Sign in to follow this  
Followers 0
kinuskimansikka

Isäkuukausi ulkomailla

3 posts in this topic

Onko kukaan viettänyt tai suunnitellut viettävänsä isäkuukautta ulkomailla? Meitä vähän kutkuttaa ajatus että järjestettäisiin meidän vanhempainvapaalta hoitovapaalle siirtyminen niin, että vanhempainvapaan jälkeen mä palaisin "töihin" eli pitäisin kertyneet lomat 5 vkoa pois ja mies olisi siinä myös kotona isyysvapaan merkeissä (6 vkoa koska 3 vkoa pitää siinä heti vauvan syntymän jälkeen). Ja kun isyysvapaa loppuu niin minä "palaan" kotiin hoitovapaalle.

 

Ja villinä ideana on siis että lähdettäisiin 4-5 viikoksi reissuun, tällä hetkellä puheissa pyörii eniten Kreikka. Lähinnä ehkä suurin kriteeri on että kelien pitää olla ok (ajankohta olisi lokakuu) ja elinkustannusten pienempi kuin Suomessa jotta meillä on varaa tähän!

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon? Vinkkejä asunnonvuokraukseen ulkomailta? Mitä muita vaihtoehtoja suosittelisitte kuin Kreikkaa?

 

Kokemuksia tai ajatuksia otetaan mielellään vastaan! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suosittelisin Kroatiaa! Ihastuttiin maahan miehen kanssa pari vuotta sitten. Ollaan ajateltu, että syksyllä voisi lähteä vauvan kanssa Kroatiaan pariksi viikoksi. Kroatiassa on paljon vuokralle asuntoja ja hintataso ylipäätään halvempi kuin Suomessa. Kroatiasta olisi helppo pistäytyä myös Montenegron tai Bosnia-Herzegovinan puolella (molemmat upeita maita)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on tämä suunnitelmissa! Jos kaikki menee hyvin niin vauva syntyy kesäkuussa ja marraskuussa olisi tarkoitus lähteä reissuun kuukaudeksi. Reilu viikko oltaisiin Kanadassa ja loput Havaijilla :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0