Nirputin

Aktiivijäsen
  • Content count

    174
  • Joined

  • Last visited

About Nirputin

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

448 profile views
  1. Teinpä sitten mielenkiinnosta toisenkin testin (n.3h pidätyksellä) mutta valitettavasti testi on eri merkkinen ja antoi vain haamun pitäisikö tästä päätellä jotain? ja jos pitäis niin mitä? Limojen perusteella en uskalla sanoa mitään kun on kuitenkin talleteltu niin ahkerasti että valuu "rahat pankista pihalle" niin sanotusti.. Mutta muuten uskaltaisin väittää olleen oviksen eilen.
  2. Se tässä itseäkin ihmetyttää ja mietin että jos eilinen viiva oli laimea siksi kun ei pissa ollut tarpeeksi vahvaa (tein tuon testin iltapäivällä 4 aikaan muutaman tunnin pidätyksellä) mutta oireita on ollut kyllä viikonlopusta lähtien ja tuota tois puoleista "kirvelyä" enimmäkseen vasemmalla ja toisaalta mun kalenterin mukaan ovis olis eilen tai tänään. Hitsi kun ei ole noita lämpöjä tullut tarkkailtua niin oisi niistä saanut varmistuksen. Olen kyllä nyt aamusta saakka palellut ja hiihtänyt peitto päällä. Suolistoperäisestä en osaa sanoa kun aina oviksen tienoilla turpoan ja vatsa sekaisin (kuka hemmetti väittää olevansa seksikkäimmillään ovulaation aikaan!?), toisaalta kai sekin mahdollista on mutta, mutta... Millähän todennäköisyydellä se lh piikki olisi niin suuri ollut että näkyisi noin? Tämä on nyt ensimmäinen "luomu" kierto kyllä...
  3. Itsellä en osaa vastata snapperin kysymyksiin mutta oma kysymykseni liippaaa läheltä... Olen tikutellut ovista ja eilen iltapäivällä sain parin tunnin pidätyksellä viivan joka ei ollut kontrolliviivan vahvuinen mutta selkeä viiva kuitenkin. Tulkitsin sen negaksi kun ei tosiaan ollut kuitenkaan yhtä vahva mutta sitten illalla alkoi jäätävät vatsakivut, tuntui kuin munasarjat ois räjähtänyt juuri, tätä kesti n.puoli tuntia(ei ole siis ensimmäinen kerta kun ovis aiheuttaa melkoiset kivut). Tein tänä aamuna ovistestin ekasta pissasta ja oli selkeä plussa. Nyt kuitenkin herää itsellä kysymys oisiko ovis kuitenkin ollut edellisenä iltana? Koska tuntui kuitenkin itsestä niin selkeältä.. mutta voiko se antaa vielä oviksen jälkeen plussaa tuo testi?
  4. EIpä varmaan hirveän aktiivinen ketju ole mutta kirjoitanpa kuitenkin kun tuntuu että on jokin kynnys ylitettävä että muuttuu mieheni ja minun päätös todellisuudeksi... Eli meillä on jo 3 lasta mutta nyt olemme puhuneet jos sitten kuitenkin haluaisimme vielä sen neljännen. Neljäs!? Tuntuu omaan suuhun niin suurelta numerolta mutta kun mietimme asiaa ilman lukua niin..kyllä, kyllä meillä olisi toiveissa vielä yksi. Vaikka sitä kuitenkin miettii että kaivaako sitä verta nenästään tai kerjääkö ongelmia toden teolla (meillä kuopuksella ollut niin paljon perus sairasteluja jotka johtanu osasto hoitoon syömättömyyden takia) mutta olisi se vaan meistä ihanaa kun sitä elämää on ympärillä. Itseä jotenkin jännittää muiden reagointi kun sitten joskus (toivottavasti) saavat kuulla neljännestä. Mies jännittää taas autoa =) Tarkoitus olisi aloittaa yritys heti kun kierukka vain on poistettu. Eli mahdollisesti jo ensi viikolla.. Siihen asti siis on aikaa vielä miettiä asiaa.
  5. Vaikken enää tänne kuulukkaan (plussan saaneena) mutta käyn kurkkimassa teidän kuulumisia väliin ja sinulle Miruz88: Itsellä nyt vajaan viikon ollut myöskin uutena tapana ruveta heräileen 5 alkaen ja sen jälkeen se on yhtä pyörimistä vaikka väsyttäisi vielä. Olisi järkevää herätä jo silloin kun en varsinaisesti nuku kuin korkeintaan "koiran unta" siittä eteenpäin. Viikkoja omien laskujen mukaan 4+3 . Mielenkiintoinen oire sinänsä kun itsellä on tuo väsy on ruvennut lisääntymään, eilenkin yheksältä nukkumaan Eli yön nukun ilman mitään muistikuvaa mutta se aamu yön kello viisi...
  6. BlueEyes pakko tula kommentoimaan tuota testiäsi. Mulla ei jostain syystä nuo one step ota tuulta purjeidensa alle. Nimittäin sain sillä ensin negan(päivää kahta ennen oletettuja menkkoja) ja sinä päivä kun menkkojen olisi pitänyt alkaa tein sen digin ja vastaus positiivinen jonka jälkeen tein one step(kun menkat päivän myöhässä) niin juuri ja juuri sain havaittua viiivan joka kuivuttuaan tuli ehkä paremmin esille. Että näillä omilla kokemuksilla onnea hurjasti!! Mymblelle, Maisamoulle ja Miruzille pidän kaikki ulokkeet pystyssä!! Impiumpi pahoittelut kp1 eiköhän tästä kierrosta tule plussa jouluksi Kiitoksia vielä kaikille onnittelijoille! ps. ajattelin maanantaina vielä digin tehdä.. (ylimääräisenä kaapissa ja toivon kovasti että viikot olisi vaihtunut..)
  7. Pääsen itsekkin nyt listaamaan tänne oireita, tänään plussanneena. Oviksen aikoihin oli ihan mahdoton vatsa kipu jonka jälkeen vatsa oli pari kolme päivää kuin potkupallon oisin niellyt. Tämän jälkeen oireita tullut tipotellen: - Kylmä aina varsinkin iltaisin - Lisääntynyt valkovuoto - Erikoiset päänsäryt - Vatsasta saattaa vihlasta ihan yllättäen (pari kolme kertaa) - N. viikon sisällä ennen plussaa rinnat muuttuivat vähän kipeiksi kainalon seudulta - Näihin aikoihin myös yöt muuttuivat levottomiksi ja ihan yhtä pyörimistä - Samoin kun nyt muutaman päivän sisään ilmestynyt suklaan himo (en siis pidä suklaasta ja aijemmin rasitti kun jouluisin ei muuta tyrkytetäkkään!.. ei haittaa enään ) - Ad/hd:mainen pesänrakennusvimma (tämä tuttuna ja hyödyllisenä oireena edellisistäkin raskauksista) - Viilipyttymäinen luonne muuttunut kovin sähäkäksi ja räjähdys alttiiksi ( Todella raastava oire koska rupeen usein huutamaan ja vihaan huutamista kun suutun siitä vain lisää.. Aika noidankehä.. ) - Hellyydenkipeys joka miehen hämmennykseksi saattaa tulla heti huudon jälkeen.. (ymmärrän miestäni että on vaikea tulla silitteleen kun vasta hetki sitten olen uhannut syödä käden poikki.) - Oikea jalkani/lonkkani on ollut levoton tai särkenyt tai jotain.. se ei haluaisi olla paikoillaan. Olisiko pakotus oikea kuvaus..? Nyt toivon kovasti että pieni ihmeemme pysyy matkassa loppuun asti ja mies saisi pitää molemmat kätensä.
  8. Kiitoksia onnitteluista! Täällä ollaan tikahtua onneen vaikka kuinka yritän hillitä itseäni että ei vielä olla turvallisilla vesillä. BlueEyes mukavaa että olen nyt myös itse saanut olla osallisena toisten "yllyttämiseen" , toivotaan että oire suklaa ja pesänrakennusvimma tuo myös sinulle sen toisen viivan Unohdin muuten mainita tuon nyt pari päivää olleen levottoman takajalan Eli siis oikea reiteni/lonkkani ei haluaisi olla paikoillaan sitä ikään kuin pakottaa/särkee oletan sen johtuvan lisääntyneestä verenkierrosta. Kellään muulla koskaan ollut moista?
  9. Heippa taas! Olen ylittänyt itseni ja ollut todella kärsivällinentestien sekä oireilun kanssa mutta se on valitettavasti karsinut täällä käymistä kun täälä jotenkin onnistun yllyttämään itseäni ties mihin.. Täällä on ollut niin ihania plussatuulia kuin niitä ikävempiäkin uutisia.. Voimia erityisesti Yosalle ja Markkelle. Sekä paljon vauvalimaa plussanneille!! Omaa napaa että kun viimeksi kirjoittelin sekavasta kierrostani voin todeta vain että itsellä kierukan poisto aiheutti kamalan hormooni sekoilun.. Josta onneksi selvisin hengissä sekä lapset että mies vain silmien pyörittelyllä ja pienellä hajuraolla No mutta nyt tämä toinen kierros joissa oireita oli: - Suklaan himo (en pidä suklaasta ja ärsyttävää kun niitä jouluna tyrkytetään..Ei haittaa enää ) - Rinnat hieman kipeät (ei siis paljoa) - Yöt olleet tosi levottomia ja yhtä pyörimistä - Lisääntynyt valkovuoto - Omituiset päänsäryt - Ad/hd pesän rakennus vimma (tämä tuttuna ja hyödyllisenä oireena edellisistä raskauksista) - Lyhyt pinna vaikka normaalisti olen tyyni kuin viilipytty (raastavaa kun huudan ja yli kaiken vihaan huutamista kun suutun siitä. joo aika noidankehä kun tälle tielle suistutaan.. ) - Edelliseen tasoituksena hellyydenkipeys - Kylmä iltaisin Oviksen aikoihin äärettömän kipeä vatsa ja sen jälkeen turvotusta pari päivää joka sitten loppui toistaiseksi siihen. Tänään miehen kanssa tehtiin cb digi viikollisella näytöllä ja tulos oli plussa 1-2!!!! En tiedä miten oisin nämä oireet selittänyt jos emme tuota plussaa olisi saanu. Nyt niin kovasti toivotaan että pysyisi mukana pieni ihme YK 2 siis onnistui kun kierukka poistettiin. Kaikille viikonlopun testaajille taijon paljon plussa onnea!! Toki kaikille muillekkin jännääjille
  10. Olen ollut tovin vain taustalla seuraamassa ja jännäämässä puolestanne... Impiumpi Pidän täällä sulle kovasti peukkuja! Jännäämisessä on kyllä oma viehätyksensä mutta kun siinä on se epätietoisuus (vainoharhaisuus) häiritsemässä..
  11. Itse muistan kyllä esikoista odottaessani (ihan jo alkutaipaleella siis) että tunsin itseni todella vastenmieliseksi, rumaksi ja ois tehny mieli piilottaa itsensä. Täytyy sanoa että sinulla hankala tilanne menossa mutta ehkä miehelläsi on jokin "pulma" mistä sinulle ei ole kertonut ja siksi työntää sinua kauemmas kun ei osaa ratkaista asiaansa. Tiedän miehiä jotka käyttäytyvät näin eivätkä osaa ilmaista tunteitaan vaan sulkee kaiken lähellä olevan pois kunnes asia on oman pään sisällä selvitetty. Sinun täytyy nyt keskittyä enemmän itseesi ja siinä samalla antaa miehellesi haju rakoa sekä aikaa miettiä asioita. Kun huomaa että et tyrkytä itseäsi voi mies kokea helpommaksi lähestyä sinua kun et ole painostamassa tai hänestä ei tunnu että vaadit häneltä koko ajan jotain. Tosin voihan olla se huonompikin puoli että tällä olisi toinen nainen ja on helpompaa siirtää sinut sivummalle.. Toivottavasti asia ei ole kuitenkaan näin vaan saisitte välinne kuntoon ja voisitte nauttia suuresta lahjasta yhdessä joka sisälläsi kasvaa. Tiskirätiksi ei kuitenkaan kannata ruveta..
  12. Voi ei, eihän noin ihana asia saisi olla surullista vaan yhdessä jaettava ihanuus.Oletkos ukolles jo haamusta kertonut? Voisinpa auttaa jotenkin..
  13. Venica juu hormoonikierukka (mirena muistaakseni) voi kumpa se olisikin sitä.. Miehen ehdotteluista lykännyt niin hervottoman vauvakuumeen.. No taidan jännätä nyt ainakin tämän viikon loppu puolelle, eiköhän sitten pitäisi jo näkyä. Viime odotuksesta on kuitenkin sen verran aikaa että ei enään muista miten homma toimii. Koska itse ajattelit tehdä uuden(positiivisen) testin (,tietysti!)? Voi Markke, todella paljon voimia, jaksamista ja auringon valoa sinulle päiviin! Itse kokenut joskus pienen loppuun palamisen ja tiedän että väliin voi pienikin hetki olla mahdotonta taistelua eikä mikään jaksa innostaa.. Sulla on kuitenkin oikea asenne, työ ei ole koko elämä. Kuten venice jo sanoikin että päivä kerrallaan ja anna itsellesi lupa nauttia ja vaan olla niin kyllä se siitä.
  14. Helou kaikille tasapuolisesti! Tuntuu että hajoo pää kun ei tiedä mikä mistäkin johtuu ja nouvot olis kovasti tarpeeseen. Lueskelin että täälä paljon viisaita yritys ihmisiä .. Meillä sellainen tilanne että kierukka poistettu 3.10 ja ennen kiurukan poistoa oli pientä tuhrua (siis samana päivänä). 2 tai kolme ekaa päivää oli A. tyhjennysvuotoa (johtuen kierukan poistosta) B. Menkat tai C. Molemmat .. Meillä gyne sanoi että yrittää saa heti ja näinhän tehtiin Ja nyt ongelmaani.. Nousin lauantai aamuna normaalisti otin kahvia menin lasten kanssa katsomaan aamun piirettyä, tovin katseltuani piirrettyä parahdin itkuun KOSKA piirretty oli MUKAMAS koskettava! Lapset tuota ihmetteli eivätkä ihan ymmärtäneet kuinka henkeä salpaava piiretty oli.. Siirryin häpeemään keittiöön olemassa oloani Keittiössä arestissa ollessani tovin päästä tajusin että äsken tapahtui jotain mikä ei ihan omaan luonteeseen sopinut ja kun tätä rupesin miettimään huomasin vajaa viikko sitten saaneeni 5minuutin raivarin puhelimessa jonka ansiosta pidin siis puhelimessa mykkäkoulua miehelle Ihana mieheni hieman ihmetteli tilannetta, lopetti puhelun kohteliaasti ja pisti viestin jossa kysyi "onko mellä kulta huolia?" jolloin siis minulla ei siis enään ollut tietoakaan mistään ongelmasta . No tähän loppuvat "henkiset" oireeni mutta sitten ne muut.. Olen parin viikon aikana ollut ihan mämmi koura (rikkonut useita esineitä), dementikko (otan kahvin ja unohdan juoda sen),pyromaani (se oli vahinko) sekä sekava (esim. puhun lapsille ruuan lämmitämisestä jääkaapissa.. ) tuntuu että normaali eläminen on melkoinen suoritus. Muistan olleeni edellisistä odotuksista myöskin hieman "sekava".. Menkkakipuilua oli 19 päivä ja tuntui yksittäinen viilto vatsassa joka kesti hetken mutta paljon sen päivän jälkeen ei ole kyseistä ollut. Kierron pituudesta ei pahemmin ole tietoa muutakun että ehkä 25-30 olis harmaa mielikuva kun ei ole tullut seurattua. Menkat olen huomannut kyllä kierukan ollessa.. Lämmöt nousi pari viikkoa sitten ja siitä lähtien on ollut kylmä. Yhtenä päivänä maistui veri tai joku sinnepäin suussa. Onkohan kierukan poiston jälkeisiä oireita (hormooniheittoa ym.. vai jotain muita? Testin tein negan silloin 19 päivä mutta olis varmaan muutenkin ollut nega kun niin ajoissa olin. Koskahan uskaltais testata? Ps. heti helpotti kummasti pieni purkaus teille.. Täällä onkin monella paljon ihania oireita, plussa tuulia kaikille!