Kikherne

Aktiivijäsen
  • Content count

    313
  • Joined

  • Last visited

About Kikherne

  • Rank
    Aktiivi
  1. ^ Eiköhän teilläkin nukkumisjärjestelyt selkene. Sivuvaunu olis varmasti järkevin vaihtoehto. Meillä meni viime yö oikeinkin mallikkasti. Jätettiin olohuoneeseen himmeät valot päälle ja pojan ovi raolleen. Heräsin puoli viiden jälkeen vauvan huuteluun ja poika kömpi viereen vasta viiden jäljestä. Muoks. Onnea tulevasta vauvasta ja tsemppiä loppurutistukseen!
  2. Ida-Mari, minkä ikäinen teidän tyttö on? Onko jo kauan pelännyt pimeää? Meilläkin on vauva. Hän nukkuu tyytyväisenä omassa huoneessaan. Toki vaavi on jo 8 kk ikäinen, joten ihan sama tilanne ei ole, riittää kun käyn kerran aamuyöllä imettämässä. Sitä minäkin olen miettinyt, että jos poika alkaa nukkua meidän vieressä joka yö, niin miten sitten käy kun vauva on niin iso, että alkaa pelätä pimeää...? Jospa siihen olis vielä kolmisen vuotta aikaa. Isoveljen pimeänpelko vois olla mennyt jo ohi siinä vaiheessa.
  3. Nostellaanpa hieman tätä. Meidän poitsu on alkanut herätä joka yö, eikä rauhoitu kuin vasta sitten kun pääsee äidin ja isin viereen nukkumaan. Illalla nukahtaminen sujuu oikein hyvin: hommattiin sellainen viereen otettava yövalo ja ovi jätetään raolleen, jotta tutut äänet kuuluvat. Öisin nukahtaminen ei enää onnistukaan, koska silloin sängyn alla asustava mörkö pelottaa ja pitää hereillä. Yritin viime yönä rauhoitella poikaa tunnin verran. Käytin pissalla, annoin vettä, lauloin, tarkistin möröt ja vakuuttelin ettei ole mitään hätää, mutta mikään ei auttanut. Nukahti vasta kun kiikutin isoon sänkyyn viereen nukkumaan. Kauanko tämä vaihe kestää?? Poika on tähän saakka nukkunut tosi hyvin, vauvasta asti omassa huoneessa.
  4. En jaksanut kahlata koko ketjua läpi, joten anteeksi jos aiheesta on jo puhuttu. Siis, onko kukaan lentänyt rv 35? Tarkoitus olisi lentää Tukholmaan heti äitiysloman alun kunniaksi. Käsittääkseni noilla viikoilla saa vielä lentää jos raskaus on edennyt normaalisti. Tarvitaanko lentoyhtiölle lääkärintodistus?
  5. Pahoittelut Maisamou ja iiki!
  6. Kiitos kysymästä Maisamou! Täällä on nyt meneillään kp 11 eli aika samoissa mennään. Sovittiin miehen kanssa että mennään seuraavat kuukaudet tjot-meiningillä. Meillä kun on töihinpaluu ja päivähoidon aloitus nyt ajankohtaista! Kääk. En siis meinaa tikutella ovista, enkä juoda greippimehua tms., mut katsotaan kuinka tuo "kalenterin" unohtaminen onnistuu...
  7. Onnea Vesililja!!
  8. Kiitos kaikille vastauksista! Koitettiin kyllä hyödyntää oletettua ovista ja nyt on meneillään kp 24. Kiva Yosa kuulla että tärppikierto ei "vaatinut" klönttiä, joten toiveikkaana odottelen mitä tuleman pitää!
  9. Kiitos Yazz. Lähinnä ihmettelin tuota limaklöntin uupumista. Aikaisemmissa kierroissa se on ollut selvä ja ajoittautunut ovikseen, mutta nyt sitä ei ollut. Siksi pistää miettimään että huijasiko testi mua... Kannattaiskohan jatkaa tikuttelua? Viime kierrossa ovisplussa tuli vasta kp 19 tai 20.
  10. Siis kääk. Sain ovisplussan tikkuun kp 15 illalla (ainakin tulkitsin sen niin, koska viiva ilmestyi heti ennen kontrolliviivaa ja oli tosi tumma) ja kp 16 oli kovaa alavatsakipua, mutta selkeitä limaklönttejä ei ole ollut. Kosteampaa kyllä, ihan housuihin asti hulahdellut, mutta ei selkeitä klönttejä. Mitäs tämä nyt on olevinaan?
  11. Viivan paikka näkyvissä Sankku!
  12. Vau febe, hurjasti onnea!
  13. Voi Yosa, upea juttu!! Onnea kovasti! <3
  14. Mites Yosa kävi? Meillä ei ollu tarpeeksi sinnikkäitä kavereita vaan täti kurvas aamulla kylään. Ajatukset kohti uutta kiertoa siis.