JackieO

Kuukautiset raskauden ja synnytyksen jälkeen

28 posts in this topic

Up.

 

Koska teillä on alkaneet kuukautiset synnytyksen jälkeen ja imetittekö vielä?

 

Meillä vauva 8kk ja vielä ei ole alkaneet. Imetän vielä (kiinteitä 5 ateriaa päivässä), mutta yöimetyksiä on vähennetty unikoulun avulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Minä mietin samaa. Vauva 1v1vk, täysimetystä 6kk, osittaisimetystä (imetysten määrä ei kyllä vähentynyt yhtään) 11kk ja nyt kuukauden ajan ilman yösyöttöjä mutta 05-20 usein yhä imetän. Outoja menkka/raskausmaisia tuntemuksia ollut pitkään mutta kierto ei ole siltikään vielä startannut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ilmeisesti alkoi pari päivää sitten, viimeksi menkat oli 2011, eli hetki on mennyt. Imetystä oon vähentänyt jonnin verran, vuoto ei ole kirkkaan punaista vaan hemmetin tummaa, yleensä ennen loppuvaiheessa oli samanlaista. Kivut oli siedettävät, nyt oon sitten kaksinkerroin sohvalla kauratyynyn kanssa ja odottelen milloin särkylääke alkaa vaikuttamaan. Ai saakeli! Pillereiden kanssa pärjäsi mainiosti, mutta ennen niitä oli ihan hirveet tuskat ja nämä tuntuu samalta, kun luomuna ollaan. Vähän alkaa houkuttaa paluu niihin nappeihin, jos menkat on taas tätä kärsimystä ja toimintakyvyttömyyttä, vaikka jonkin verran vielä imetän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now