoa vaaroja. Esim kiipeilee, eikä ymmärrä, että pöydällä ei saa juosta. Kyämme myös lasten neurologilla näiden takia.Tulee vain yksittäisiä sanoja. Tukiviittomat käytössä. Pojalla myös lievä syvänvika, keuhkovaltimoläpän ahtauma ja viimeeksi keväällä huomattiin sydänultrassa avoin valtimotiehyt (ihmettelen miten aikaisemmin ei huomattu). Ollaan menossa ensi kuun lopussa sydänlääkärille. Ruokailun suhteen poika on hyvin nirso ja yökkäilee. Varsinkin jos ruoka on lämmintä. Pienempänä oli paljon iha oksentelua. Meillä on myös aika perinnöllisyyslääkärille ja tulossa syndroomakuvaukset ennen sitä ainakin. Tammikuussa lasten neurolla, ensi kuussa sydänlääkäriä... Et onhan tässä. Sitten tuo kasvuhormonirasitus jne jne... Mutta mutta tämän ketjun aiheeseen. Ei pieni poika. Joka voi toki olla yhteydessä noihin kaikkiin muihinkin. Mutta siitä ollaan viisaampia ehkä perinnöllisyyslääkärin jälkeen. Tänään lääkäri kuitenkin ehdotti kasvuhormoonihoito kokeilua vuodeksi. Vähän jäi mulle epäselväksi, että siis aloitetaanko se silti, vaikka siinä kasvuhormooni rasituksessa arvot olisikin ok... Kun lääkäri selitti, että hoitaja näyttää ne piikit sun muut sitten ensi kerralla. Ja noista testeistä selitti, että jotkut arvot vaikuttaa kelan lääkkeen korvaamiseen. Siis tuli niin miljoona ja yksi asiaa kerralla, että kaikki ei jäänyt mieleen. Riittääkö siis tämä pienikokoisuus. Ainiin, tänään oli myös luustonikä röntgen. Vastaa 3v, poika nyt 4v4kk. Haluaisiko joku ihana luoda meille oman facebook ryhmän? Mä siellä pyörin enempi. Voin mäkin luoda ja sitten vaikka s-postilla kutsun teitä sinne? Laittakaa mulle s-postia pkatriina(a)gmail.com, jos haluatte että perustan ryhmän ja kutsun laitan sitten s-postilla. Mua pelottaa tuo kasvuhormoonihoitokin. Jotenkin tuntuu hirveen rankalle jo se, että pitäisi pistää poikaa joka ilta... Onko siitä enempi haittaa, kun hyötyä. Joo, tiedän että jos omassa kasvuhormoonissa on häikkää, niin vaikuttaa se toki muuhunkin, kun pituuskasvuun. Eli ei voi sanoa, että mitä väliä onko aikuisena 155 vai 170cm... No, te ymmärrätte ihan varmasti mitä tarkoitan. <3 Nyt on ajatukset vähän sekaisin... Saattoi olla sekavaa tekstiä.
  6. Meillä ei ainakaan olisi mitenkään mahdollista miehen jäädä kotiin ja mun palata sinne työhön... Ai niin, eihän mulla ole edes työpaikkaa odottamassa. Niin ja mies on yksityisyrittäjä (yksin omassa firmassaan). Kyl tuo kotihoidontuen uudistus (toivottavasti vielä päättävät, että ei toteudu) on niin pyllystä, et huh huh...
  7. Milja on ihanan nimi. Eli 9. Hyvinkin voisin nimen antaa lapselleni, jos ei olis tuota kahden vokaalin (kaksi samaa perättäistä vokaalia) vaatimusta. Huugo?
  8. Mulla oli kans tuosta rv 19+3 viikolla tapahtuneen pienen enkelin syntymän odotusajan kokoaika semmonen olo, että ei pääty hyvin. Ei saada pientä elossa syliin. Puhuinkin kokoaika, JOS meille tulee vauva.
  9. Tärppionnea uuteen kiertoon Ekaterina. minun kuulumisia voi lukea kuumeilupäikystäni...
  10. Valo mmmh... Eiii iske! Ei ruma, mutta ei sopisi esim meidän lapselle. Aati?
  11. Täällä jo toinen kierto km:n jälkeen menossa. Ekat kuukautiset 25 päivää kuukautisesta, kierto oli sit vaiveiset 22 päivää. Nyt menossa kp 17. Ovis testien ja lämpöjen mukaan kp 15. Mä en ole sen elokuun -07 km:n, pienen enkelitytön syntymän (rv 19+3) jälkeen uskaltanut edes nauttia raskauksista. Tuon jälkeen oli kaksi onnistunutta raskautta ja sitten km rv 9+ kesäkuun -13 alussa. Ekaterina! Sovitaax, et plussatään tässä kierrossa molemmat?
  12. Hieno juttu Hannelore!! Tärppionnea alkaneeseen kiertoon! Täällä toissapäivänä testattu vahva ovisplussa. Davidissa tasavahvat viivat ja joku muu testiviiva jopa vähän tummempi, kun kontrolli. Eilen myös vielä plussaks tulkittavat viivat. Lämmöissä eilen pieni notkahdus alaspäin ja tänään kunnon nousu. Eli noiden löämpöjen ja testien mukaan ovis hyödynnetty.
  13. Jee jee... Ottivat viime torstaina ihan oikean verikokeen. Hcg-arvo oli 2, eli normaali lisääntymiskykyiselle naiselle, joka ei ole raskaana. Tuolloin oli siis tasan 4vk tyhjennyksestä, kun tuo verikoe otettiin. Tämmösen taulukon löysin vielä Viitearvot naiset fertiili-ikäiset alle 5 IU/l raskaus/raskauden jälkitila yli 25 IU/l postmenopaussi alle 14 IU/l miehet alle 3 IU/l Ja nyt mulla onkin jo kp 7.
  14. Mitä ihmettä... Voiko nää olla muka menkat? Siis jälkivuodon loppumisesta alkaa olla jo aikaa. Torstaina tulee 4vk tyhjennyksestä. Eilen illalla pientä tuhrua ja nyt tulee selvää menkkamaista vuotoa. Veritesti viime ke vielä plussaa ja pissatesti nyt ainakin pari päivää näyttänyt negaa. Ihan menkkaolo menkkaturvotuksineen.
  15. Tänään aamulla näytti muuten kymppi herkkyys liuska negaa. Eikä myöskään muuttunut roskishaamuksi. Enkä yöllä käynyt juomassa, eli luulis aika tujua pissan olevan. Huomenna labra josta katotaan hormoonitaso. Torstaina tuli 3vk tyhjennyksestä.