Liinamaija

Rekisteröitynyt
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Liinamaija

  • Rank
    Aloittelija

Recent Profile Visitors

327 profile views
  1. 1v 10kk ikäisenä, ja siirtyi samalla omaan huoneeseen meidän makuuhuoneen viereen. Lapsi olisi kyllä koon puolesta mahtunut pinnasänkyyn pitempäänkin, mutta inhosi kun ei päässyt kiipeämään itse sänkyyn ja pois. Ajoitukseen vaikutti myös se, että seuraava käyttäjä pinnikselle oli parin kk sisään tulossa.
  2. Mulla meni raskaudet (väliä 2 v) melko samalla kaavalla. Oli lievää (tai no kyllä se aika kauhealta tuntui, muttei oksenteluun asti yltynyt kuitenkaan) pahoinvointia ensimmäisen 3 kuukauden ajan. Vatsa oli iso ja tuli näkyviin aika aikaisessa vaiheessa molemmilla kerroilla, mutta toisella kertaa vielä enemmän. Painoa tuli toisessa raskaudessa hieman vähemmän, mutta toisaalta lähtöpainoa vastaavasti oli muutama kilo enemmän. Suurin ero oli toisessa raskaudessa diagnosoitu raskausdiabetes.
  3. Kerroin viikolla 15, kun np-ultran ja seulan tulosten saamisen jälkeen.
  4. Toinen synnytys meni lyhyemmän kaavan mukaan, ensimmäisistä kipeistä supistuksista 8h vauva oli syntynyt. Oli kyllä iso ero omassa jaksamisessa kun ei ollut kahta valvottua yötä pohjilla jo synnyttämään mennessä. Tosin synnytys oli nopeampi muutenkin, mutta uskon tuollakin olleen osansa.
  5. Molemmat synnytykset käynnistyi 40+5 ja kumpikin vauva syntyi 40+6.
  6. Kahtena yönä ennen synnytystä tuli kipeitä supistuksia, mutta aamuksi lopahtivat.
  7. KOS

    Onko kenelläkään kokemusta Kättärin perhepesästä? Yhdistelmänä perhehuone ja nopea kotiutuminen kiinnostaisi näin toisen lapsen kohdalla, jos vain vauvan ja oma vointi sallii. Ensimmäisen lapsen synnyttyä meillä oli perhehuone, mutta nyt kaksivuotiasta esikoista ajatellen miehellä ei ole mahdollisuutta olla niin pitkää aikaa tiiviisti sairaalassa. Enkä tiedä onko perhehuonetoive realistinen toisen lapsen kohdalla muutenkaan.