vauvakuumeilija

Aktiivijäsen
 • Content count

  787
 • Joined

 • Last visited

About vauvakuumeilija

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Mulla huomattiin synnytyksen jälkeen pieni lisäistukka. Vaikka mulla seurattiin ultralla alhaalla olevaa istukkaa rv12 ja rv20 lisäksi rv28 ja rv 34, ei sitä huomattu. Kysyin, että onkos siitä mitään haittaa, kätilö kertoi, että ainoastaan juuri se, että jos siitä ei tiedetä ja se jääkin sitten kohtuun. Mulla siis tuli täydellisenä istukka/istukat ulos. Tyttö syntyi rv36+5, eli vähän ajoissa, siitä en sitten tiedä vaikuttiko lisäistukka tuohon mitenkään. Synnytys alkoi vesien menolla.
 2. Minäkin tulin tsemppaamaan. Minäkin sain iltapäivästä parin tunnin pidätyksellä aina tummemman viivan. Ja tosiaan ei joka päivä tummentuneet minunkaan viivat, varsinkaan aamuiset. Ja tosi paljon vaikuttaa pissan laimeus/ vahvuuskin. Sain samana päivänäkin ihan erivahvusia viivoja (olin tilannut aikamoisen satsin testejä, niin oli mahollisuus testailla ylenmäärin. ).
 3. Minäkin nään mamalla selkeesti kaks viivaa, varsinkin ylimmässä! Mulla tuulimunassa heräs epäilyt just siitä syystä, että viivat ei ruenneet vahvistumaan. Tuli 1-2, kun ois pitäny olla jo 2-3. 3+ en saanut sitten missään vaiheessa. Vielä 6+0 näytti 2-3, ja silloin menin ultraan, jossa löytyi tuulimuna.
 4. Nyt löytyi mulle sopiva ketju! Täällä ensimmäistä odotetaan vko 4+2. Mulla on herttamainen kohtu, joka voi lisätä keskenmenon riskiä ja yksi tuulimunaraskaus toissa kierrossa takana. Mahan olotilaa kuulostelen paniikissa koko ajan. Kova turvotus on päällä ja menkkajomotuksia välillä. Tissit alkaa olla aika super kipeät. Raskaustestejä (one stepit liuskoja) on tullut tehtyä aamuin ja illoin viime torstaina ilmestyneestä haamusta lähtien. Sunnuntaina tein myös digitestin, joka ilmoitti, että "raskaana 2-3". Koko ajan paniikki siitä, että testit alkavat haalenemaan, tai lakkaavat tummumasta. Tähän asti mennyt vielä hyvin. Tuulimunaraskaudessa testien viivat eivät lähteneet tummumaan oikein, vrmaan siitä aiheutui pieni trauma noita testejä kohtaan. Ar-ultraan olen menossa ihan varmasti, jos tässä vielä pari-kolme viikkoa selviän eteenpäin. Pakko saada tietää, onko kyydissä mitään elollista, ja toki minun tapauksessa on aika tärkeä juttu, että missä alkio on kiinni. Tsemppiä kanssahermoilijoille!
 5. Mulla oli tuulimunaraskaus, jota yritettiin lääkkeelisesti tyhjentää, mutta jouduttiin lopulta kaapimaan. Sen jälkeen piti pitää yksi kierto taukoa yrityksestä, kun kaavinnassa tuli pieni reikä kohtuun. Nyt ekassa yrityskierrossa tulin raskaaksi. Saas nähdä miten tässä käy.
 6. Minusta siinä jotain kyllä näkyy. Väristä en osaa sanoa. Toki kuvassa yleensä näyttääkin vielä haaleammalta, kuin luonnossa. Pidän peukkuja, että tummuu.
 7. Mulla dpo13 one stepin raskaustestissä vielä aikaa vaalea, mutta selvä plussa kumminkin. Ja one stepin ovistestissä testiviiva jo selvästi kontrollia vahvempi. Eli toimii ainakin minulla raskaustestinä.
 8. ^Mulla selvästi hormonit vaikuttaa haluihin. Menkkojen aikana halut alkaa kasvamaan ja on selvästi voimakkaammat parin päivän ajan ennen ovista. Yleensä heti oviksen jälkeen halut laskee selvästi. Arvaan jo usein halujenkin perusteella oviksen lähestyvän.
 9. Ilmottele mulle jos vastaavat davidin testejä, ja jos oot myymässä ylimääräsiä.
 10. ^Minä oon kans saanut raskaana ollessa ovistestiin noin tumman viivan. Oon yleensä testannut davidin testeillä, niin oon vähän hukassa näitten one stepin testien tulkintojen kanssa. Testiviiva haaleni muuten vasta tänä aamuna. Eilen aamuna oli vielä lähestulkoon yhtä tumma, kun toi tummempi, ja illallakin ainakin yhtä tumma, kun tuo eka. Tänä aamuna sitten tosi hailura. Pientä reenausta näitten tulkinnan kanssa, mut taitaa nuo toimia kumminkin.
 11. Mulla on vähän sama ongelma. Tosin one stepin testeillä. Peaamuna jo yhtävahva viiva ja iltana tosi vahva viiva, la aamuna ei juuri haalistunut ja illallakin vielä aika tumma, vasta tänä aamuna tosi vaalea. Ite testasin pe iltana digilla hymynaaman, niin ajattelin laskea siitä. Tänä aamuna tosin tuli ihan hirveesti ovulaatiolimaa, joten rupesin epäilemään, että oliskohan sittenkin vasta tänään dpo0. Tää on kyllä yhtä tähtitiedettä koko homma. Mistä muuten oot tilannu davidin testejä? Minä niiiin tykkäisin niillä testata, mutta oon saanu nyt viimeiset kaksi kertaa noita one stepin testejä mammaksilta ja raskauskeijulta, joita en oikein osaa tulkita.
 12. Kiitos vastauksista. Taitaa tosiaan nuo one stepin liuskat reagoida helpommin. Alla tän illan liuskatesti. Sain samasta pissasta myös digin hymyilemään. Näköjään noissa testeissä tulee sitten tosi punanen viiva, kun näyttää jotain digissäkin. http://aijaa.com/a2HhEZ
 13. Mitäs sanotte tästä? Samasta pissasta one stepin liuska ja clear bluen digi. Digin tuloshan nyt on selvä, mutta oisin liuskan jo tulkinnu plussaks... http://aijaa.com/XT0YBd
 14. Mulla oli tuulimunaraskaus, joka päätyi kaavintaan lopulta. Ekat menkat alkoi kp31 kaavinnasta laskien ja vuoto oli selvästi normaalia runsaampaa. Normaalisti mulla vuoto on aika niukkaa, niin siihen nähden ehkä kolme kertaa runsaampaa. Vuosin aika paljon ihan kirkasta verta, varsinkin ekana päivänä. Normaalisti mulla ei nykyään ole kipuja juuri ollenkaan, mutta nyt mulla oli ekana päivänä ihan selviä menkkakipuja. Särkylääkettä en kuitenkaan ottanut, kun mulla oli vapaa päivä, niin halusin vähän kuulostellakkin tilannetta, eikä se nyt yltynyt ihan kovaksi kuitenkaan. Työpäivänä olisin ottanut kyllä särkylääkettä. Saas nähdä miten seuraavassa kierrossa.
 15. Pahoittelut Nattunen, ja tsemppiä! Toivottavasti teille uusi pieni hyppää pian kyytiin!