SweetChili

Aktiivijäsen
  • Content count

    239
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SweetChili

  1. Onhan sitä ihmiset sellasissa ammateissa missä maalavat työkseen.. Et kai se ihan ok on.. :-) mä maalasin ainakin edellisessä raskaudessa :-)
  2. Kiva tietää.. En tosiaan saanut puhelimella mitää järkevää irti googlesta. :-) mites muuten, harjotus suppareita alkanut parin viikon aikana tulla tosi tiuhaan ja toisen aikaan niitä oli paljon myös mutta tietyissä tilanteissa..tämän kanssa koko ajan,istualleen,löhöten,makuulleen,kylelleen..ihan sama missä asennossa on niin tulee tiuhaan tahtiin..
  3. Millä rv vauvan tulisi viimeistään olla rt:ssa? Nlassa 16.12 vauva oli rt:ssa ja ennen sitä parinviikon ajan. Nyt tuntuu itsestä siltä että olis poikittai kun potkuja tuntuu ekaa kertaa myös oikealle puolelle ja molemmille samaan aikaan..
  4. Tässä raskaudessa(kolmas) rv 14+0 luulin tuntevani muljahduksen mutta en usko että se oli muuta kuin lihas tai pieru.. :-) 14+0-15+0 luulen että hyvin pientä pulpahtelua tuntui kun oikein keskittyi makuullaan.. 16+0 varma potku ja siitä eteenpäin tuntunut joka päivä paremmin. 17+ alkanut tuntumaan *varmasti* sormille ja silloin tällöin näkyy vatsan päältä :-) mm tänään kun tunsin tyypin riehuvan niin menin makuulteni sohvalle ja näytin miehellekkin ja seki huomas selkeesti ja hän sai ekan kerran potkut 17+3 kädelle. Nyt 17+6. Mä oon itte ihan huuli pyöreenä että nyt näin selkeästi jo tuntuu ja näkyykin satunnaisesti.. nlan terkka ei kuitenkaan ihmetellyt vaan sanoi sen olevan normaalia mutta riippuu toki paljon mm istukan paikasta jne... Uskoisin että mulla ei ole edessä nyt koska sydän äänetkin löyty heti kun toissapäivänä nlassa kävin..
  5. Plussa! Piste. :-D onnea!
  6. Moikka! Mulla ei ole vastaavaa elämäntilannetta eikä epilepsiaa mutta neuvoisin sua tekemään niinkuin ITSE parhaaksi näet tulevaisuuden kannalta. Lapsi on iso ja ihana asia,yksin tai yhdessä. Kaikki tuleva pelottaa luultavasti kaikkia! Riitanne miehesi kanssa on ilmeisen vakavaa jos turvakodissa olet asunut jonkin aikaa riidoista johtuen. Puhu ja keskustele neuvolassa rohkeasti kaikesta mikä arveluttaa ja mieityttää,he varmasti osaavat neuvoa sinua. Voimia ja tsemppiä ja toivotaan että kaikki on kunnossa! Alkuraskauden verenvuoto ei ole läheskään aina vaarallista,jotkut vuotavat koko raskauden ajan. Tulehan kertomaan lisää kuulumisia jos tahdot! :-)
  7. Niin ja lanka tarjouksista voisi täällä kans huudella kenties? Mä ostin tänään anttilasta Novita Kaiku lankaa 2e kerä. Mummini hakukkui langan pystyyn syystä että se on kuulemma v mäistä puikoilla. :-D hei mä olen muuten unohtanut kantapään teon lähes kokonaan! o_O olin. Kevään ja kesän pois puikoilta ja sit se unohtu :-) pitää siis harjotella uudestaan.
  8. Huomaa todellakin! :-D mulla tosiaan tuolla villapaita itselle puikoilla novitan rosesta ja malli syksy 2013 lehdestä. Saattaa olla että siihen väliin tekisin jotain pientä.. :-P haluisin tehä tytölle villa leggarit ja pojallekki jotain mutta mitä..pipoo ja muuta asustetta tulee aina vaan tehtyä niille.. Tyttöki on aika valikoiva vaatteissaan jo.. Hei muuten! Olisko muuten mitään jos tähän ketjuun laitettais mm. helppojen ja kivojen juttujen ohjeita?? Linkkinä esim paitsi jos ne ohjeet luuraa vain tuolla pää kopassa.. Mä ajattelin että kokeilisin jotain kivoi pögiä tehä tälle tulokkaalle..ohjeen pitäis olla tosiaan helpohko..
  9. No mulla ei kokemusta tuollasesta mutta jos veri testi ollu nega niin ei pitäis kyllä noin vahvaa viivaa tulla vaikka negaks olisivat tulkinneet 10miun veressä.. Enkä taas ole kuullut että r testi olisi antanut noin vahvan plussa ja ollut viallinen :-D jospa uusi testi kehiin?
  10. Mitä?! :-( mut kyllä mä olen ainakin varma että siinä pc:ssä oli väriä. Muoks* ja katoin vielä uudestaan ilman että tsuumasin ollenkaan.. Mut jospa silti? :-). (mä olen tänään erittäin posiiivisella tuulella muutenkin)
  11. Hei!!! Pc:ssä ON HAAMU! väriä on! Mä nään ja näin heti! :-D muoks* puhelimen näytöllä ilman tihrustelua!
  12. Eilisestä näkyi jotain mutta mä en kyllä saa puhelimen näytöllä tän päiväsestä näkyviin mitään :-/ jospa parin päivän päästä näkyis selkee haamu! *tsemppi hymiö*
  13. urppis: mulla näytti(niinkun monella muullakin) davidin herkkä testi paaaaaljon haaleampaa kuin pregchekin liuska. Että saattaa tuo olla plussakin!
  14. Juu en mäkään koulussa käsitöistä pitänyt.. Puu hommista tykkäsin enemmän.. Se pakosta neulominen ei ollu mun juttu ollenkaan.. Tätä nykyä 24v:nä neulon ja neulon ja neulon.. Alotin virkkaamisella mutta totesin siihen menevän lankaa niin pirusti enemmän kun neulomiseen niin päätin kaverin opastuksella opetella neulomaan. Onneksi sillä on hyvät hermot! :-D ja kantapään kautta opettelin eli villasukalla ens alkuun. Uskaltaiskohan sitä jo alkaa neuloo jotain ihan pikku juttuja tulokkaalle..tekis niin mieli:-)
  15. Kyllä tuo plussa on! Viivanpaikka kyllä on väritön/harmaa/valkonen(no valkonenhan ei väri olekkaa kait).. Varovaiset onnittelut minultakin! :-)
  16. Nosto vielä!!!!!
  17. Mua niin kismittää kun mulla ei ole ompelukonetta! Oon monta vuotta sellasen halunnut ja paljon on ideoita päähän kertynyt.. Itselle ja lapsille ja tietenkin miehelle ompelisin vaikka mitä ihanista kankaista! :-) neulon enimmäkseen ja ajttelin tälle kolmannelle neuloa kaikkea kivaa ja opetella uutta. Kumpa saisi sen sukupuolen tietää sata varmaksi niin tietäisi voiko tehdä pinkkiäkaikkeeihanaa vai ei.
  18. En muista oonko kirjotellu tänne jo enkä jaksa puhelimella selailla.. Oireita ennen plussaa ja jälkeen.. Tissit kipeet ja turvoksissa Lämmön nousu yli 37 Näpyt naamassa Keskivatsan turvotus Väsymys!!! Lievä ajoittainen kuvotus ja tietyt ruoat myöskin ällöttää ajoittain.. Hiukset rasvoittuu 1-2päivässä pesusta. Naama rasvottuu heti.. Ala Vatsan juiliminen,kramppailu,kuumotus,särky yms... Kuuma/kylmä etenkin aamu yöstä.. MIELIALA VAIHTELEE todellakin! Että terveisiä mun ukolta.. :-D Hengästyminen todella pienestä Outo flunssa... Ja tämä mitä on ollut molempien lasten odotuksessa...levottomat jalat! Niissä se on tullu puolivälin paikkeilla mutta nyt viikkoja olis mittarissa..mitä..8+ ja sekään pidä oikeesti paikkaansa ennen kun pääsee ultraan.. Inhottavaa kun tekis mieli leikkii spider mania ja juosta pitkin seiniä.. :-D Laiskuus!!!!!!! Hirvee nälkä.. Unohdin jotain kyllä mut tässä varmaan oleellisimmat..
  19. Mulla on mitattu vasta rv 21-22 ekat kerrat.. Ja sillon ne on ollu 21-23..kaksi raskautta siis..
  20. ^Niin varmasti pitäisi..ja pitäiskin! Mulle km vuodon aikana terkkarilta sanoivat puhelimessa että jos ei kerta ole akuutti tapaus niin ei tarttis tulla vaan seurailla kotona.. Noh,sanoi vielä että jos nyt välttämättä haluat niin voit tulla muutamaks tunniks jonottaa päivystykseen! Annoin olla..ja kävin lääkärin vastaanotolla vajaa pari viikkoa km jälkeen muistaakseni. Sisätutkimuksen teki yleislääkäri.
  21. No mä jo pelästyin! :-D
  22. Viivaa pukkaa tuikulle! :-)
  23. Siis että anteeksi mitä?! Ei saa leluja käyttää???? Ja miksei?!?!?!?! :O
  24. Näkyy jotain! Omalla näytöllä en vaan näe kun mahdollisesti viivan paikkaa tai sitten ehkä ERITTÄIN haalean plussan! Toivotaan että se olis plussa!!! (mulla on kyllä sit p***anen näyttö ;D
  25. tilzzulla La samana päivänä mun esikoisen kanssa ihania juttuja täällä ♥