Falpony

Aktiivijäsen
  • Content count

    125
  • Joined

  • Last visited

About Falpony

  • Rank
    Aktiivi
  1. Tää hölmö haluisi tietää että missä vaiheessa raskautta olette ostaneet nää isot ostokset vauvalle esim. rattaat, pinniksen jne.
  2. Rv 6, jatkuu edelleen rv 13
  3. Täällä vähän sama tilanne kuin minttusuklaalla. Pidetään vielä hetken salaisuutena ja kerrotaan vasta kun on "pakko".
  4. Täällä kans vahvistuneet vaan mitä enemmän viikot vierii. Eilen repäisi kerran niin kovasti että sai hetken pidätellä henkeä.
  5. Mä oon huomannut että mulla on alkanut alapääkarvoitus hiipiä reisille. Apua...
  6. Kyllä mäkin tytöksi veikkaisin noiden kuvien perusteella
  7. Itkin tänään kun stressasin taas turhista (kuten tapana on) niin mieheni laittoi töistä viestin että "älä kulta stressaa turhaan, me tykätään papun (vauvan työnimi) kanssa iloisesta mammasta <3" Itkeähän siinä piti
  8. Mä olen kanssa alkanut saada ensimmäisiä maha kommentteja, tosin vain niiltä ketkä tietävät. muut eivät varmaan uskalla kommentoida mitään.
  9. Heitin roskiin kuvan otettuani ::
  10. Kyllä mä selkeän viivan Maisyn testissä nään
  11. Sormien turvotus, nilkkojen turvotus, kohdunkasvu kivut, väsymys.... Huoh.
  12. Mä kyllä myös vannon greippimehun ja raskausvitamiinien avittaneen raskaaksi tuloa. Yk3 join greippimehua ja siitä tärppäsi
  13. Mun pitäisi mennä kesällä päksiin esikoista synnyttämään joten tuoreita kokemuksia saa laittaa. pelottaa juurikin että saisin jonkun kauhean kätilön jonka kanssa kemiat ei pelaa ollenkaan.
  14. Meillä on Papu matkassa
  15. Tuo flunssa tai flunssainen olo on ollut oire nyt monella oon pistänyt merkille. Täällä flunssa meni jo ohi mutta vatsan nipistelyt ja kramppaamiset jatkuu. Toivottavasti ette muuten pahoita mieltänne että seuraan vieläkin tätä ja kommentoin, en uskalla vielä ihan kokonaan siirtyä tuonne odottavien puolelle. Falpony 5+0