*Milli*

Rekisteröitynyt
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About *Milli*

  • Rank
    Aloittelija
  1. Hakusessa olisi pikkuiselle ja 1,5v lapsoselle vaunut. Kriteereinä olisi erilliset kuomut, jalkapeitteet, vaunukoppa, hyvä hinta/laatu-taso, ilmakumirenkaat, jotka saatava lukittua... Plussaa saa isosta tavaratilasta, säädettävästä työntöaisasta jne. Mitä suosittelisitte? Kokemuksia? Carenan Double Swing on ollut harkinnassa. Näitä katsottu käytettyinä, koska uutena ei ilmeisesti mahdollista saada. Huhun kyllä kuulin, että niitä alettaisiin taas valmistaa. Netistä bongattu myös Beemoo Swing vaunut. Onko näistä kokemuksia tai edes merkistä ylipäätään?
  2. Paljon kiitoksia vastauksista ja vielä nopeista sellaisista. Kelaan vaan soittelin ja kovin varovaisesti vastailivat mun kysymyksiin. Puhui jotain, että äitiysrahan laskennallisena perusteena käytettäisiin vuoden 2013 tuloja. Meillä esikoinen syntynyt silloin, joten tulot ei kovin suuret tuolta vuodelta ole.
  3. Pahoittelut jo alkuun, jos kysymykseni ei kuulu tänne. Olisin muitenkin kaivannut apua/kokemuksia ja mielellään sellaisilta, joilla varmaan tietoa tältä vuosikymmeneltä. Esikoinen on hieman reilun vuoden. Olen hänen kanssaan kotona. Mies vuorotöissä, jonka vuoksi onnistuisi tehdä tuurauksia/sijaisuuksia hänen työvuorojensa mukaan. Lasta hoitamassa kotona siis jompi kumpi aikuinen. Emmekö olekin oikeitettuja kotihoidontukeen? Toisen lapsen pitäisi syntyä ensi vuoden alussa (esikoinen tällöin n. 1,5vuotta). Eikö äitiyspäivärahan laskennallisena pohjana käytetä samoja tuloja kuin esikoisesta? Entä jos saan tuloja tässä välillä? Kiitos mahdollisesta avusta jo etukäteen!