mona

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About mona

  • Rank
    Aloittelija
  1. haaveilija: Liinun kanssa sopis esimerkiks Aale. Tai Aamos. Meneeks nääki ihan mettään siitä, mitä haluisit?
  2. En käytä, vaikka pitäis. Kohta kun pikkuinen kasvaa ja oppii pyöräilemään, täytyy itekin marssia kauppaan ja ostaa se kypärä. Vihdoin.
  3. Meillä ollaan aika pienellä ikäerolla, mutta ainakin sisaruksista on seuraa toisilleen.
  4. Asutaan vuokrakolmiossa. Haaveena ois oma, mutta vielä täytyy hetki säästää.
  5. Ite henk.koht. oon sitä mieltä, että tää ei kyllä ainakaa meiän taloutta kaada. Jos oikeesti miettii et 7% niin aika pieni rahahan tuo on. Periaatteessa tietysti tyhmää, että lapsiperheiltä otetaan pois, mutta sekin on fakta, et säästettävä on. Silti oon myös sitä mieltä, että esim. hallinnosta vois säästää myös ja paljon ja mietityttääkin se, miksei oteta säästöjä myös sieltä. Tai tietäähän sen, että miks...
  6. Supistuksilla alko ja tais siinä pari vrk mennä.
  7. Tais tulla n. 2 vrk ennen itse päätapahtumaa. Muistan, kun siitä alko se jännitys ja odottaminen
  8. Esikoinen syntyi 41+0. Saa nähdä, miten toisella käy
  9. Viime keväänä synnytin ja ihan mielettömän hyvän hoidon sain. Kätilöt oli ihania ja aidosti kysyivät ja kuuntelivat. Etukäteen olin ajatellu, että missään nimessä en opiskelijaa sinne saliin halua, mutta kuitenkin huomasin siinä tilanteessa olevani ihan eri mieltä eikä yhtään jäänyt harmittamaan. Opiskelijalla oli reilusti aikaa käydä kyselemässä fiiliksiä ja auttamassa, mikä oli tosi kiva.
  10. Meille oli selvää, että seulontoihin osallistutaan. Eniten painaa se, että jos esim. sydämessä jottain leikkaushoitoa vaativaa, niin on sitten tiedossa se jo etukäteen ja pikkuinen saa tarvitsemansa hoidon mahd nopeasti.