renya

Aktiivijäsen
  • Content count

    202
  • Joined

  • Last visited

About renya

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

548 profile views
  1. Eiköhän se isän nimi tule sitten jos vauva meille suodaan. Toiveissa olis että tämä mahassa oleva pienen pieni murunen jaksaisi kasvaa ja kaikki menisi hyvin.
  2. Niin joo piti vielä lisätä etten huvikseni noissa ultrassa käynyt, vaan alunperin kipujen vuoksi haluttiin varmistaa että kaikki on ok. Mutta varmaan jatkossa menisin ar-ultraan vasta rv 8 kohdalla aikaisintaan.
  3. Tuosta ar-ultrasta sen verran, ettei kannata liian aikaisin mennä. Meille annettiin rv 6+3 tuulimunadiagnoosi, mutta viikon päästä löytyikin syke. aiemmin ei näkynyt muuta kuin tyhjä sikiöpussi ja hcg jotain 18000. Olisin saanut heti lääkkeet tyhjennykseen mutta en huolinut matkan takia. Viikkoa myöhemmin löytyikin yllättäen syke kun tarkoitus oli tarkistaa voinko vielä hoitaa tyhjennykseen kotona vai pitääkö tehdä sairaalassa. Nyt sitten pelkään että tämä onni viedään vielä uudestaankin meiltä ja odotan että viikot kuluis nopeasti. Se olis kyllä vähän liian julmaa, mutta valitettavasti kohtalo ei aina jaa kortteja kovin reilusti.
  4. Tuosta ar-ultrasta sen verran, ettei kannata liian aikaisin mennä. Meille annettiin rv 6+3 tuulimunadiagnoosi, mutta viikon päästä löytyikin syke. aiemmin ei näkynyt muuta kuin tyhjä sikiöpussi ja hcg jotain 18000. Olisin saanut heti lääkkeet tyhjennykseen mutta en huolinut matkan takia. Viikkoa myöhemmin löytyikin yllättäen syke kun tarkoitus oli tarkistaa voinko vielä hoitaa tyhjennykseen kotona vai pitääkö tehdä sairaalassa. Nyt sitten pelkään että tämä onni viedään vielä uudestaankin meiltä ja odotan että viikot kuluis nopeasti. Se olis kyllä vähän liian julmaa, mutta valitettavasti kohtalo ei aina jaa kortteja kovin reilusti.
  5. Lopetin pillerit joskus tammikuussa. Heti ei varsinaisesti edes alettu yrittämään kunnolla mutta jo parin kierron jälkeen otimme ovulaatiotestin käyttöön ja siitä heti tärppäsi. Edellinen kierto oli ilmeisesti stressin takia tosi pitkä joten oli vaikea arvioida miten jatkossa kierron kanssa kävisi. Siksi siis otimme testit heti käyttöön.
  6. Tuonne toiseen ketjuun laitoinkin jo oireita ennen plussaa. Sen jälkeen alamaha tuntui todella oudolta, jopa raskaalta. Menkkamaisia kipuja lähes päivittäin, mutta nyt vähenemään päin. Ihan alussa vähän etomista ja nyt rv 7 vähän etomista jälleen. Aika pientä vielä onneksi. Rinnat on turvonnut ja vähän kipeät. Auton kyydissä toisinaan hieman huimaa. Muuta ei kai ole ollut tai en ainakaan muista.
  7. Alakautta ultrattu nyt muutaman kerran tässä alkuraskaudessa, eikä se mitenkään kummonen tapahtuma ole. Tosin olen tuohon tottunut kun gyne ultraa joka vuosi perustarkastuksessakin eli sikäli ihan tuttu juttu.
  8. Ajattelin värjätä ihan normaalisti, värjäysväli kuitenkin ehkä jopa normaalia pidempi (ainakin siihen nähden mitä kampaaja yritti alkuun ehdotella seuraavan käynnin ajankohdaksi). Värjäyksessä tosin lähdetään siihen suuntaan, että yhä pidemmät värjäysvälit eivät niin haittaisi tai näkyisi pahana juurikasvuna. Syynä turhamaisuus eli oma hius on niin ankean värinen ja toisaalta kaikille paljastuisi heti tämä raskaus jos jättäisin hiukset värjäämättä. En kuitenkaan vielä halua kaikille asiasta kertoa.
  9. Äiti, siskot ja paras ystävä sai tietää heti. Esimies + hänen esimies ja hr-henkilö sai tietää aikalailla myös heti, koska jouduin käymään paljon lääkärissä työajalla ihan heti lähtöönsä. Ja vielä yksi kaveri lisäksi muista syistä, sekä kampaajani. Nyt vaan kävi niin, että luulimme tätä tuulimunaraskaudeksi, joten ehdin töissä jo kertoa ettei mitään vauvaa olekaan tulossa. Eilen kuitenkin kaikki muuttui taas päälaelleen, joten onnellisesti odotetaan edelleen. Nyt vaan en tiedä, että kerronko töissä ennen nt-ultraa vai en. Toisaalta neuvolat yms. tulee työajalla tehtäviksi ja niihin saa myös käyttää työaikaa.. Kuitenkin moni asia voi mennä vielä pieleen kun niin alussa on. En haluaisi kertoa, jos joudun sitten kohta taas sen perumaan (jos kaikki ei menekään hyvin), mutta toisaalta en tykkää valehdellakaan. Vaikea valinta.
  10. Aloitetaanpa tällä palstalla sopivasti aiheella, mistä kaikki tavallaan alkoi.. Eli ennen plussaa oli rinnat turvonneet (samoin kuin ennen kuukautisia normaalistikin) ja makuaistissa oli jotain häikkää. Välillä leipä maistui aivan tolkuttoman suolaiselle ja toisinaan vettä juodessa tuli häivähdys metallin mausta. Vesi vaan maistui jotenkin pahalle... En osannut yhdistää tätä raskauteen, sillä yrittämisestä huolimatta olin jotenkin asennoitunut siihen, että tästä kierrosta ei nyt ainakaan tärpännyt. Lopulta alkoi menkkamaiset kivut ja etenkin selkäsäryt yöaikaan. Kivut yltyivät niin pahoiksi, että käytiin jopa päivystyksessa yhtenä yönä. Niihin aikoihin olisi pitänyt menkkojen alkaa, mutta toisaalta en ollut varma koska edellinen kierto oli aivan ylipitkä. Myöskään testissä ei näkynyt plussaa vielä, vasta parin päivän päästä haalea plussa... Eli todella kovat menkkamaiset kivut (mutta pahemmat kuin mitkään menkkakivut) oli minulla ensimmäiset oireet tuon makuaistijutun kanssa. Ehkä jopa se viluisuus, mutta toisaalta samaan aikaan kelit vaihteli niin, että kylmä olisi voinut olla muutenkin.