Tiraam

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Tiraam

  • Rank
    Aloittelija

Recent Profile Visitors

274 profile views
  1. Minulla 7 v. tytär, joka on toivonut jo pitkään pikkusisarusta. Viimeksi tänään puhui aiheesta. En usko, että ainakaan isoja mustasukkaisuuksia tulisi, ja isommasta olisi jo oikeasti apua. Toki yhteistä leikkiä ei kyllä löydy, enemmän ehkä sellainen toinen hoitaa toista -suhde Toki vanhempana sitten välit voivat olla hyvinkin läheiset?
  2. Minä 33, mies 32. Mulla yksi lapsi, eli meille yhteistä kuumeillaan <3
  3. Ensimmäinen tuli yllättäen ehkäisyrenkaasta huolimatta. Toista yritettiin exän kanssa 1,5 vuotta tuloksetta, nyt uuden miehen kanssa yritetty vuoden verran. Exän kanssa ehdittiin tutkimuksiin, ei löydetty vikaa.
  4. Kirjoitan tänne(kin) että saisin 10 viestiä täyteen Mutta siis päiväkirja voisi olla kiva juttu itellekin perustaa. Ymmärrän rajaukset. Kirjoittelin aikoinaan naimisiin.infossa ja pidin siellä hääpäiväkirjaa, jossain kohtaa kävi mielessä apua ketkä kaikki täällä tätäkin lukevat (ja kuvat ja kaikki)
  5. Kunpa saisi vielä toisen lapsen, rehellisesti aivan sama kumpaa sukupuolta Jotenkin ajattelee, että tytön kanssa osaisi toimia paremmin, mutta luonteestahan se on kiinni minkälainen lapsi on, ei sukupuolesta