Pamina

Koska äitiyslomalle?

106 posts in this topic

Molemmista lapsista äitiysloma alkoi sen 30vrk ennen laskettua aikaa. Esikoisesta jäin saikulle 1,5vko ennen ä-loman alkua. Toisen lapsen kohdalla taisin lähemmäs 1kk ennen laskettua aikaa jäädä saikulle, mutta vauva syntyikin yllätykseksi ennen ä-loman alkua.

Molemmista lapsista olen kesäloman pitänyt ennen töihinpaluuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/10/2017 at 6:57 PM, Milaliina said:

Toiveissa on jäädä normaalisti 30pv ennen laskettua. Olen päiväkodissa töissä sisarusryhmässä, jossa on useampi alle 2v, joten voi olla ettei fyysinen kunto salli työntekoa kuitenkaan niin pitkälle... Riippuu säistäkin, että miten paljon täytyy pukea ja sen vuoksi kyykistellä. Jään sitten saikulle, jos on tarpeellista.

Olin lopulta töissä ihan viimeseen päivään asti :) Voin loppuvaiheessa erinomaisesti ja helposti olisin voinut jatkaa pidempäänkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekasta jäin silloin kun ”pitikin”, nyt tokasta aloitan varhennetusti niin aikaisin kuin mahdollista. Syy on se, että näin äitiysloma alkaa mahd. lähellä vuoden vaihdetta ja saan yrittäjänä työt paremmin pakettiin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jäin äitiyslomalle sen 30 päivää ennen laskettua, muistaakseni alkoi keskeltä viikkoa. Olin töissä ihan loppuun saakka, tein aamu- ja iltavuoroja ja viikonloppuja. Öitäkin tein jonnekin viikolle 28 saakka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toisesta jäin siloin kuin "kuuluukin", ensimmäisestä mahdollisimman paljon varhennettuna, koska määräaikainen työsopimus loppui juuri silloin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now