Guest uusi täällä

Ajoitus ja sukupuoli

46 posts in this topic

Meillä ei puuhasteltu ovispäivänä, mutta kahtena päivänä sen jälkeen ja tyttö meille tulossa :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, no ehkä mä ymmärsin ystäväni jutun väärin, koska ei munkaan mielestä oviksen jälkeen pitäis tulla vauvoja ollenkaan.. :grin:

Mut jos ei nyt enää takerruta tähän seikkaan, vaan ajoitukseen muuten.. ;)

 

Voisko siinä ollu kyse ovisplussasta? Ovisplussan jälkeenhän siementämällähän niitä vauvoja kait vielä voi saada hyvällä lykyllä alulle :)

Edited by Speranza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on sellainen käsitys, että tyttöjä pitää tekemällä tehdä ja poikia "saadaan": Tästäkö on peräisin legenda, että loistavat rakastajat saavat tyttövauvoja. Siis ihan leikkimielellä itsekin tätä pohtinut. Jotenkin monesta keskusteluketjusta jäänyt mieleen että kovasti yrittäneet ovat saaneet tyttöjä. Ja kun me miehen kanss aolimme juuri sopineet 6kk yritystauosta esikoisen kohdalla 7kk tjot/ay:n jälkeen niin sitten puolivahingossa tärppäsikin ja tuli poika.

 

Kiva näiistä on lukea vaikka sattumahan sen sukupuolen lopulta määrää :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en oikein osaa vastata tähän, koska en oo ikinä tikuttanut ovista enkä enää edes muista, miten tiuhaan sitä on seksiä harrastettu, kun on lapset alulle pantu. :ph34r: Kysyin mieheltäkin, mutta ei sekään ole varma. :lol:

 

Mutta esikoinen on siis tyttö ja saanut alkunsa oletetusti hiukan oviksen jälkeen. Seksikertoja ei ollut kuin yksi tai kaksi.

Toinen on poika ja sitä tehtiin ihan tietoisesti eli seksikertoja on useita ja jonkun niistä on täytynyt sattua sopivasti oletetun ovulaation aikaan.

Tämä kolmas taas on saatu aikaan hätäisellä "ei mennä loppuun asti" -yhdynnällä, mutta ovulaatiopäivästä en ole varma. Tosin laskureiden mukaan hedelmöitysajankohta osuisi juuri sille päivälle, kun seksiä on harrastettu. Seksikertoja on ollut yksi tai kaksi niillä paikkein.

 

Eli jännäksi menee, mikä tämä kolmas on. ;)

Edited by Nadda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on sellainen käsitys, että tyttöjä pitää tekemällä tehdä ja poikia "saadaan":

 

Mulla taas on ollut ihan päinvastainen käsitys. Lukion biologianopettaja selitti joskus tunnilla et entisaikaan kun esiaviollinen seksi oli harvinaista (tai se oli ainakin virallinen totuus) niin ensimmäinen lapsi oli usein tyttö kun siittiöt oli olleet "vähällä käytöllä". Ja sitten kun saatiin hanat auki ja kanssakäymistä alkoi olla tiuhempaan niin rupesi poikiakin syntymään. Jossain lehdessä oli myös viittaus tähän, et sotien jälkeen syntyi paljon poikia kun rintamalta palanneet pääsi asiaan kotipuolessa. :D

 

Näin mä siis muistelen kuulleeni mut minkään valtakunnan asiantuntija en ole. Ja silloin kun oma tärppi tuli, olin siinä kierrossa ovistestilakossa, joten en valitettavasti osaa sanoa ajoituksen vaikutusta meidän tapauksessa. Mielenkiintoinen aihe kuitenkin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut seksiä kun vain ovispäivinä. Tai ainakin niinä päivinä kun tunsin/luulin tuntevani että nyt ovuloi. Mä sain seksiä sanomalla ovuloinnista, en muulla tavalla.. Ja poikaa sieltä on luvattu tulevan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli seksiä paria päivää ennen ovista ja tyttöä on ultrassa lupailtu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh-heh, hauska aihe!

Ekasta en pysty sanomaan mitään, mutta toisella kerralla kun tunsin oviksen oireet eli vatsakivun, ja seksiä harrastettiin samana iltana oli tuloksena tyttö. Eli mun kokemus tukee alkuperäistä väitettä kyllä!

 

Nyt tärppäsi ovis-kipujen jälkeisenä päivänä, eli tän teorian mukaan tulossa olisi toinen tyttö.. Valitettavasti lopullista vahvistusta pitää odottaa vielä 7 kk! Toisaalta, mun vyöhyketerapautti kyllä osaa katsoa vauvan sukupuolen ns. korvamerkistä. Eikä hän kuulemma vielä koskaan ole ollut väärässä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tää on kyllä hauska girl_haha.gif

 

Jäin oikein miettimään kyseistä tapahtuu että jos ennen ovulaatiota laitetaan siittiöt matkaan ja ne olisi "hitaita tyttöjä"...

...toinen erä siittiöitä laitetaan matkaan ovulaation aikana ja ne olisivat niitä "nopeita poikia"...

.. niin eikös silloin ne nopeat pojat ui hitaiden tyttö ohi maaliin... girl_haha.gif Eli tytöt jää aina toiseksi girl_sigh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muistaakseni meillä oli lapsentekopuuhia päivää tai kahta ennen ovista ja ovispäivän illalla (tunsin ovisnippaisun klo 11.20 keskipäivällä, oli aika odotettu tuntemus...). Poikaa veikattiin ultrassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täähän on mielenkiintoinen aihe!

 

Nuo kaksi tyttölasta on "tehty" joka toinen päivä-taktiikalla, aina ovikseen asti. Tämä kolmas sai alkunsa yhdestä ainoasta kerrasta oviksen aikaan. Saa siis nähdä miten käy wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sen verran nyt pitää oikoa käsityksiä, että ovulaation tapahtuessa munasolu irtoaa ja on sen jälkeen hedelmöittymiskykyinen muistaakseni noin 12-24h. Eli hedelmöityminen tapahtuu nimenomaa oviksen jälkeen, ei ennen sitä, jolloin munasolu on vielä follikkelissa. Siittiöt sitten elelevät useampia päiviä sopivissa olosuhteissa.

 

Meillä esikoisen inssissä ei ovista ollut vielä tapahtunut ja tyttö tuli. Toisen kohdalla sama juttu, mutta tietoa sukupuolesta täytyy odotella joulukuulle. :girl_smile:

 

Tää nyt on ihan OT, mutta meille muuten on molemmilla inssi-kerroilla lääkäri sanonut, että on ollut hyvä, ettei ovista ollut vielä tapahtunut, sillä siittiöt kypsyvät vielä jollain tavalla kohdussa ennen kuin ovat kykeneviä hedelmöittämään munasolun.

Edited by Manla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä esikoisen aikaan puuhailuja oli pari päivää ennen ovista ja just oviksen aikaan; tyttö tuli.

 

Nyt toisesta päästään testaamaan tämä teoria, kun oviksen ajankohta oli noin viikko puuhailuista. Tällä logiikalla pitäis siis tyttö olla tulossa, että katsotaan miten käy. :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän kohdalla tämä "teoria" näyttäisi pitävän paikkansa, ainakin ultralupauksen perusteella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ole ovulaatioita tikuttanut, mutta laskennallisesti sen ois pitänyt olla pari-kolme päivää sen jälkeen kun meillä harrastettiin jotain lapsia mahdollisesti alulle saavaa toimintaa. Ekaa kertaa edes laskin mokomaa päivää ja meinasin jo, että taisi mennä pieleen sillä kertaa. No, toisin kävi, plussatulos oli erittäin tervetullut :). Poikaa on lupailtu nyt sekä rakenne- että 4D-ultrassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulen tänne sitte kertomaan, tuleeko meille poika, kuten tuo ajoitusteoria lupaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilläkin tämä teoria kyllä pätee. Lapsi laitettiin alulle ovispäivänä ja sitä seuraavana yönä ja pippeli siltä ultrassa löytyi :). Edellinen siemennys tapahtui joskus viisi päivää ennen ovulaatiota, kun ovis oli myöhässä ja oli tosi väsyttävä viikko, niin ei tullut niin tasaisesti siemennettyä kuin alkukierrosta. Eli meillä ainakin vikkelä poikasiittiö vei voiton :grin: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä ei tää teoria oikein pidä paikkansa, pupuiltiin päivittäin (jopa useaan kertaan) ja tyttö on tulossa. girl_in_love.gif Ovisajankohtaa en tiedä, mutta väliäkö hällä kun seksiä oli kuitenkin joka pvä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa-a, ehkä tämä pätee meillä sitten, koska olettaisin tärppikerran olleen aika lailla oviksen aikoihin, ja poikaa meille on lupailtu. Juuri ennen ovulaatiota emme muistaakseni ehtineet puuhastelemaan makkarissa, mutta oletettuna ovispäivänä kyllä (en siis testannut ovulaatiota, se oli vaan oletus).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piti ihan kaivaa tämä esiin, kun muistelin joskus nähneeni... Niin hauska aihe.  :girl_haha:

 

Meillä tämä viimeisin tyttö menee ihan tuon teorian vastaisesti, sillä on ihan varmasti tehty ovispäivänä (no ehkä just edeltävänä, mutta en usko, eikä ainakaan montaa päivää ennen). :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meillä ei tää teoria oikein pidä paikkansa, pupuiltiin päivittäin (jopa useaan kertaan) ja tyttö on tulossa. :girl_in_love: Ovisajankohtaa en tiedä, mutta väliäkö hällä kun seksiä oli kuitenkin joka pvä...

 

Mutta eikös se ole juuri niin, että ahkerat sekstailijat saa tyttöjä kun niitä on aina monen päivän varasto munanjohtimessa ja poikasiittiöitä vain sen päivän satsi ;)

 

Meillä eka oli poika kun osuttiin ihan vahingossa miehen halujen mukaan ovispäivän paikkeille vaikka luulin oviksen menneen jo. Se oli ainut kerta sillä viikolla, joten aika todennäköisesti siitä sai alkunsa. Toisessa keskeytetyssä raskaudessa olis ollut tyttö tulossa ja silloin seksiä harrastettiin muistaakseni pari päivää ennen ovista kun olin luullut sen menneen ohi jo aikoja sitten. Tässä raskaudessa kävi niin kuin ekassa et miehen halut ilmaisi oviksen aika selkeästi jo ennen ovistikkuja :P Yleensä meillä mennään kerta viikossa tahtia ja mies oli muutenkin ovistikkujen aiheuttaman stressin takia ollut tosi nihkeä asian suhteen. Sitten yhtäkkiä hän oli kolme päivää ihan kuumana ja vikana päivänä pärähti ovisplussa tikkuun :D  Sukupuoli jäi salaisuudeksi ultrassa, mutta teorian mukaan siellä olisi pitänyt olla tyttöjen ylivoima ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now