Little

Aktiivijäsen
  • Content count

    385
  • Joined

  • Last visited

About Little

  • Rank
    Aktiivi
  1. Huikkaan Emmikolle onnittelut tähän väliin...
  2. http://aijaa.com/Isl7Uy Eipä liene epäselvyyttä Toukokuisten perustamista odottelen siis minäkin jahka joku aktiivinen innostuu..
  3. HERRAN JUMALA IIKI sehän on selvä lussa!
  4. Oli ystävänpäivä.. vuoden vauvahaaveiden ja monien pettymysten jälkeen. Viikon aikana olin aavistellut olisiko tällä kertaa "se kerta" kaikki pahaolo kohtaukset huomioden. Olin jo pari päivää sitten saanut hyvin haalean haamun testiin. En silti uskonut mahdollisuuteen että olisin raskaana. Aamulla heräsin aamuvuoroon normaalisti ja painelin vessaan apteekin testi vakaasti kädessä. Ei kauaakaan kun kontrolliviivan viereen alkoi piirtyä merkkiä tulevasta. Hetken sitä itse pällisteltyäni en voinut olla herättämättä miestäni (vaikka aluksi vakaasti ajattelin että kerron päivällä). Painelin makuuhuoneeseen tikku käsissäni ja sopersin unenpöpperöiselle miehelle ilon itku silmässä, että "sinusta taitaa tulla isi" näyttäen samalla pilkkopimeässä huoneessa testiä piti siinä nyt sitten taskulampun kanssa tiirata (tälle on naurettu jälkeenpäin) Miehelle herahti hymy kasvoille, halasi/pussasi minua tippa silmäkulmassa ja totesi suorasti"ei me oltukkaa epähedelmiä". Toivotettuani kauniita unia miehelle lähdin itse onnellisena kohti töitä. Matkalla sain viestin mieheltä "niin luuletko sä et mä enää saan unta"
  5. Osimoilleen vuoden päästä e-pillereiden lopetuksesta. 7.2.2013 söin viimeisen pillerin ja 14.2.2014 plussasin
  6. Beee Onhan se oikein hyvä haamu noille dpo:ille! Oikea superplussa aalto ensikertalaisissa
  7. Kiitos katinkainen vastauksestasi! Mie olen ajatellut käyttää kookosöljyä.. luonnonmukainen ja vissiin melko tehokaskin.
  8. Aiheesta tai aiheen vierestä... Kysyn täällä kuitenkin, kun asiaan liittyy. Kuinka aikaisin olette alkaneet rasvata/öljytä masuanne??
  9. Dpo12 haamulainen davidin liuskaan. Dpo14 selkeä kaksi viivaa apteekin omaan testiin Varmistuksen varmistus 24.2.2014 Clearblue digitesti, raskaana 3+
  10. Sankku haamulaisia ihan selkeästi vahvistumisia! Samaa tiedustelen kun emmiko, mikä dpo?
  11. Yosa täydennän hiaman tarkoittanet tätä http://luomupimu.blogspot.fi/2011/11/ovulaatiolima-ja-muita-valkovuodon.html?m=1
  12. Tjottailun alkaessa oltiin oltu yhdessä 5 vuotta ja parisen kuukautta. Nyt tulossa kuusi vuotta yhteiseloa täyteen. Tjottailu on kylläkin vaihtunut jo yrittämisen puolelle
  13. 18.7 näyttäisi olevan. Pitäisi ehkä hieman saada lisääkin painoa, mutta luonnostaan hoikka nii vaikia saada.
  14. Beee ^^^ jännää jännää jännää (sori tällänen välikommentti )
  15. Voisin tuota tyrniä allekirjoittaa omakohtaisella kokemuksella, koska viime kierrossa oli tyrniaika jolloin söin niitä kuin pieni eläin ja ovislimat ainakin oli sellaset, jota ei voinut olla huomaamatta.