Myy89

Jäsen
  • Content count

    57
  • Joined

  • Last visited

About Myy89

  • Rank
    Tavis
  1. Eka 38h toka 9h. Ekassa kalvot puhkastiin myöhään, toisessa osasin vaatia aiemmin, nopeutti!, ekassa imukuppi, tokassa ei. Tokassa osasin ponnistaa paremmin ylävatsalihaksilla, ekassa kukaan ei ollut kertonut että niillä
  2. Sepä on melkeen ihan sama mitä syö niin turvottaa alussa ainaki mulla. Alkoi helpottamaan keskiraskaudessa. Yleensä kun oli muutenkin etova olo, oli myös vatsa huonossa kunnossa. Kuuluu hormoneihin.
  3. Verenpaineet olleet aina hyvät. Enkä huomaa voinnissani muita muutoksia kuin päänsäryn. Väsymys varmaan normaalia näillä viikoilla. Ensi viikolla on lääkärikäynti, odotanko sinne.
  4. Mites kun viikkoja 36+6 ja toispuoleinen päänsärky tullut kuvioihin? kokemuksia??
  5. Kiitos vastauksesta näin epäilinkin että riski on suurempi ja yritän valmistautua siihen henkisesti jälleen. Esikoista kun odotin tein seisomatyötä nyt en, mutten pelkästään istukaan. Jospa tällä olisi edes vaikutusta siihen ettei painaisi kohdunkaulaa kypsyttävästi. En tiedä.. tuskin sitä voi ehkäistä jos kyse on minunkin kohdalla kohdunkaulan rakenteesta...
  6. Jouduin esikoista odottaessa makuulomalle 28+4. Nyt odotan toista rv.14+4 ja alavatsakivut joita välillä tuntuu saavat mut taas epäilemään meneeköhän toinen raskaus samaan tapaan. Onko kokemuksia?
  7. Tuoltahan löyty hyvin, kiitos linkistä!
  8. Odotan toista lastamme ja esikoinen syntyi 4 vuotta sitten. 1 asteen repeämät tuli sillon ja nyt mietin mites paikat antaa periksi toisella kertaa? Kokemuksia!
  9. Ekassa mulla oli aamuisin ällö olo, eli piti saada heti aamupala kun silmänsä avasi. Kun aamupalan sai syötyä olo helpotti. Vaihtui pian iltapahoinvointiin jolloin työpäivän jälkeen ällötti muttei pahasti. Loppui kokonaan rv.16. Nyt kun toista odotan (rv.12+6) on ollu vaikeampaa. Alusta asti todella huono olo aamusta iltaan. Syöminen välillä rauhoittanut kun syönyt kevyesti ja välttänyt mausteisia ruokia. Joulun aikaan pahin olo - jäi varmaan jonkunsortin kammo jouluruokiin. Kotona kaikki hajut ällöttää ja kovasti ollut alakuloisuutta huonon olon vuoksi. Josko kohta helpottais!
  10. BMI 21 ennen raskautta. Turvotusta ollu alusta asti mahassa ja rinnat kasvoivat heti. Nyt on 12+6 ja näyttää kuin olis pitemmällä jo. Ekassa raskaudessa alkoi näkymään joskus puolessa välin raskautta.
  11. Tuo bebelane vaikuttaa ihanalta verkkokaupalta, sinne siis!
  12. Oon käyttänyt tähän asti (12+6) legginsejä koska farkut ei oo menny kiinni koko raskausaikana. Johtunee kovasta alkuraskauden turvotuksesta
  13. Kuului 8+1 (vauvan koko vastasi nuita viikkoja)
  14. Kalaa saa syödä sen 1-2krt.kuukaudessa. hyvin kypsennettynä ei mitään hätää.
  15. Kotimaisia mustikoita oon ostanu piirakkaan (eli lämpiää uunissa) muuten itse pakastettuja syön.