Nena

Aktiivijäsen
 • Content count

  930
 • Joined

 • Last visited

About Nena

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 10/20/83

Recent Profile Visitors

826 profile views
 1. Lacrimosa, hyvin näkyy toinenkin viiva. Onnea!
 2. Jaroa en ole kuullutkaan..ainakaan kovin usein! Aika kiva, 8,5 Siitä tuli mieleen Jare, joka lienee nyt kuuminta hottia?
 3. Ekan jälkeen ei ollut.. Tuli vasta vuosia myöhemmin. Tokan jälkeen oli jonkin aikaa, mut meni ohi. Tämän kolmannen jälkeen on ollut koko ajan kuumetta ja ei laannu..
 4. Maijaliina, olin tulossa eilen ehdottamaan samaa nimeä (nimipäivän mukaan). Ei ehkä hirveeti kolahda, 6, Entäpäs Kaisa?
 5. Aleksandra, Ramona, Milana, Katariina, Karoliina, Kerttuli, Moonika, Amalia, Mariella, Marissa, Mimosa, Marikki..
 6. Kaikkien tyttöjen kaikki nimet löytyy, tosin nuorimmaisen etunimi ruotsinkielisestä.
 7. Tulee mieleen telkkarikanava, siks ei oikeen iske. Aava-kirjoitusasu parempi. Annan vaikka kutosen. Hilta?
 8. Meillä oli syksyllä hyvin lyhyt vaihe että kastelu väheni, mut sitten palattiin "normaaliin" tilaan. Pikkusiskon syntymän myötä.. Varmaan ku en ite sit jaksanut taas oikeen paneutua tähän asiaan. Talvi meni n. 3-4 kasteluyötä/viikko, pikkuhiljaa vähentyen. n. kuukausi sitten jätettiin vaipat pois. Märkiä öitä tulee nyt 1-2 kertaa kuukaudessa. Tyttö aluksi pyysi satunnaisesti vielä vaippaa ja tietysti sai laittaa, kun oli vielä pari jäljelläkin..yhtenä iltana se salakuljetti vauvan vaippoja omaan huoneeseen, ku omat loppui, mut eihän ne mahtunut mut nyt kokee pärjäävänsä ilman. edit. neitihän täytti juuri 5 vuotta
 9. on se ihanaa
 10. Voi Petite, onnea ihan mielettömän paljon!!
 11. Onnea iinnn!
 12. Olga on yksi mun suosikkeja.. Kymppi! Vilina?
 13. gasolina, hienoa että nimiehdotus löytyi
 14. Kuura,Lauha,Louna, Lumina, Sade, Talvi(kki), Usva...
 15. Jatketaanpa nimien makustelua uudessa ketjussa! Edellisessä ketjussa oli Arttu, annanpa vaikka kasin. Kiva perusnimi. Mitä mieltä Katleenasta?