Marina

Aktiivijäsen
 • Content count

  228
 • Joined

 • Last visited

About Marina

 • Rank
  Aktiivi
 1. Me ollaan menossa ottamaan passikuva pian meidän 1 vuotiaasta. Vierastusta on ollut jo jonkin aikaa, joten vähän pelottaa, että alkaa itkeen siellä. :/ Vinkkejä?
 2. Kiinnostaa nähdä millainen jakauma tällä on.
 3. Tarviiko pitkän matkan bussiin raahata turvaistuinta vai meneekö vauva (8kk) sylissä?
 4. Meille on evot tulossa. Liikkeessä kun testailtiin, oli päätös nopea, iGo:t oli vähän huteran oloiset verrattuna evoihin. Evot myös enemmän muistuttaa meille tuttua ja hyväksi todettua mallia, Transporteria, mutta istuinosan saa käännettyä. Meille tuli lopulta evot ja ollaan tyytyväisiä oltu. Hyvin ketterät ja vakaat. Pääsee ahtaistakin paikoista. Tavarakori saisi tosin olla hieman suojaisampi, sillä se kerää suht helposti hiekkaa/pikkukiveä.
 5. Onko tosiaan niin, että Semper1 tetrat on menossa pois myynnistä? Tilalle on tullut valikoimasta poissa ollut(?) jauhemainen Semper 1. Raivostuttavaa. Jauheen kanssa pelleily tuntuu hitaalta ja työläältä. :/
 6. Olisi ollut ihme jos ei olisi tullut sillä kiloja tuli 17.
 7. Miten nopeasti synnytyksen jälkeen olette alkaneet nukkumaan taas mahalla tai kyljellä? Itellä synnytyksestä jo kolme kuukautta, mutta yhä semmonen epämukava olo noissa asennoissa. Kiristää, painaa, tuntuu että jalat tai kädet tahtoo alkaa puutua tai tulee pistelyä tai kipua niihin jne. Huoh. Kahdesta edellisestä lapsesta ei muistaakseni tälläistä ollut. Nukuin valtaosan raskaudesta vasemmalla kyljelläni ja silloin ei puutumisia ollut.
 8. LittlePea, sen verran mitä ite olen tutkinu niin ruokavaliolla, ajoituksella ja geeneillä on todella vaikutusta sukupuoleen.
 9. Piti paikkansa. Poikaa veikattiin ja poika tuli.
 10. 3+2 nega, 3+3 haamu.
 11. Meillä tuo oviksen aikaa tai jälkeen touhuilu toi pojan.
 12. Voiskohan mutsy evoja tai igoja käyttää pehmeän kantokassin kanssa (minkä merkkinen?)? Aika hintavat jos kaikki kolme osaa ostaisi. Laskeskelin, että mutsy evot 587e ja igo 673e. Kummat on paremmat? Mites lumessa kulkeminen?