Anni30

Julkkisten raskaus/vauvauutiset!

687 posts in this topic

Tää oli aivan ihana uutinen :girl_in_love:

 

"Antti Kaikkosesta ja Satu Taiveahosta on tullut poikavauvan sijaisvanhempia. – Olemme hämmentyneitä, liikuttuneita, iloisia, onnellisia, Antti kirjoittaa Facebookissa.

 

Kansanedustaja Antti Kaikkonen, 40, ja hänen puolisonsa Satu Taiveaho, 38, on hyväksytty sijaisvanhemmiksi. Antti Kaikkonen kertoo asiasta Facebookissa julkisesti.

– Olisi vähän kerrottavaa, tai oikeastaan paljon. Reilun vuoden valmentavan koulutuksen jälkeen meidät hyväksyttiin kesällä Sadun kanssa sijaisvanhemmiksi. Sen jälkeen on odoteltu, olisiko jossain lasta, jolle voisimme tarjota kodin. Reilu viikko sitten saimme soiton, että olisi. Ja nyt meille on muuttanut pieni, vajaan vuoden ikäinen poikavauva. Olemme tästä hämmentyneitä, liikuttuneita, iloisia, onnellisia. Voiko tämä olla tottakaan? Antti kirjoittaa.

Lapsettomuudestaan avoimesti puhunut pariskunta yritti pitkään saada adoptoimalla lasta Etelä-Afrikasta. Antti kertoi julkisesti adoptiohankkeen kariutumisesta vuonna 2012."

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/antti_kaikkonen_ja_satu_taiveaho_poikavauvan_sijaisvanhemmiksi_voiko_tama_olla_tottakaan

blog_full_taiveaho_kaikkonen_jh.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tv-juontaja Marja Hintikka: Toinen lapsi tulossa!    

1288729839739.jpg
- Tiedämme lapsen sukupuolen, mutta sitä ei paljasteta, Marja Hintikka sanoo.
Julkaistu: 26.8.2014 10:23
 

RASKAUS Juontaja Maria Hintikka sanoo, että haipakkaa on tiedossa.

Suosittu tv- ja radiotoimittaja Marja Hintikka, 35, kulkee maha somasti pyöristyneenä. Hän saa toisen lapsensa tammikuussa.

 

- Raskaus on jo yli puolivälissä. Tiedämme lapsen sukupuolen, mutta sitä ei paljasteta. Olen utelias luonteeltani ja kun saimme mahdollisuuden tietää sukupuolen, se käytettiin. Tärkeintähän kuitenkin on, että lapsi on terve. Se on suuri siunaus.

 

Puoli seitsemän -ohjelmasta tutulla Hintikalla ja hänen aviomiehellään, radiotoimittaja Ilkka "Ile" Uusivuorella, on yksi poika. Vuoden ja neljän kuukauden ikäinen vesseli on alkanut juuri puhua pulputtamaan.

 

- Lapsille tulee ikäeroa alle kaksi vuotta. Haipakkaa on siis tiedossa. Ensimmäinen lapsemme on kova valvomaan ja herää joka aamu kello viisi. Kun olimme Ranskassa lomalla, hereillä olivat vain kukot ja me, Hintikka nauraa.

 

- Toisaalta en usko, että kaksi lasta on sama kuin yksi. Yksi on yhtä suuri kuin yksi ja kaksi on yhtä suuri kuin kymmenen. Kädet tulevat olemaan täynnä töitä. Sehän on äitiyden duuni, ei se ole pelkkää autuutta ja ihanuutta.

 

Hintikalla on ollut haaveena saada pojalleen sisarus, sillä hänellä itsellään on rakkaita sisaruksia.

 

- Mutta eihän elämää voi ohjailla, hän muistuttaa.

 

Hintikka on ehtinyt tehdä töitä hyvin ensimmäisen lapsen jälkeen. Hän sai vain kaksi päivää äitiysvapaan aloittamisen jälkeen soiton, tulisiko hän juontamaan Dancing on Ice -ohjelmaa. Pestin hän otti pitkän harkinnan jälkeen. Sen jälkeen hän on ollut juontamassa suoraa euroviisulähetystä ja kuvannut valmiiksi raskautensa alkuaikoina Haasta Hans -ruokaohjelmaa. Parhaillaan kuvataan musiikkiohjelma SuomiLOVE:a kahden viikon ajan 12 tuntia päivässä.

 

- Mieheni sanoi hauskasti, että perheessä pelataan nyt ihmistetristä. On sellaista säätöä ja kikkailua. Sitä on vanhemmuus, ei sitä vastaan kannata haroa. Ei ole omaa aikaa, mutta nyt se on niin. Toisaalta olen saanut olla paljon aikaa lapsen kanssa kotona.

 

- Tämä projektityö on ollut minulle ihanteellista. En missään vaiheessa ole menettänyt omaa identiteettiäni ja miettinyt, että miten sitä työtä oikein tehdään. Kun puhutaan äitien työhön paluun helpottamisesta, tällainen malli sopisi muillekin aloille, hän miettii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

vappu-pimia-3.jpg

Jo vanha uutinen...mutta laitetaanpa tännekin !

 

 

Vappu Pimiä on paljastanut sosiaalisen median välityksellä odottavansa aviomiehensä kanssa parin toista lasta.

Suomen suosituimpiin televisio- ja radiojuontajiin jo vuosia lukeutunut Vappu Pimiä paljasti tänään lauantainaInstagramin välityksellä olevansa toista kertaa raskaana. Pimiä kertoi odottavansa toista lastaan, jonka on tarkoitus syntyä tulevan kesän alussa.

Onnellinen Pimiä julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa nainen pitelee vatsansa edessä ultraäänikuvaa tulevasta perheenlisäyksestä.

Mainos (uutinen jatkuu alla)
 
 

Instagram-tililleen kirjoittamassaan tekstissä nainen kertoo myös kärsineensä raskauden aikaisesta aamupahoinvoinnista.  

 

– Jottei elämä kävisi liian tylsäksi, haikara lennättää meille nyytin kesän aluksi. Olosta sen verran, että on ollut mielenkiintoista herätä viikkojen ajan kankkuseen, pahoinvoinnin taas yllättäessä iltapäivisin, vaikka pisaraakaan ei alkoholia veressä. Omasta olosta huolimatta koko perhe on onnesta sekaisin! #raskaana #kiitollinen #babynumbertwo #coming #sohappy, Pimiä kirjoittaa Instagramissa.

Liikemies Teemu Huuhtasen kanssa naimissa oleva suosikkijuontaja synnytti parin esikoisen vuonna 2012. Pari avioitui vuonna 2013. 

Pimiä muistetaan muun muassa Tanssii tähtien kanssa, Tuubi ja Korkojen kera -ohjelmien juontajana. 

Lähde: Instagram

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen saivat esikoisensa viime yönä Sveitsissä.

 

minttu_lapsi.jpg

Kuva: Minttu Virtasen blogi

 

 

Söpön kuvan yhteydessä luki myös faktat pojasta:

 

Pienokainen näki viime yönä päivänvalon Sveitsissä! Terveellä poikavauvalla on mittaa 51 cm ja painoa 3,7 kiloa. Myös onnelliset ja ylpeät vanhemmat voivat erittäin hyvin!

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erinille toinen muksu:

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/mtv_erin_ja_muusikkomies_saavat_lapsen

 

Erin Anttila ja Vesa Anttila odottavat perheenlisäystä.

Laulaja Erin Anttila, 37, ja hänen muusikkomiehensä Vesa Anttila, 52, saavat lapsen. Erin vahvisti asian MTV.fi:lle.

– Lapsi syntyy loppukesästä, Erin kertoi kanavan haastattelussa.

Erin ja Vesa menivät naimisiin vuonna 2005 ja heillä entuudestaan reilun puolentoista vuoden ikäinen poika. Perheen lisäksi paria yhdistää Nylon Beat, sillä Vesa on bändin entinen kitaristi.

Erin on tällä hetkellä keikkatauolla, jota hän aikoo jatkaa ainakin vuoden loppuun asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apis-vauva on the way:

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/laulaja_jannika_b_ta_jannitti_kertoa_raskaudestaan_ystavalle_joka_karsii_lapsettomuudesta_ymmarran_olla_kiitollinen

 

Esikoistaan odottava laulaja Jannika B eli Jannika Wirtanen, 30, iloitsee tulevasta perheenlisäyksestä miehensä, Apulanta-muusikko Toni Wirtasen kanssa. – Raskaus onnistui heti, kun sille annettiin mahdollisuus.

Kyllä aika tavalla saa venyttää mielikuvitustaan nähdäkseenJannika Wirtasen, 30, kehossa ensimmäiset merkit esikoisen odotuksesta. Jannika B:n nimellä tunnetun laulajan raskaus on edennyt puoliväliin, mutta lisäkiloja on tullut vasta kaksi. Jannika on siro, tutusti timmissä kunnossa, ja vaaleanpunainen tukka heiluu iloisesti pääosassa.

– Katto ny, tämä näyttää siltä kuin olisin syönyt muutaman pullan, odottaja pullistaa vatsanseutuaan.

Vaikka kumpu ei ole huomattava, yhden kriisin se on ehtinyt jo aiheuttaa. Jannika oli hankkinut helmikuisille syntymäpäivilleen uuden mekon, joka juhlapäivänä ei enää istunutkaan yhtä hyvin kuin ostohetkellä. Seurasi hetken tunnekuohu, joka lopulta kääntyi nauruksi.

– Onneksi osaan jo järkeillä, mitkä ryöpyt johtuvat mammahormoneistani. Ei silloin voi muuta kuin nauraa itselleen.

Kehon pienetkin muutokset ovat kuitenkin vaatineet totuttelua tyylistään tarkalta esiintyjältä. Neuvolassa on myös laskeskeltu, että raskauden loppupuoliskolla painoa voi tulla lisää jopa 15 kiloa. Sääntö kuuluu, että mitä pienempi nainen, sitä suurempi painonnousu.

– Enää vatsan pömpötys ei aiheuta paniikkia. Nyt suhtaudun siihen jopa vähän mielissäni. Jos tulee syötyä enemmän ja maha pullottaa, totean vain olevani raskaana. Nyt saa pullottaa hyvällä syyllä.

Sopivaan saumaan

Huhut Jannikan raskaudesta alkoivat jo viime vuoden lokakuussa, kun laulaja ilmoitti jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle. Muusikko oli suunnitellut keskittyvänsä uusien kappaleiden kirjoittamiseen, mutta mietti sitten, että keikkatauolla voisi luoda muutakin.

– Olin kyllä aina tiennyt haluavani äidiksi, mutten ollut koskaan potenut vauvakuumetta. Ei se iskenyt minuun nytkään, enkä ajatellut jäädä sitä odottelemaan. Ennemminkin koin ahaa-elämyksen: nyt voisi olla hyvä sauma myös perheenperustamiselle, jos meitä vain onnistaisi.

Jannika ja Apulanta-yhtyeen muusikko Toni Wirtanen olivat seurustelleet vuodesta 2011 ja viettäneet häitään 31. joulukuuta 2013. Kun pari juhlisti ensimmäistä hääpäiväänsä, Jannikalla oli jo uusi elämänalku vatsassaan.

– Raskaus onnistui heti, kun sille annettiin mahdollisuus. Tieto vauvasta on antanut enemmän merkitystä kaikelle.

Suhteensa alkuvaiheessa Jannika ja Toni olivat keskustelleet siitäkin vaihtoehdosta, ettei oman lapsen saaminen onnistuisikaan.

– Kun rakastuimme, päätimme valita ensisijaisesti toisemme. Jos porukkaamme tulisi lisäystä, se olisi ihanaa plussaa. Mutta jos emme voisi saada yhteistä lasta, miettisimme muita ratkaisuja, Jannika kertoo.

– Se oli tärkeä keskustelu. Koen, että se vei painetta parisuhteesta.

Jannika on seurannut läheltä, millaista tuskaa lapsettomuus voi aiheuttaa. Kun oma odotus sitten varmistui, kovin jännityksen paikka oli kertoa ilouutisesta tälle läheiselle.

– Oman riemun keskellä on samalla pahoillaan toisen puolesta. Hän on kuitenkin maailman ihanin ystävä ja vilpittömästi onnellinen puolestamme, Jannika kertoo.

– Ymmärrän olla kiitollinen siitä, miten helposti ja hyvin kaikki on sujunut minun ja Tonin kohdalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Herttuatar Catherine synnytti tytön

Catherine vietiin aamulla St Maryn sairaalaan Länsi-Lontooseen ja hieman kello 13 jälkeen Suomen aikaa kerrottiin, että hän on synnyttänyt tytön. Tyttö oli syntynyt kello 10.34 Suomen aikaa.

Sekä äiti että tytär voivat palatsin mukaan hyvin.

Tytär on pariskunnan toinen lapsi. Heinäkuussa 2013 he saivat esikoisensa, prinssi Georgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viivi Avellan paljasti ilouutisen: Syysvauva!

 

FORE!-lehden päätoimittaja Viivi Avellan paljasti iloisen uutisen Facebookissa: hän ja liikemiesrakas saavat toisen lapsen.

 

- Nimipäiväni kunniaksi ilmoitusluontoinen asia: Meille on tulossa syysvauva! Expecting baby nr2 for late autumn. (Huh huh, enää ei tarvitse salailla masua...tai Pommacin juontia.) HAPPYYYY!!, Viivi kirjoitti Facebookiin lauantaina 2. toukokuuta.

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apu: Mikko ja Helena Koivun toinen lapsi syntyi: Poika tuli!

 

NHL-kiekkoilija Mikko Koivu ja vaimo Helena Koivu ovat saaneet perheenlisäystä, uutisoi Apu-lehti.

 

Mikko Koivusta on tullut toistamiseen isä. Koivun vaimo Helena synnytti parin toisen lapsen maanantaina. Apu-lehden mukaan vastasyntyneen pojan nimeksi on suunniteltu Kasper Anteroa.

Parilla on ennestään tytär Sofie, joka syntyi syyskuussa vuonna 2013. Koivut avioituivat Suomessa kesällä 2014.

 

 

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now