Hiia

Aktiivijäsen
  • Content count

    477
  • Joined

  • Last visited

About Hiia

  • Rank
    Aktiivi
  1. Eka 41+0 spontaanisti supistusten alettua. Toinen 40+6 spontaanisti vesien pamahdettua.
  2. Mm. sellainen, jonka synnytys käynnistyksineen venyy yli sataan tuntiin. Vähän pakko, jos meinaa tajuissaan pysyä.Käynnistelyt on asia erikseen. Tässä tais olla kyse siitä kun salissa ollaan jo tositoimissa. Sitten kun sen käynnistettävän synnytys on lähtenyt kunnolla käyntiin niin tuskin nakit ja muusit maistuu.
  3. Ristiäiset. Mikään muu vaihtoehto ei ole vaihtoehto..
  4. Ei olla lähetetty kutsuja eikä kiitoskortteja. Useamman lapsen ristiäisissä ollut ja muutamaan on tullut kutsukortti, muutoin tekstarikutsu. Kiitoskortteja ristiäisistä ei olla ikinä saatu ja totta puhuakseni en edes tiennyt että niistä jotkut laittaa kiitoskortteja.
  5. Kastepäivänä juuri ennen juhlapaikalle lähtöä on paperi kirjoitettu. Mutta oikein meni kun ei ole kaduttanut tai tarvinnut jossitella.
  6. Ihan arvioissa pysyneet, olikohan +200g enemmän mitä arvio. Normiheitto minusta.
  7. Limatulppa lähti irtoamaan aamuyöstä ja iltapäivästä syntyi. Toinen synnytys alkoi vesien menolla ja oli niin nopea etten limatulpan irtoamista kerinnyt havaitsemaan.
  8. Ostin tuota multitabsin raskausvitamiinia. Pyrin ottamaan sen joka toinen päivä ja foolihapon jokatoinen päivä mutta ei kyl aina meinaa muistaa..
  9. 41+0 supistuksilla, 40+6 vesien menolla.
  10. Kuka muka pystyy syömään synnytyksessä mitään. Minä en tainnut juodakkaan mitään. Leipäpalat synnytyksen jälkeen on sitten jo maistuneet.
  11. Mies on ollut kummassakin synnytyksessä mukana. Eipä se hirveesti ole osannut tehdä siellä mitään tai noh, pitänyt kaarimaljaa kun mulla todella ihanasti lentää yrjö synnytyksen aikana. Mutta se henkinen tuki on se pääasia ja tiedän etten ole yksin kun ne kivut vie ihan toiseen maailmaan.
  12. Meillä saivat miehen sukunimen kun syntyivät. Nyt ollaan naimisissa joten kaikki ollaan samalla nimellä.