happpy

Ylläpitäjä
  • Content count

    4709
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by happpy

  1. Jatketaas täällä! Viime ketjun viimeinen oli Benjamin. Ihan kiva, 8 Vilho?
  2. Toinen on märkä ja toinen kuiva jolloin on vaikea vertailla. Mutta kyllä mä sanoisin että on aavistuksen tummunut. Hcg tuplaantuu joka toinen päivä, joten noin lähekkäin tehdyt testit eivät pakosti edes ole kovin erilaiset.
  3. Tokalla kerralla 1h15min
  4. Vaikka toinen synnytys oli raju niin kipuja ei ollut. Jälkisupistukset tujumpia kuin ensimmäisellä kerralla, mutta muita kipuja ei ollut taaskaan!
  5. Vauva syntyi maanantai aamuyönä ja keskiviikko aamuna päästiin kotiin.
  6. Mäkin näen kuivuneessa @Snapperin testissä viivan, tosin en tiedä olisiko enempi viivanpaikkaan viittaava vielä? Toivottavasti vahvistuis ja te saisitte jo onnenne syliin
  7. Pahoittelut realismista. En tiennyt että täällä on hypättävä mukaan riemunkiljahduksiin vaikka ite ei mitään näe ja faktat alkaa valitettavasti puhua ei raskauden puolesta. Tottakai me kaikki teillä sitä raskautta toivotaan. Mä en vaan voi onnitella ja iloita testistä, joka on mun silmiin nega. Korkeintaan viivanpaikka. Eihän meidän sanat vähennä sun näkemää, jos se susta on värillinen ni let it be. Toivottavasti voit tulla kertomaan meidän olleen väärässä.
  8. Mä oon @lavellan kanssa samoilla linjoilla. Ja varsinkin kun dpot alkaa juosta, näitä viivoja on ollu jo useamman päivän ja vahvistuminen on todella minimaalista. Mutta toki toivotaan että me ollaan väärässä. Jotta ovistesti näyttää raskautta niin sen pitää olla räikeästi vahvempi viiva kuin kontrollin. Tuollaista viivaa se antaa monelle loppuraskaudessa.
  9. @Ewwwie no ehkä se sieltä vielä tulee se plussa. Herkkiin testeihin ei kannata luottaa, ne antaa väärää plussaa jopa miehille.
  10. @Ewwwie mikä testi toi vihreä on? Se on ainut missä mä mitään näen, muut on blankoja tai viivanpaikkoja omaan silmään kyllä. Varsinkin kun vahvistumista ei oikeen ole havaittavissa.
  11. 2,5v oli poika kun aloitti 15pvä/kk sopparilla. Alku oli todella ankeeta, 2kk tajutonta huutoa koko päivän ja kotonakin ahdistunut ja stressistä oireileva lapsi. Sitten pidettiin pieni palaveri henkilökunnan kanssa, jokin muuttui radikaalisti koska 1,5 vkoa sen jälkeen jäi lapsi iloisena hoitoon ja sen jälkeen asiat on sujunu tosi hyvin!
  12. Toistaiseksi ainokaisen synnytyksen jälkeen ei oo sattunut minnekkään, yhtään kipulääkettäkään en tarvinnut. Kävelin salista itse osastolle ja vessa-asiatkin sujui ilman kiristelyä tai kipua!
  13. Mä nukuin esikoisesta 41+1 viikoille mahallaan, sillon poika syntyi. Ja sama meno nyt tästä tokasta. Ja juurikin että toinen jalka on koukussa. Enkä osaa kyllä olla huolissaan asiasta.
  14. 2v6kk saakka nukuttiin vierekkäin Sitten siirtyi omaan sänkyyn joka mun huoneessa on mutta poikkeuksetta kömpii viereen. Ja saa kömpiä, mä nukun paljon paremmin lapsi lähellä.
  15. Kyllä mä sanoisin että ihan normaalia että toinen raskaus on ”rankempi”. Kroppa on kerran jo antanut periksi liitoksista, joten aina joustaa helpommin ja varmasti aiheuttaa kiputiloja. Itellä ei ollu ikinä liitoskipuja tai supistuksia, tästä ollu sieltä rv13 saakka. Muutenkin alavatsa ottaa tosi herkästi itteensä. Enkä oo osannu huolestua kun just toka kierros ni paikat joustaa aiemmin, kohtu kasvaa herkemmin jne.
  16. Sain epiduraalin ja se olikin ihan mahtavaa kamaa. Vei kivut kokonaan, avauduin nopeasti mutta paineen tunne jäi joten kokoajan tiesin koska supistaa vaikkei satu. Tämä mahdollisit hyvän ponnistusvaiheen vaikka puudutetta oli koska tiesin aina koska supistaa. Laitto oli haastavaa eikä meinanneet saada sitä monellakaan tökkäisyllä. Meinasi taju lähteä siitä poksunnasta mitä selässäni tunsin mutta onneksi sitten juuri saivat sen paikalleen.
  17. Mulla meni vesien menosta 30h pojan syntymään.
  18. Esikoinen täyttää 30.1 3 ja toisen laskettuaika on 19.2 että suht liki päästään tasan kolmea vuotta
  19. Täällä taas kierros kaksi ja radi napsahti. Arvot ollu kotona mittailuissa ihan hyviä, sama meno siis kuin esikoisessa Parin viikon päästä pitäisi ottaa uusi mittausrupeama ja varmaan loppuraskaus muutenkin sillon tällön mittailla.
  20. Musta bumbleen saa kaukalon adapterilla? Niissä kannattaa huomioida ettei istuin käänny. Muuten kyllä khan loistavat kiesit ne(kin)!
  21. Esikoisesta otin pakkauksen, tammikuinen sai vielä 2015 pakkauksen. Nyt helmikuiselle otan myös ja saadaan tämä 2018 pakkaus.
  22. Mulla ei edes käynyt mielessä tälläinen @Teekun esikoinen sormiruokaili. Mehän oltais talvi syöty vaan lunta Eli ei hätää! Toki aina yritti etsiä kotimaista mutta jos ei niin sitten mentiin ulkomaisella.
  23. Kirkkaita ei enää oran ja smilejen lisäksi oikeen ole. Smilejäkin kirkkaina lähinnä käytettynä. Vähän meinaa murretut ja maanläheiset värit olla se juttu. En ole varma tuliko emmaljungalta viking ja super viking-sarjaan kirkkaampia värejä taas kuomuihin jne? Toki varmaan baby mercit ja muut myy mutta itse jättäisin ne kauppaan
  24. Hmm. @Chimelli kirkkaat värit rajaa aika monet pois. Olisin ehdottanu Britaxin smilejä, mutta niihin ei saa sisaristuinta. Mitkä on muunneltavissa yhelle ja kahelle kunnollisella kopalla ja adapterimahdollisuudella on aikalailla bugaboo donkeyt, baby jogger city selectit ja emmaljungan nxt90 tai super viking. Onkohan muita? Jos sisaristuin ei oo pakollinen niin ehdottomasti kannattaa tsekata noi smilet. Aivan ylivedot!