EnniOnni

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About EnniOnni

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kolmas syntyi 41+3 ja kesti 5h29min, josta ponnistus 6min. Otin sen verran lunkisti tuon alun kivunlievityksen että hilluin vaan jumppapallolla ja loppu meni niin vauhdilla että ilokaasulla sit vaan mentiin.
  2. Jestas, en mä tajunnu et näin iso osa synnytyksistä alkaa yöllä. Kaksi ekaa käynnistetty niin ees tajunnut, että yö on se aika jolloin ns. normaalisti tapahtuu. Mulla synnytykset käynnistetty eka klo 12 ja poika ollu sylissä klo 19, ja toka klo 08 ja poika ollu sylissä klo 12 nurkilla. Saas nähä koska tapahtuu tän kolmannen kans.
  3. Eka käynnistely kolme päivää, saliin pääsystä 7,5 tuntia, ponnistus 30min. 38+2. Toinen synnytys 2,5 h, ponnistus 15min. 41+0. Kolmas tulee koska lie.
  4. Mies ku mies. Mein viisvuotias kommentoi kirkkaalla äänellä kesken veljensä kevätjuhlan: Mun äitillä on vauva tuolla lihavassa kohdassa! On muutenkin ollut tosi hyvin selittämässä ulkopuolisille, kiinnosti tai ei, että miten vauva on tulossa ulos (äiti oksentaa sen). Sekä eräälle tädille joka kysyi, että tiedetäänkö kumpi on tulossa: "ei sitä voi tietää! Vasta sitten kun se vauva syntyy ja näkee, että onko sillä pitkä vai lyhyt tukka!" Mun ukko on onneksi melko lailla jo hyvä kiertään kaikki karikot keskusteluissa, kun on kolmas lapsi kyseessä.
  5. Eka käynnistetty 38+2 raskausmyrkytyksen vuoksi, itseasiassa käynnistely alkoi n. 3 päivää aiemmin mutta cytotecilla melko hidasta toi avautuminen. Toinen käynnistettiin 41+0 alkavan raskausmyrkytysoireiden vuoksi. Oksitoosiinia sain kummassakin supistuksia tehostamaan. Nyt kolmannen kanssa mennään 39+2 ja ollaan supisteltu kipeästi vaikkakin epäsäännöllisesti 38+6 lähtien. Välit on vaihdelleet 15-10 minuutista tiheämpiin 5 minuutin väleihin. Uskon että itse kärsin tuosta pitkittyneestä avautumisvaiheesta. Keksimmäisessäkin raskaudessa tein monta varaslähtöä ja supistukset kesti parikin viikkoa epäsäännöllisesti ennenkuin sain sitten synnäriltä apua. Nyt alkaa vaan olla voimat vähän lopussa kun univelka kertyy jo ennen vauvan syntymää.
  6. Mulla tänään 39+2. Ihan samoissa fiiliksissä. Mulla ollu nyt tiistaista 4.8. Saakka supistuksia jotka kovia välillä mutta epäsäännöllisiä. Viimeviikolla synnärillä totesivat että kolme senttiä auki ja kolme senttiä kanavaa. Pikkusen hermo kireellä kun ei tahtois millään jaksaa odottaa ja toisaalta pelottaa kun esikko aloittaa koulun ens viikolla, että meneekö nyt sitten synnytys siihen päälle. Pläääääääh! Mun edelliset on käynnistetty joten mä en osaa ees luottaa omiin oloihin. Varmaan päädyn synnyttään olkkarin matolle tai vessaan kun eihän omat supparit millään oo niin tajuja kuin oksitosiinitipan aiheuttamat.
  7. Esikko 38+2 ja toinen 41+0. Molemmat käynnistetty. Kolmosen kanssa nyt rv 38+5 ja supistelee vaan ei tarpeeksi kovasti. Katsotaan miten käy..
  8. Oon tainnu aina tehdä n. 5 kappaletta. Tässä vikassa raskaudessa sen takia, kun viiva ei oikein ottanut vahvistuakseen vaikka kuukautiset jo pari päivää myöhässä. Tein lopuksi digin ja sitten en enää ostellut testejä. Esikoisen aikana taisin tosin tehdä varmaan tuplamäärän muihin raskauksiin verrattuna kun olin niin vauvakuumeinen.
  9. Minä itken aina loppuraskaudesta kun mies lähtee aamulla töihin. Kauhean noloa. Varsinkin kun onhan sen pakko.
  10. Oi voi. Eipä ole vierasta minullekaan tämä. Itsellä 08 ja 10 syntyneet pojat ja nyt odottelen useamman vuoden tauon jälkeen vauvaa, kolmatta poikaa. Rakenneultran jälkeen julistin isolla onnella kolmatta pikkumiestä. Yllättävän paljon sain surkuttelua kun nyt kolmas poika, eikä vieläkään tyttöä. Itselle tulee olemaan viimeinen vauva ikinä ja lapsen sukupuolella ei mitään väliä. Olen jotenkin aina muutenkin mieltänyt itseni enemmän poikien äidiksi. Isäni suoraan ilmoitti, että on pahoillaan kun mulla on käynyt niin huono tuuri. Meille jos nyt ois tyttö tullut, niin ois varmaan tullut aika poikamainen kaveri, itse en näe itseäni sellaisena ihmisenä joka pukisi tyttönsä päästä varpaisiin pinkkiin. Varmaan ois painanut supersankarina isoveljiensä perässä.
  11. 20-vuotiaana ensimmäinen, 21-vuotiaana toinen ja nyt 27-vuotiaana odotan "iltatähteäni".