mansebaby

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About mansebaby

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 02/02/86
  1. Itse löysin juhlamekon Bella Bambinan myymälästä.
  2. Boobin B-Warmer on paras imetyspaita johon olen törmännyt, on tosin huppari mutta ihanan rento päällä.
  3. Rv 19 alkoi supistella useita kertoja päivässä. ei kuitenkaan kipeesti.. mutta silleen että vähä epämiellyttävää, varsinkin jos on just kävelemässä jossakin. Nyt rv 21. en oo kovin huolissani, tää on toinen raskaus ja viimeksi kaikki meni ihan hyvin. jotai se maha kai treenaa
  4. Tampereen kaupungin ultrassa käyny molemmissa raskauksissa. Hommat toiminu aina ihan hyvin.
  5. Vauvan passikuvaus onnistui aikoinaan ihan tavallisessa valokuvaamossa. Huvittavaa jos kuvasta pitäisi yrittää tunnistaa lapsi edes viiden vuoden ajan...aika tiukat noi passikuvavaatimukset nykyisin.
  6. Varpajaiset on mielestäni ok, jos ne pidetään vasta n. parin kuukauden päästä vauvan syntymästä, eikä silloin kun äiti on vielä sairaalassa lapsen kanssa - tuntuu vähän oudolta, jos isä vaan bailaisi kun häntä todenäkösesti tarvitaan tueksi sairaalassa. Sama juttu isyysloman kanssa, se aika menee nopeesti, ja bailata ehtii myöhemminkin.
  7. En kysele muiden lapsisuunnitelmia, paitsi ehkä jos läheinen ystävä kyseessä ja keskustelu liikkuu sopivasti aiheen ympärillä, silloinki tosi varovasti. Yleisesti ottaen niin paljon on pariskunnilla lapsettomuutta nykyisin että kyseleminen on aika tahditonta. Olen myös havainnut että lähinnä iäkkäämmät ihmiset kyselee nuoremmilta. Se on kiusallista ulkopuolisellekin.
  8. Tytär täyttää kesällä 3 vuotta. Ei ole koettu: - koliikkia - korvatulehdusta - antibiottikuuria - mahatautia
  9. 3 vuotta 3 kk tulee olemaan (toinen lapsi vielä masussa).. Hyvä ikäero, koska ehdin tehdä lasten syntymän välillä töitä, ja esikoinen osaa jo pukea ja syödä itse sekä pystyy ehkä hieman auttelemaan vauvanhoidossa, hakemaan tarvikkeita yms.
  10. Jatketaas samalla linjalla, eli tästä lähtee viesti nro 1