Querida

Aktiivijäsen
  • Content count

    444
  • Joined

  • Last visited

About Querida

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mulla oli raskauden alussa BMI 31,2, raskauskiloja tuli noin 16. Synnytin kiireellisellä sektiolla, eikä missään vaiheessa tullut ongelmia. Puudutus onnistui hyvin, haava tehtiin poikittain ja se parani tosi hyvin, vaikka jäikin roikkuvan vatsan alle. Henkilökunta ei kommentoinut painoani mitenkään. Kaikki meni siis mulla hyvin. Kannattaa hankkia valmiiksi korkeavyötäröisiä alushousuja, jos niitä ei jo ole. Mulla kaikki normaalit pikkuhousut jäivät aluksi inhottavasti painamaan sitä arpea.
  2. Mun sf-mitta meni pitkään ihan yläkäyrällä ja tippui siitä vähän alemmaksi ihan loppuraskaudessa. Vauva oli keskiraskaudessa mahdollisesti perätilassa, mikä saattoi vaikuttaa asiaan. Vauva syntyi 42+2 ja mitat olivat 3290 g ja 51 cm, eli mulla iso sf-mitta ei merkannut isoa vauvaa.
  3. Me saatiin varovainen poikaveikkaus, ja tyttö tuli. Olin kyllä vähän yllättynyt lapsen synnyttyä, etenkin kun itselläni oli vielä tosi vahva poikaolo.
  4. 42+2, käynnistys aloitettiin ballongilla edellisenä päivänä. Synnytys ei kuitenkaan lähtenyt ikinä kunnolla käyntiin, joten päädyttiin sektioon.
  5. Ultralla arvioitiin vauvan kooksi rv 41+5 3800 g, syntymäpaino rv 42+2 oli 3290 g.
  6. Mun mielestä jossain listassa kamomillatee oli ainoa sallittu yrttitee tai vastaava?
  7. Onnea GE ja Vavec! Vavecin viivat näyttää ihan samoilta kuin mulla toukokuussa, lopputulos näkyy tickeristä.
  8. Vavecilla näkyy kyllä hennot, mutta ihan selkeät viivat.
  9. Mulla aikaistettiin laskettua aikaa päivällä. Olin hieman yllättynyt, että sitä ylipäänsä siirrettiin, mutta ihan kiva näin.
  10. Mä näen Neferin testissä jotain, ehkä jopa vähän punertavaakin viivaa. Toivottavasti viiva vahvistuisi pian.
  11. Dpo 10 tuli illalla ihan haalea plussa.
  12. En ole vielä raskaana ollessa joutunut syömään lisärautaa, mutta joskus aikaisemmin olen syönyt sitä verenluovutuksen jälkeen ja mulle tuli kyllä tosi huono olo. Muistaakseni söin Retaferia.
  13. Esikoisen lasketun ajan aikaan ollaan oltu yhdessä reilut 9 vuotta.
  14. Kerrottiin mun vanhemmille heti kun nähtiin heitä (isälle pari päivää plussatestin jälkeen, äidille noin viikkoa myöhemmin), anopille mies kertoi sitten puhelimessa ja appiukolle mies ei ole tietääkseni vielä kertonut mitään.
  15. Pienen makustelun jälkeen oikeastaan aika kiva! Tulee mieleen kolme muskettisoturia, eli Athos, Porthos ja Aramis. Annan arvosanaksi 8. Emilia?