Caroll

Jäsen
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Caroll

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

541 profile views
 1. Lääkäriaika oli eilen ja saatiin lähete röntgeniin, joissa määritetään luu-ikä. Lääkäri itsessään ei sanonut oikein mitään, ilmeisesti huoli ei silmämääräisesti tutkittuna herännyt kun ei vauvalla ollut poikkeavaa karvoitusta (ylläri, olis se ehkä huomattu neuvolassa). Pituutta ei lääkärissä mitattu, mutta vaatteiden perusteella en usko L:n kauheasti venyneen. Tiistaina mennään lasten sairaalalle röntgeniin ja lääkäri soittelee kun saa tuloksia.
 2. Kiva, kun tämä ketju on aktivoitunut. Mietin jo elokuussa lisäävän oman poikani mitat tänne, mutta se jäi. Poika oli syntyessään 5200g ja 55cm 1kk neuvolassa 6350g ja 61cm 2kk neuvolassa 8200g ja 66cm Suoraan sanottuna hirvittää mennä 3kk neuvolaan. Onko teillä @Töhö tutkittu tota pituuskasvua mitenkään. Meille on nimittäin varattu ylimääräinen lääkäriaika kun kasvu otti pienen spurtin (itse uskon "kasvun" johtuneen siitä, ettei synnärillä ole poikaa kunnolla mitattu ja jo syntymäpituus on ollut isompi).
 3. ^Mulla on itselläni ruotsinkielinen etunimi, ja tulen suomenkielisestä perheestä. Nimi ei ole koskaan mua häirinnyt, joskus toki joutuu vastaamaan kyselyihin siitä kumpaa kieltä puhun. Omasta mielestäni osa ruotsinkielisistä nimistä toimii paljon paremmin kuin suomenkieliset (esimerkiksi Oskar vs Oskari). Mä en suotta murehtis toisten mielipiteitä vaan antaisin lapselle just hänelle sopivan nimen.
 4. ^Toi vetää kyllä sanattomaksi. Miten kukaan voi sanoa noin toiselle, ja sitten vielä suuttua. Uh, aika hurjaa kuinka henkilökohtaisiin asioihin ihmiset luulevat voivansa vaikuttaa.
 5. Me ostettiin keväällä meidän kummitytölle kastehelmet kastelahjaksi ja kummipojalle muutamia vuosia sitten kummilusikka, eli aika perinteisillä lahjoilla ollaan menty.
 6. Tää olikin kätevä lista, säästyy valtavasti aikaa kun ei tartte googletella joka termiä.
 7. Vielä tässä vaiheessa suunnitelmissa on jättää tupakka pois ja siistiä ruokavaliota. Tosin mitä enemmän aiheesta lueskelee, sitä enemmän tulee mieleen asioita joita vois tehdä. Kuten just noi vitamiinit ja foolihapot. Pitäis varmaan perehtyä hiukan enemmän ravinnon merkityksestä raskautumiseen.
 8. Mä en muuaalla ole käynyt, kaksplussa on jollain googletuksilla noussut esiin, mutta ei ollut kovin vakuuttava Tuolla sisarpalstalla oon hiukan tästä aiheesta avautunut.
 9. Mua pelottaa, että töissä alkaa yt-neuvottelut. Jos näin käy ja menetän työpaikkani saattaa olla, että jouduttais lykkäämään koko lapsiprojektia. Ja jos ollaan rehellisiä niin tää projektikin pelottaa, vaikkei se vielä ole edes kunnolla alkanutkaan.
 10. Meistä molemmat tupakoi, tai siis mä siirryin nyt käyttämään nikotiinituoetteita ja yritän lopettaa ennekuin jätän pillerit pois. Viimeistään lplussattuani jätän nikotiinituotteet kokonaan. Miehenkin kanssa ollaan puhuttu siitä millaisia roolimalleja halutaan olla ja mies on itse ilmaissut tu lopettaa tupakoinnin jos meistä joskus tulee vanhempia. Toki tää mun lopettaminen tuntuu välillä hankalalta kun toinen käy parvekkeella tupakalla.
 11. Kummipojan äiti lähetti meidän kautta pieniksi jääneitä vaatteita ystävän pojalle, ja mun oli ihan pakko napata kyydistä pienet mintunvihreät villasukat ja pieno barchan pelipaita joka joskus pojalle tuotiin reissusta. Miehelle selitin tämän sillä, että hakusin muistoja kummipojasta, oikeasti pohdin, että meidän oma pikkuinen vois niitä sitten joskus käyttää.
 12. Mä oon pohtinut tätä samaa. Mulla on ollut tapana käydä työkaverin kanssa viinilla töiden jäkkeen aina silloin tällöin ja nyt pohdin miten tuosta selviäisi kunnialla jos joskus satun plussaamaan. Missään nimessä en halua noista tapaamisista luopua, sillä työkaverini on myös ystäväni, mutta ollaan kuitenkin mieheni kanssa sovittu että ei kerrota yrityksestä nyt vielä kenellekkään. Enkä varmaankaan halua kovin paljoa alkoholia käyttää myöskään yrityksen aikana. Pitää varmaan aloittaa joku dietti, että alkoholista kieltäytyminen ei herättäisi kysymyksiä.
 13. Mä kuulun tänne, pillerit lopetan tämän liuskan jälkeen ja samoihin aikoihin täytän kolmekymmentä. Toiveissa olisi tulla raskaaksi ennenkuin täytän 31. Tää projekti riemastuttaa ja pelottaa, me ollaan aina ajateltu olevamme vapaaehtoisesti lapsettomia ja nyt se mieli on sitten muuttunut. Ajatus vanhemmuudesta on tosi ristiriitainen, pelkään ettei me osata enää muuttaa tapojamme ja että meistä tulee surkeita vanhempia, mitä jos se ei sitten olekkaan sellaista kuin ollaan aateltu, miten siitä selviää. Silti kun eilen sylittelin pientä kummityttöä tuntu äitiys niin selkeeltä valinnalta, kai se on vaan iso muutos joka pelottaa.