rosa1

Aktiivijäsen
  • Content count

    152
  • Joined

  • Last visited

About rosa1

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 01/22/85
  1. ^ laitatko mullekin?
  2. Meille tulee aika tarkalleen 2,5 vuotta ikäeroa. Pikkusiskoa odotellaan syntyväksi kesäkuussa. Tällä hetkellä ikäero tuntuu sopivalle, katsotaan, mitä mieltä olen, kun vauva syntyy.
  3. Muakin mietityttää tämä perätila-asia, ihan vain, koska neiti viihtyy nyt perätilassa, enkä tunne potkuja ollenkaan muualle, kuin alas. Viikkoja on vasta 23+2 ja hyvinhän tuolla olisi tilaa liikkua, mutta jostain syystä mulla on tunne, että tämä ei tästä tulee enää kääntymään. Mulla ei ole enää yhtään ultraa edessä, eli olen vain neuvolan tädin käsikopelon varassa.. Ehkä käyn loppuraskaudessa vielä yksityisellä ultrassa varmistamassa asian, jos siltä tuntuu. Toivoisin kuitenkin, että voisin synnyttää alakautta. Esikoinen syntyi käynnistyksellä alakautta 2 vuotta sitten, enkä haluaisi sektioita kokea.
  4. Synnytyksen jälkeen terveydenhoitaja sanoi, että seksiä ei saa harrastaa, ennen kuin jälkitarkastus on tehty. Sain ajan 6vkoa synnytyksestä. Mies kysyi jossain kuukauden kohdalla, että "koska se sun käyttöönotto tarkastus on?"
  5. Mut yllätti se, että epiduraalin laitto ei sattunut yhtään, olin pelännyt sitä eniten koko synnytyksestä. Sekin yllätti, että heti kun sain pojan ulos, häivisi kivut kokonaan.
  6. Pojaksi veikkasivat, saatiin vehkeistä kuva ja poikahan se oli.
  7. Meillä mies oli mukana esikoisen np- ja rakenneultrassa, otti töistä vapaata sen takia. Esikoisesta kävin lisäksi ehkä 20 krt lisätutkimuksissa ultrassa ja niihin ei sitten tullut, kun olisi joutunut aina ajamaan töistä sen 300km ja takaisin töihin. Tässä toisessa raskaudessa on ollut vasta np-ultra ja siinä mies oli mukana ja varattiin rakenneultrakin niin, että pääsee mukaan.
  8. Meillä vasta 1,5 vuoden iässä poika valkkasi itselleen unilelun.
  9. Me oltiin oltu n. 10v yhdessä ennen esikoisen syntymää. Naimisiin mentiin kuukausi ennen laskettua aikaa.
  10. Mä jäin edellisen kerran äitiyslomalle 30 päivää ennen ja niin meinaan tehdä nytkin. Jos tulee terveydellisiä ongelmia, niin sitten jään saikulle, mutta äitiyslomaa en aloita sen vuoksi aiemmin.
  11. Mä en saanut syödä mitään, kun oli koko ajan riskinä keisarinleikkaus. En olisi saanut juodakaan, mutta salaa hörpin aina vettä, kun kätilön silmä vältti. Hirveä jano oli koko ajan.
  12. Epiduraali ja joku kipupiikki. Ensin epiduraali toimi alkuun hyvin. Sen jälkeen se letku selässä jotenkin liikahti ja aiheutti ihan järkyttävän krampin pakaraan ja reiteen.
  13. Puoli-istuva täälläkin. Kätilöharjoittelija piti toista ja mies toista jalkaa koukussa. Kokeilin ponnistella jakkaralla ja seisaallaan, mutten oikein osannut. Seuraavassa synnytyksessä toivon, että voisin kokeilla jotain muutakin asentoa. Ja ettei tarvitsisi olla kaikkia mahdollisia piuhoja roikkumassa joka paikassa.
  14. Mä olin edellisessä raskaudessa 2 viikkoa sairaslomalla juuri ennen äitiysloman alkua. Syynä juurikin henkinen väsymys ja lisäksi supistelu. Ihan hyvin se kai otettiin, minkäs sille voi. Pomoa kai vähän harmitti, kun sijainen ei edes ollut ehtinyt aloittaa, mutta olivat kuitenkin selvinneet.
  15. Ensimmäisestä n. Vkolla 18 ja tästä toisesta en ole vielä tuntenut liikkeitä, nyt rv. 13+3.