Namppu

Rekisteröitynyt
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Namppu

 • Rank
  Aloittelija
 1. Atsolle annan 8,5, tykkään merkitysnimistä Entä Hilda?
 2. Kiitos kaikille ehdottaneilla tällä hetkellä (jos mieli ei enää muutu) tytön nimeksi olisi tulossa Hilda. Toisiksi nimiksi olemme miettineet seuraavia: Hilda Ruusu Matilda Hilda Ida Katrina Mielipiteitä?
 3. Kiitos ehdotuksista Venla ei oikeen iske... Enne, Heini ja Adeliina pääsevät listalle, oikein kauniita nimiä..! Tuleeko vielä muita mieleen?
 4. Kiitos paljon ehdotuksista! Enni kuulostaa kauneimmalta, juuri semmoiselta mitä haetaan. Sitä voisi vakavasti harkita sitä vaan mietein, et onko kuitenkin liian lyhyt kokonaisuus, kun sukunimessäkin on vain 5 kirjainta...? Adele on kanssa kaunis, joka pääsee myös ehdokaslistalle Olisiko näiden kahden nimen tyyppisiä nimiä lisää....?? Tai jotain muunnelmia niistä?
 5. Ristiäiset lähestyy ja tytön nimi on edelleen hakusessa, apua..! Ehtoja nimelle löytyy seuraavat: ei saa olla r-kirjainta ja ei saa alkaa L-kirjaimella. Jos nimi on kaksi-tavuinen, se ei saisi loppua a-kirjaimeen. Tykkäämme pehmeistä nimistä, kivoja kirjaimia on e, n ja d. Sukunimi on lyhyt ja yleinen, joten pidempiäkin nimiä voidaan harkita ja harvinaisuuksia myös.
 6. 7, koska en ole ihan varma onko se tytön vai pojan nimi ja minusta tärkeää, että nimen kuullessaan tulee heti selkeä mielleyhtymä kumpi sukupuoli on kyseessä. ja tuntuu ehkä vähän väännökseltä Niilosta..? lausuttaessa kyllä kuulostaa oikein kauniilta Entäs Enni?
 7. Meillä on etsinnässä nimi tytölle. Pidän kovasti nimistä Ruusu, Katrina ja Kukka. Mitäs mieltä? Kriteereinä meillä on, että ei olisi kauhean yleinen ja kyseisiin nimiin en ainakaan itse ole monestikaan törmännyt. Mies pitäisi näistä eniten Kukasta, mutta nimen taivutus arveluttaa hiukan minua, että kuulostaako hassulta..?
 8. Eemi on ihan kiva, vaikka Eeli onkin minusta kivampi, siksi 8. Ruusu?
 9. Mitä mieltä olette näistä merkitysnimistä? 1. Into 2. Huima 3. Ahti 4. Uuras 5. Sulo Sukunimi on top 10 yleisimmissä sukunimissä. Haluaisin siksi harvinaisemman nimen etunimeksi. Olen kovasti viehtynyt näihin kyseisiin merkitysnimiin, mutta mies väittää, että lasta voitaisiin tällaisesta nimestä kiusata, onko näin? Muita poikien harvinaisia merkitysnimiä? Onnit, Toivot sun muut voi unohtaa yleisyyden vuoksi. Kiitos mielipiteistä jo etukäteen