Iridessa

Letrozol ORION 2,5 mg (vol. 2)

961 posts in this topic

Voihan vattu, en paremmin sano. <_< Olet ollut mielessä ja jotenkin ajattelin, et josko nyt kuitenkin vielä letroilla ja gonapeptylillä saisitte tulosta. Pahoittelut! :lipsrsealed: Tuliko tuo suositus sieltä yksityiseltä klinikalta vai joko teillä ennätti olla se polikäynti? Mitä ajatuksia ehdotuksen suhteen?

Vitsailtiin aiemmin siitä monikkoriskistä ja noh, ei ois pitäny uhkailla, ettei sitä pelätä. Tiistain kontrolliuä:ssä 3kpl melko samankokoisia folleja kummallakin puolella! :o Siinä vaiheessa oli taas "jokseenkin" turhautunut olo ja heitin jo kirveen kaivoon ja rupesin masistelee, että nyt sit vaan odotellaan 1,5kk sitä ivf:ää. Lääkäri halusi kuitenkin katsoa tilanteen vielä tänään, vaikka epäili itsekin, että hoito pitää keskeyttää.  Ja tänään iso positiivinen ylläri, kun oikealla puolella follit olivat lakanneet kasvamasta ja vasemmallakin oli selkeä johtofolli+toinen vähän isompi. Jokin tuolla sisällä siis sentään suostuu yhteistyöhön! :curtsey: Pistin sitten justiinsa vielä yhden Menopur-annoksen follia mehevöittämää  ja huomenna Pregnyl irrotukseen. Miestä määräsi pitämään hyvänä la&su. ;) Tuskinpa tämä nyt edelleenkään sitä raskautta tuo (ikuinen pessimisti!), mutta silti hyvä homma. 

Edited by Kikero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kävipä muuten ihan toisin päin kuin epäilin sen ovulaation aikaistuminen suhteen. Yleensä siis kp 14 ja nyt sitten pregnylin avustamana vasta kp 17-18. Lekuri totes, että jollain näin. Pitkä kierto varmasti tulossa, kun lutis yleensä sen 13-14pvää. Lugejakin pitää käyttää tällä kertaa vähän pidempään, mikä sekin varmasti venyttää kiertoa vähän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi mikä rakkulasaalis :P No mut onneksi pikkasen rauhottui tuo määrä! Toivotaan hyvälaatuista munasolua nyt kun on vähän rukattu alkukiertoa. Yksi selitys tiputtelulle kuitenkin on että follikkelikehityksessä on ongelma johon voisi nuo pistokset (toki myös letrotkin...) juuri auttaa :) Kerrottiinko sulle joku tietty testipäivä? Mietin vaan tuota Pregnyliä, että kauan se näkyy testeissä... 

Oltiin joo tällä viikolla polilla jo. Ehkä hieman ristiriitaiset fiilikset, siinä mielessä parempi, että pelkäämäni 2v odotteluaika ei onneksi toteutunut (kiitos tiputtelun, ilman sitä olisivat kuulemma laittaneet kotiin vaan yrittämään), mutta heidän mielestä vielä "hyvät mahdollisuudet raskaudelle ovulaation induktioilla ja jopa ilman lääkkeitä". Riippumatta siitä että tosiaan nyt jo 2 ovulaation induktiota takana... Heidän suositus oli 3 OI+IUI komboa, välikiertojen kanssa 6kk ja ehkä sitten IVF... 

Yksi osa mun kokemaa aikataulustressiä ja paineita on ollut juuri nuo häät. En oikein haluaisi olla raskaana häissä ja siksi ajatus oli alunperin että eka lapsi ja sitten häät myöhemmin kun on palautunut raskaudesta. Yritys on siis alkanut jo ennen kuin mentiin kihloihin ja siten ei silloin häiden aikataulua miettiessä tuntunut yhtään mahdottomalta, silly me :unsure: Olen nyt luovuttanut silleen että jos on vaikka alku/keskiraskaus häiden aikaan niin ei niin haittaa, ehkä kuitenkin jaksaa juhlia. Ollaan nyt noiden suunnitelmien valossa mietitty että ehkä siirretään häitä vaan kunnolla aikaisemmaksi, IUI mahdollisuudet sen verran pienet että en usko että tulevat häitä häiritsemään. Ja jos niin nyt kävisi että raskautuisikin kevyemmillä niin sitten toivotaan helppoa alkuraskautta. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiputtelustakin siis sentään jotain hyötyä.. ;) Mutta onhan tuossa odottelua jos ifv:ään pääsemistä miettii, vaikka tottakai OI+IUI voivat jo tulosta tuoda, mut ymmärrän enemmän kuin hyvin kantasi niihin. Pitää nyt ihan pahoitella tahdittomuuttani, kun valitin 1,5kk:n odottamisesta. Eihän se ole odotusaikana yhtään mitään, kohta jo käsillä. Itselle vaan se odottaminen, välikierrot ja sormien pyörittely syö naista. Mieluummin teen jotain, niin kuin  nyt pistelen Menopuria, vaikken siihen kovin uskoisikaan. Mut anteeksi, pitää osata suhteuttaa oma tilanne isoon kuvaan!

Milloin teillä olisi eka inssikierto? Nuo hääsuunnitelmatkin ymmärrän hyvin. Ei voi muuta kuin laittaa sormet ristiin, että kaikki loksahtaisi kohdalleen! :)

Pregnyl taitaa näkyä testeissä sen 10pvää. R-testi pitäisi tehdä 2 vkoa ovulaatiosta, jotta tietää, lopetetaanko luget. Toivon et menkat alkais näyttää merkkejään jo ennen testausta, koska en yhtään perusta tuosta testaamisesta ja sen yhden surkean viivan näkemisestä. Pakko kai se on määrättynä testata, mut tietäisi ainakin etukäteen tuloksen.

Yritän kyllä suhtautua tähän epäilyksistä huolimatta edes pilkahduksen myönteisesti (miehenkin takia, etten vaan aina valita ja ennakoi pahinta), koska kuten sinäkin viime letrokierrosta totesit, tässä on varmasti nyt parhaat mahdollisuudet tämän kahden vuoden yrityksen aikana onnistua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Älä huolehdi en yhtään mitenkään tahdittomana pitänyt viestejä! Oon ihan samaa mieltä että on odottelua mutta jotenkin nyt kun saa joitain asioita (siis lähinnä häät) menemään paremmin meille sopivassa tahdissa niin tuntuu jo niin paljon paremmalta. Jopa tässä vähän miettii että ei heti aloittaisikaan inssejä. Nimittäin on suunniteltu jo että maanantaina alkaisi pistokset ja osin nyt jopa vähän pelkää että mitä jos nyt tärppääkin heti niin ollaanko taas häiden kanssa pulassa :lol: mutta ei siis todellakaan aiota näin tehdä! Tällä hetkellä fiilis on tästä syystä enemmän semmoinen että me ollaan ns. puikoissa, että me kontrolloidaan elämää eikä että me mennään vaan jossain narun päässä jota lääkärit tai joku korkeampi voima ohjaa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja siis en edes muista millon olisin viimeksi raskaustestin tehnyt, oon todennut että se vitivalkoinen nega on paljon traumaattisempi kokemus kuin menkkojen alku. Oon vaan kylmästi lopettanut luteaalituet ja odottanut vuotoa.  Aion uskoa että se istukka toimii siinä vaiheessa jo tarpeeksi jos on ikinä toimiakseen.

Toivon parasta lopputulosta jo tästä kierrosta teille mutta yhtä paljon kuitenkin rauhallista mielialaa, koska elämä itsensä kanssa on paljon helpompaa jos yhtään onnistuu positiivisen toiveikkaana olemaan edes sen pari piinaviikkoa. Yhtä pahalta se neg tulos tuntuu joka tapauksessa oli sitten ollut jo etukäteen pessimistinen tai varovaisen optimistinen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, vitivalkoinen testiviiva on traumojen trauma.. Itsekään en ole tässä yrityksen aikana testannut kuin muutaman kerran ja aina se negatulos on tuntunut tuhat kertaa pahemmalle kuin menkkojen alku, joten niitä olen kiltisti vain odotellut. Eivätkä ole vielä mua pettäneet! <_<:D

Zeniläistä olotilaa en varmasti tähän loppukiertoon saa, mutta miehellekin eilen totesin, että annan itselleni luvan toivoa. Näinhän se on että ihan sama paska fiilis on lopussa, toivoi tai ei.

Mut teilläkin siis alkaa jo huomenna hoitokierto, hienoa! Mitä pistelet? Täytyy vielä mainita nyt tästä pistelykierrosta, että aika hyvin tulkitsin kropan viestit pistoksista, kun ennen ekaa ultraa sanoin lääkärille, että kummassakin munasarjassa nipistellyt ja hieman pelottaa se vaste. Ja vastettahan oli! Ja sitten ennen viimeisintä ultraa totesin, ettei ole enää oikealla nipistellyt ja sieltähän olivat lakanneet kasvamasta. Nyt pe-illan pistoksen jälkeen on taas nippailuja kummallakin puolella, etenkin oikealla. Taitaa olla follit innostuneet uudestaan kasvamaan, mut ei kai ne enää ehdi niin isoiksi että puhkeaisivat?? :P:ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gonal-f alkaa huomenna ja kontrolli uä sitten vielä jo perjantaina. Ovitrelle pitäisi sitten olla irrotuksessa. 

(Pitäisi ehkä pistoslääkkeille joku ketju löytää :huh:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo ei tässä ketjussa ehkä viiti enää spämmätä. Tuolla jäsenten puolella on joku OI-ketju, tosin 4 v. vanha, mutten ainakaan ite taida kehdata uutta perustaa. Mielelläni kyllä pysyisin mukana sunkin vaiheissa!

Osasinkohan liittää sen nyt tähän?

Edited by Kikero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkohan täällä ketään muita aktiivisena Letrojen käytön suhteen tällä hetkellä? Keräilen vielä riittävää viestimäärää täyteen, että pääsisi tuonne jäsen puolelle. Olen lukenut parin viime viikon aikana tän ketjun kokonaan läpi ja kiva huomata, että osalle on tullut plussaa letrojen käytön avulla. 


Eli meidän tilanne on seuraava. 32v nainen ja 33v mies. Ei varsinaista selittävää tekijää lapsettomuudelle. Yritystä ollut 9/2016. Nyt ensimmäinen OI + IUI menossa ja itseasiassa huomenna inssi. Lääkitys kp3-7 Letroja, limakalvon vuoksi Menopuria kp10-11 ja kp12 Pregnyl. Nyt on jotenkin hyvä fiilis, kun on ihan oikeasti tehty asioita raskautumisen eteen B) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now