Kukkaislapsi

Jäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Kukkaislapsi

 • Rank
  Tavis
 • Birthday 05/01/78
 1. Olin vähän yllättynyt juuri saapuneen koruni äänenvoimakkuudesta. Luulin että olisi sellainen vain korvan vieressä kuuluva, mutta sehän onkin kuin kulkunen.
 2. Ensimmäisestä Femar-kierrosta raskauduin. Ovis oli kuin oppikirjasta, ajankohdat ja tuntemukset ja limat. Käytin rinnakkaishalpislääkettä, sen saa pyytämällä. Kannattaa ehdottomasti myös pyytää lääkäriä kirjoittamaan 100 kpl paketti, eikä 30, sillä 30 kpl maksaa lähemmäs satasen, ja 100kpl parikymppiä. Fiksua.
 3. Niin, siinäpä se kysymys sitten olikin. Olen hämmästellyt pitkään kun ehkä joka toinen keskenmenoista puhuva tuntuu käyttävän sanoja "keskeytynyt keskenmeno" samassa lauseessa. Onko se jokin tietty keskenmenon tyyppi, vai keskenmeno joka meinasi mennä kesken muttei mennytkään (sitä se sananmukaisesti kai tarkoittaisi), vai mitä ihmettä? Olen törmännyt tähän vasta nyt näitä foorumeita lukiessani ja lause tuntuu vaan niin oudolta että pakko tarkistaa millainen aukko minulla on sanavarastoissani. Kiitos vastauksista.
 4. Soitin läpi seuraavat: Adenova: lääkärinpalkkio vaihtelee lääkäristä riippuen noin 85-90e, tai raskauksiin erikoistuneelta noin 100e, lisäksi tulee ultran maksu, joka liikkuu samoissa summissa kuin nuo. Kelalta saa takaisin noin 40e. Lisäksi toimistomaksu. Eli hinta jää kuulemma sinne 160 pintaan. Mehiläinen, Kari Ratsula, hinta jää noin 200 tienoille. (Hän on erikoistunut muuten lapsettomuuteen ja työskentelee lapsettomuusklinikalla pääsääntöisesti, ja kun hänellä kävin ja vaihdettiin toisen lääkärin määräämä hoito paremmaksi, hänen ohjeillaan tulin heti ensimmäisestä kierrosta raskaaksi.) Femeda: lääkäreissä on paljon hintaeroja, noin 100-200 euroa kokonaishinta ultrista lääkärinpalkkioineen. Varasin ajan Matti Mandelinille, jolla hinta jää kuulemma satasen pintaan, ja joka on siellä kuulemma näissä hyvä ja suosittu. Ajanvarauksessa sanottiin että hinta sisältää kaikki maksut, ellei sitten tule jotain muuta hoidettavaa tai testejä samalla.
 5. Se olikin minun ensimmäisiä oireita. Yhtäkkinen järjetön närästys, joita en harrasta muuten. Se on kyllä muuttunut lieväksi etomiseksi onneksi, nimittäin olo oli tuosta närästyksestä paljon kurjempi.
 6. Mammaksi taisi olla näissäkin testeissä kilpailukykyinen. Ja nopea!
 7. Mammaksi oli nopea ja halpa.
 8. Onko kellään ollut sitä lapsena? Itse odotan nyt vasta ensimmäistäni ihan alkuvaiheessa, joten en sitä vielä ole saanut, mutta muistan elävästi joskus ala-asteen loppupuolella ihmetelleeni navasta häpyluuhun menevää selkeää, suoraa vaaleaa viivaa.
 9. JS

  Vau, ihana kuulla monia positiivisia kokemuksia. Koko ketjua en ennättänyt lukea, mutta palaanpa takaisin. Itse olen juuri muuttamassa Espooseen, ja Jorvia siellä suositellaan automaattiseksi valinnaksi. Ihan en vielä ole lukkoon lyönyt, mutta näyttää hyvältä. Kiitos kun jaatte kertomuksianne!
 10. Yritysaikana elin normaalia elämää. Tosin lähellä odotettuja menkkoja testailin ennen baareilua varmuudeksi.
 11. Niin, siis kierto oli ennen suht säännöllinen 31 päivää, mutta kierukan jälkeen 29-10x päivää. Aina kun huomasin oviksen, niin sen jälkeen tuli menkat normaalin 2 viikon päästä, mutta osassa kuukausista se vain jäi välistä ja silloin oli ns tuplakierto.
 12. Epäsäännöllinen kierto johtui ovisten väliin jäämisestä, vaikkakin välillä sitä bongasikin ihan kunnolla. Ensimmäinen Femar-kierto pienimmällä annoksella ja tärppäsi.
 13. Onnea kaikille! Ja minulle myös Ensimmäinen raskaus, nyt mennään rv 4+5. Jei!