KooKosTa

Jäsen
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About KooKosTa

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Kiitos teille kommenteistanne ihanaiset! Olen jo rauhoittunut asian suhteen ja raskausoireiden jatkuminen tietysti tukee myös asiaa
 2. Oletteko kaatuneet raskausaikana? Oliko siitä haittaa rakkaudelle? Itsellä vasta 4+6 menossa ja kaaduin tänään ulkona kyljelleni kyynärpää edellä kun kengäkengännauhat aukesivat itsestään.
 3. Nostetaas tätä ketjua vähän
 4. Vastaan omaan ketjuuni Lahja-alkionsiirtoja on meille tehty nyt 2. Ensimmäisestä ei raskaus alkanut, mutta toisesta saatiin plussa nyt joulukuussa, kuitenkin siitäkin tuli keskenmeno nyt maanantaina rv 7+4. Mutta ainakin siis raskaaksi tuleminen onnistui vielä uudestaan ja onneksi nyttenkään ei näyttäisi tarvittavan tehdä kaavintaa vaan lääkkeellinen tyhjennys vaikuttaisi lopulta toimivan. Nyt vaan toivutaan taas ja odotellaan hcg-kontrollia joka on edessä 3 viikon päästä. Jälkitarkastus klinikalla 6 viikon päästä, jolloin varmaan voidaan jo vähän keskustella jatkostakin lääkärin kanssa... Voi kuinka Utun tarina toikaan toivonkipinän! <3 Uskomattoman ihana 'työvoitto' teillä!
 5. Eka km 03/15, raskaus oli alkanut 5.stä icsi-hoidosta. Seuraava alkionsiirto päästiin tekemään 09/2015, mutta siitä ei tärpännyt. Seuraavasta 12/15 alkoi uusi raskaus, joka sekin meni tosin kesken. Vähän lohduttaa kuitenkin se kun muistan miten pelkäsin 1. km:n jälkeen että raskaudunko enää koskaan. No, menihän tuohonkin 10 kk, mutta silti se on paljon paljon vähemmän kuin mitä meni aikaa ensimmäisen plussan aikaansaamiseen!
 6. kkm 03/2015, silloin sain ensin mifegynen ja vajaan kahden vuorokauden kuluttua Cytot. Vuoto ja kovat kivut alkoivat 45 min ensimmäisen cytoannoksen ottamisesta. Onneksi olin sairaalassa niin pystyin saamaan kipulääkettä lihakseen. Nyt maanantaina keskenmeno alkoi spontaanisti ja alku oli todella kivulias, mutta vuoto laantui muutamassa tunnissa limansekaiseksi tuhruksi. Ultra paljasti että raskauspussi oli jo poistunut kohdusta, mutta vielä oli paljon raskausmateriaalia jäljellä. Tällä kertaa en saanut mifegyneä, koska vuoto oli jo alkanut itsestään ja cytot otin toissapäivänä klo 16 ja klo 20. Vuoto ei meinannut runsastua ja luulin jo joutuvani kaavintaan, mutta eilen illalla sitten viiden maissa kipu lisääntyi ja sitten tuli ulos hyytymiäkin ja ilmeisesti pätkä istukasta. Nyt vuoto on jo lähinnä kuukautisvuodon tyyppistä. Hyvin erilaisessa aikataulussa on vuoto siis minun kohdallani alkanut näissä kahdessa keskenmenossani, katsotaan kauanko jälkivuoto tällä kertaa kestää. Toivottavasti tulisin vielä raskaaksi ja saisin seuraavan lapsen syliin asti!
 7. Kiitos Tea että paljastit tunnistaneesi minut. Oikeaan osuit!
 8. Löytyykö täällä muita lahjasoluilla raskautuneita tai jo lapsen saaneita? Täällä mennään raskaudessa hyvin alussa vielä ja pitkä lapsettomuushoitohistoria taustalla sekä yksi kkm koettu viime keväänä omilla soluilla alkaneesta raskaudesta. Nyt meneillään oleva raskaus alkoi toisesta lahja-alkiohoidosta, toivottavasti paremmalla onnella
 9. Kiitos vastauksistanne! Tuosta allekirjoituksesta voittekin lukea tämänhetken tilanteen . Surulliset uutiset kuulimme siis viime keskiviikkona, aamulla oltiin oltu punktiossa ja vielä sieltä pois lähtiessä eläteltiin toiveita alkionsiirtoon pääsystä. Nyt tuo tämänkertainen punktiosaalis (ja osittain edellinenkin kuulemma, vaikka raskaus siitä alkoikin) viittais lääkärin mukaan mahdollisesti siihen että miun munasoluvarasto on ehtymässä jo nyt! ..33-vuotiaana. Miun on ymmärrettävästi vaikee uskoo tätä, varsinkin kun vasta olin ensimmäisen kerran raskaanakin! Ennen raskauteen johtanutta hoitoa miulle aloitettiin kilpirauhaslääkitys lievään kilpirauhasten vajaatoimintaan ja mietinkin nyt mm. sitä, olisiko turhan korkean TSH:n syy sittenkin jossakin muualla.. onko kilpirauhaslääkitys voinut aiheuttaa sen että stimulaatioon valikoituu paljon sellaisia follikkeleita kasvuun, joissa ei ole munasolua..? Mene ja tiedä. Lääkärin mielestä kyse ei voi olla huonosta tuurista, kun sitä asiasta kuultuani kysyin. Uutta icsi:ä meidän lääkäri ei kuulemma enää suosittele , Saattaisi kuulemma johtaa siihen, että miulla tästä kaikesta palkintona alkaisi vaihdevuodetkin paljon aikaisemmin! (tää munasolutuotannon hiipuminen ei ilmeisesti sitten ole sama asia..?) Lääkäri suositteli seuraavaksi lahja-alkiohoitojen miettimistä, koska siittiöissäkin on vikaa. Ehkä kokeilemmekin sitäkin vielä. Nyt vaan jotenkin nämä huimat äkkikäänteet näissä hoidoissa (4 kk raskauden alkamisesta ja 1,5 kk keskenmenosta tuomio munasolujen loppumisesta ja realisoituva uhka ikuisesti biologisesti lapsettomaksi jäämisestä) tuntuu jotenkin niin uskomattomalta, että alan kohta uskoa siihen luomuihmeeseenkin! Ymmärrätteköhän.. Tavallaan että kun kaikki toivo viedään, se ikäänkuin johtaakin toivon lisääntymiseen.. Monimutkaista..
 10. Niin, eli löytyykö täältä lahjasoluilla tai lahja-alkioilla eli alkion adoptiolla vanhemmiksi tulleita?
 11. Kiitos Utu <3 Mikä on PICSI?
 12. Siinäpä tuo kysymys, eli lääkkeellisen tyhjennyksen alkua ootellessa tässä mietin jo jatkoja, vaikka surutyö onkin nyt pääasia vielä varmaan pitkään. Varsinkin kun takana jo 5 ICSIä ja jokaisesta vain tuoresiirto, 8 vuoden yrityksen tuloksena nyt siis tämä oli ensimmäinen raskaus joka todettiin menneen kesken rv 10+3 (kehitys tosin oli pysähtynyt jo rv 7+6). Kemiallisiakaan ei ole minulla ollut aiemmin. Nyt kun kuitenkin tulin raskaaksi, ei sielu anna periksi jättää hoitoja tähän, mutta pelottaa tietysti, että onnistuuko se koskaan enää.. eikä tietentahtoen haluaisi keskenmenoja kohti pyrkiä.. Lääkäreiltä (sekä omalta lapsettomuuslääkäriltä että keskussairaalan polin lääkäriltä eilen) sain kyllä rivien välistä pientä toivonkipinää, että raskauden alkaminen jo sinänsä ja sekin että vuoto ei itsestään ole alkanut, ovat hyviä merkkejä jatkoa ajatellen: Keho otti raskauden vastaan ja halusi vahvasti pitää siitä kiinni!
 13. Ristiäiset meille, ehdottomasti
 14. Nyt viikkoja 8+4 ja viikonloppuna sain ekan kommentin kaverilta joka tietää raskaudestani, että masu näkyy jo! Oon aika lyhyt että se varmaan vaikuttaa myös asiaan.. vaikka turvotustahan tuo taitaa enimmäkseen olla vielä..
 15. Muutama päivä positiivisen raskaustestin jälkeen. ..pomo tiesi lapsettomuushoidostakin, niin..