Jokin

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Jokin

  • Rank
    Aloittelija
  1. 3,5v pojan suosikki on mannapuuro ja 2v pojan keitetty kananmuna. Oikein tuntuu se nautinto itselläkin kun toinen niin hartaasti syö. Hernekeitto on myös yksi ihastus.
  2. Meillä vanhin 3,5v on isoruokainen, keskimmäinen 2v on välillä hiirilainen. Ei tuputeta, syö sen mitä syö ja poistuu pöydästä. Seuraavalla ruoalla sitten seuraavan kerran. Välipalana hedelmää. Luotetaan siihen että lapsi syö jos on nälkä ja hyvin on mennyt, eri asia sitten jos on kipeänä tms, mutta silloin onkin spesiaaliherkkuja jos näyttää ettei normi ruoka maistu:)
  3. Janojuomana vesi, ruoalla eka lasi vetta ja loput maitoa. Maitoa tosin joutuu rajoittamaan, melkoisia vasikoita osaavat olla. Silloin kun vieraita niin on lapsille mehua/pillimehut.
  4. Jauhelihakeittoa uusista potuista. Jos saisivat valita niin purkkihernekeittoa, merkkiä jalostajan
  5. Täällä 3,5v, 2v ja 8kk pojat kaikki hyviä syömään, ja todellisia puuropoikia. Aamu/iltapala yleensä puuroa ja hedelmää mitä korista löytyy, ja puuro vaihdellen kaura, nelivilja, ruis, ohra tai mannapuuroa. Iltapalaksi leivontapäivisin uunituoretta sämpylää tai ruisleipää.
  6. En ole äiti vaan isä mutta vastaan silti. Reipas 19 kun esikoinen syntyi, 21 kun keskimmäinen syntyi ja 23 kun kuopus tulla tuhahti maailmaan.
  7. Pari kuvaa on facebookissa, sitäkään ei tuile käytettyä kuin n.kerran viikkoon. Mieluummin lähettää ystävilleen vaikka teetettyjä kuvia, eivät nykyään paljon maksa.
  8. Pelottaa tietenkin taloudellinen tulevaisuus. Itsellä diagnosoitiin asperger tässä hiljattain, syyt ongelmiin selkisi kertaheitolla. Osat ja roolit vaihtui, vaimo töihin ja itse kotiin, mikä oli molempien kannalta erinomainen ratkaisu! Miehinen itsetunto otti kyllä kolauksen ja ison, nykyäänkin vielä tulee kieroonkatsomista kun jollekin kertoo että olen koti-isänä. Lapsetkin tykkäävät kun iskä on kotona(kaikki kolme siis poikia). Rutiinit on tärkeitä sekä itselle ja pojille, etenkin vanhimmalle.
  9. Kerrostalo iso avara kolmio vuokralla. Rauhaisa ympäristö jossa lapsiperheitä ja monta puistoa lapsille(isoja). Tulevaa koiraa ajatellen pururata menee aivan vieressä josta pääsee talvisin usean järven selälle kirmailemaan. Oma osake sitten tulevaisuudessa.
  10. Tupakoimme molemmat aikaisemmin, mutta raskaaksi tultuaan vaimo lopetti. Itse poltan edelleen mistä koen suurta syyllisyyttä, en kuitenkaan niin paljon kuin ennen(n. 4-7 tupakkaa per päivä). Lppetusyrityksiä takana useita, parista päivästä useampaan kuukauteen. Vähempi parempi, ilman paras.
  11. Kaksi läppäriä tiputettu lattialle(mitäs jätimme sohvalle?), kirjoja useampi revitty mutta nykyään ne hajoaa lukemisen määrän vuoksi. Pari lautasta kun keskimmäinen tyrkkäsi täyden tiskikoneen korin voimalla sisään. Isommalta säästytty.
  12. Meillä ei olla suuremmin suunniteltukaan, näin on vaan käynyt että kolme poikaa(vanhin 3,5v) on meille "tupsahtanut". Näin koti-isänä voin sanoa että kolmen alle 4v kanssa riittää touhua, mutta haaveissa olisi vielä enemmän Helpottaa arkea huiomattavasti kun vanhimmat osaavat ja viihtyvät jo pitkiä aikoja kaksistaan leikkien, nuorimmainen käy mutkan leikkimässä(lelut siis lastenhuoneessa, vauvanlelut olohuoneessa) isojen poikien kanssa. Ei kyllä kauaa mene että vanhin huutaa että tuu iskä ottamaan hugo pois, pilaa leikit.
  13. Meillä keskimmäisellä ja vanhimmalla hiiri ja nalle alkoivat tulla tärkeäksi siinä vuoden iässä kun tutin syöminen loppui. Edelleen uni ei ilman kaveria tule, kelpuuttavat kyllä muutkin perhmolelut jos vaikka unohtuu reissuun lähtiessä tms. Nuorin 9kk ei ole tuttia juuri syönyt ja pupu on ottanut roolin, jotain hypisteltävää pitää olla. Yöllä saattaa sitten pehmolelut löytyä lattialta eli nukahtamisvaiheessa vain kaipailevat, yöllä herätessään eivät edes huomaa koko leluja.
  14. Ylläkirjoitetulle 8 Mio? (Lausutaan pitkällä iillä)