marisa

Aktiivijäsen
  • Content count

    141
  • Joined

  • Last visited

About marisa

  • Rank
    Aktiivi
  1. Femcap saapui. Testattiin sitä jo samana päivänä. Ainoa pikku ongelma on, että asensin sen väärin. Siis ihan väärin. Se pitäisi siis asettaa kohdun eteen, mutta mitä mä tein? ASENSIN SEN SIIHEN VIEREEN Huomasin asian vasta seuraavana aamuna kaiken lisäksi. No, onneksi on aika epätodennäköistä, että tulisin tästä kohtaa kiertoa raskaaksi. Ensi kerralla noudatan sitten ohjeita vähän tarkemmin (jossa käsketään tunnustelemaan sormin kohdun "nipukkaa", mitä en muka jaksanut tehdä vaan ajattelin, että kyllä se nyt oikeaan paikkaan menee kuitenkin ). Myös poisto on aika hankalaa. En meinannut millään saada siitä kahvasta kiinni, ja hommassa pitää olla pitkillä kynsillä todella varovainen, ettei raavi rikki paikkojaan.
  2. Nyt voin minäkin ilmoittautua tänne ketjuun. Juuri pistin Femcapin tilaukseen. Tilauksen tein brittiläisestä nettiapteekista, maksoi postituskuluineen 44 € Maksoin Visa Electronilla, sujui helposti https://www.weldricks.co.uk/search?q=femcap&filters=%2Fsearch%2Fnon-presc
  3. Kannattaa muuten huomioida sellainenkin asia, että aina ne laktoosittomat tuotteetkaan eivät sovi. Itselläni todettiin totaalinen laktoosi-intoleranssi, mutten voi silti esim. juoda ruokajuomana Valion laktoositonta maitoa. En voi syödä myöskään Valion laktoositonta jäätelöä, edes pieniä määriä. Sen sijaan pystyn syömään Lidlin jäätelöä, joka ei ole mitenkään laktoositonta. Myös joitain muita Lidlin maitotuotteita pystyn käyttämään. Laktoosittomia kermoja en voi syödä, mutta sitten taas Floran vähälaktoosinen vispikerma käy. Kannattaa siis kokeilla eri merkkejä, jos tuntuu ettei lapsen vatsa tasaannu. Eri tuotemerkeillä saattaa tuotteen valmistustapa olla erilainen. Jostain olen lukenut, että esim. nuo Lidlin ulkomaalaiset maitotuotteet on usein homogenoitu eri tavalla. Lehdessä oli kerran juttua, kuinka joku mies oli ihmetellut, miten pystyy myös syömään tuota Lidlin jäätelöä. Kannattaa kyllä suosia mieluummin geenitestiä lapsilla, koska se laktoosirasituskoe on lapselle aika kamala kokemus. Kokeen jälkeen suolisto on yleensä ärsynyt pitkään, jos tulos on positiivinen. Oma lääkärini on perehtynyt tarkemminkin tähän laktoosi-intoleranssiin. Hän kyseli tarkkaan mm. sukujuuriani ja kertoi, että jos sukujuuret menevät jossain kohti itään päin eli Venäjän puolelle, on laktoosi-intoleranssi paljon todennäköisempi. Joskus voi käydä myös niin, että laktoosi-intoleranssi on vain oire keliakiasta, ja keliaakikon ruokavaliota noudattaessa laktoosi-intoleranssi sitten häipyy yleensä puolen vuoden sisällä. Eli jos lapsella on todettu laktoosi-intoleranssi, kannattaa pyytää myös keliakian testaus varmuuden vuoksi.
  4. Mitä, mä en tiennytkään että noi salkkarinäyttelijät on pari
  5. No ei varmasti.. Vielä kun Jennifer on julkisuudessa sanonut, että haluaisi lapsia, ja viime aikoina on spekuloitu, että hän olisi käynyt IVF-hoidoissa. Kyllä siis varmaan ottaa aivoon, kun vuodesta toiseen jaksetaan uutisoida samasta aiheesta tasaisin väliajoin, etenkin jos kärsii lapsettomuudesta. Ja aina löytyy todistusaineistoa; mekko, jossa selvästi peitellään masua. Huivi, joka roikkuu vatsan edessä. Tai sitten muuten vaan vähän pömpöttää. Noilla kriteereillä olisin minäkin aika monta kertaa ollut jo raskaana, etenkin kun on tää laktoosi-intorelanssi...
  6. Tästä unisex-keskustelusta tuli mieleen yksi radio-ohjelma sukupuolineutraaleista päiväkodeista, jossa tuli esiin mielestäni yksi tärkeä pointti. Sukupuolineutraalius on hyvä asia, ja sitä toteutetaan useimmiten hienosti, mutta joskus käykin niin, että vanhemmat, isovanhemmat ym. lapsen läheiset tuputtavat tiettyjä leluja tai vaatteita. Esim. mitä jos tyttö haluaakin vain vaaleanpunaista ja prinsessateemaa, tai poika sen kaikista maskuliinisimman autopaidan mitä kaupasta löytyy? Helposti aletaan esittää vaihtoehtoja, että ei kun miten olis tää vihree sammakkopaita tai beige raitapaita. Pohdiskelin nimittäin just niitä ihmisiä, jotka häivyttää kokonaan lapsensa sukupuolen, eikä esim. anna tytön pitää prinsessamekkoa, vaikka hän olisi hulluna prinsessoihin. Eikö sekin ole vähän väärin lasta kohtaan? Mitä te muut olette mieltä?
  7. En ole vielä yhtään ajatellut tämmöistä asiaa.. Pitääkin vähän tutustua noihin vakuutuksiin Täällä vaan on vähän negatiivinen kuva vakuutusyhtiöistä, että korvaavatko sitten tositilanteessa kuitenkaan..
  8. Mekin ollaan ajateltu vähän miehen kanssa, ettei hankita lapsia. Sanoin aina ihmisten uteluihin, että turha odottaa vauvoja, koirat on helpompia Nyt kuitenkin jotenkin käsittämättömästi olen alkanut potea viimeisen vuoden aikana vauvakuumetta. Nyt todellakin ymmärrän, mitä se biologisen kellon tikitys tarkoittaa. Halu saada vauva on todella vahva. Lapsesta huolehtiminen tuntuu arvokkaalta ja tärkeältä työltä. Hellyyden osoitukset, syleily ja se, että voisi katsoa silmiin ihan omaa jälkikasvuaan, olisi ainutlaatuista
  9. 17,6. Toivottavasti ei vaikuta raskautumiseen, sillä minun on hankalaa nostaa painoani. Olen painanut jo 10 vuotta suurinpiirtein saman verran. Olen kuitenkin ajatellut, että jos raskautuminen ei tapahdu muutamassa kuukaudessa, yritän nostaa painoa muutaman kilon.
  10. Täälläkin on vauvakuume päällä ja pahasti. Siinä pisteessä, että nimet on jo mietitty, vaunuja ja lastenhuoneen sisustuksia katsottu Mutta emme ole vielä päättäneet sopivaa aikaa. Aion olla raskautta yrittäessä täysin normaalisti.. Ehkä jotain vitamiineja voisin nappailla, ja sokerin syömistä vähentää. Painoakin voisi kyllä nostaa muutaman kilon kotiruokaa syömällä, jos ei ala tärpätä. Muistaakseni parhaat raskautumismahdollisuudet on naisilla, joiden painoindeksi on 20-25.
  11. Niin on! Ja aina viimeisen päälle puettuna
  12. Täälläkin on kokemusta tuosta hormonaalisesta päänsärystä. Migreenisärkyä, ja alkaa aina päivän tai pari ennen kuukautisia. Todella harmillinen vaiva. Minulla päänsärky on päällä jo aamulla herätessä, ja kestää koko päivän. Olen saanut lääkäristä Miranaxia, jota syön sitten monta päivää putkeen sekä päänsärkyyn että kuukautiskipuihin. Lisäksi otan Parasetamolia 1g päivässä Miranaxin kanssa. Tällä combolla päänsärky pysyy poissa, mutta lääkkeet pitää ottaa aina heti kun herää, koska myöhemmin otettuna ne eivät enää auta. Sen olen kyllä huomannut, että lääkkeistä huolimatta silmissä tuntuu vähän oudolta, ikään kuin painetta silmien takana. Lisäksi kärsin samaan aikaan pahoinvoinnista. Olen oksentanut monta kertaa kuukautiskipujen ja päänsäryn aikana, ja joutunut pari kertaa lähtemään päivystykseen hakemaan voimakkaampia lääkkeitä. Myös buranan ja parasetamolin yhdistelmä voi toimia, jos ei löydy reseptilääkkeitä. Aikaisemmin, kun en ollut saanut Miranax-reseptiä, otin 3x päivässä 600mg buranaa ja 2x päivässä 1g parasetamolia. Ihan hyvin olen kuitenkin pärjännyt, sillä tosi pahoja päänsärky-/pahoinvointikohtauksia sairaalareissuineen tulee n. kerran vuodessa.
  13. Tässä suloinen Harper Beckham, ikää 2