Sign in to follow this  
Followers 0
matolainen-79

Ideat vauvan nukkumiseen pitkällä lennolla?

29 posts in this topic

Vauvat nukkuvat yleensä hyvin siinä hämärässä ja hurinassa, etenkin yölennoilla. Herkät nukkujat toki havahtuvat jos sattuu ruokakärry kolistelemaan ja vessojen ovet paukkumaan kriittisillä hetkillä.

 

Finskillä babybasketin voi pitää joko lattialla tai siinä seinällä, painoraja (olikohan 10 vai 11kg..) pätee vain seinällä pitäessä.

 

Mä suositan babybasketia ja meillekin sellainen paikka varattu kun lennän lokakuussa 2veen ja 8kuisen kanssa. Pienempi saa nukkua babybasketissa, jonne yritän nukuttaa mutta mahdollisesti voi joutua hytkyttämään uneen sylissä ja siirtämään sitten koppaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

8kk nukkui babybasketissa 12h lennoista menolennolla 6h ja paluulennolla 7h+1h. Heräili usein, mutta yleensä tutin nosto tai silittely auttoi. Pari kertaa otin syliin ja siirsin nukkuvana takaisin

 

Menolennolla babybasket oli lattialla, mutta paluulennolla laitoin seinälle, koska itsellä oli kurja istua kun koppa valtasi koko jalkotilan. Menolennolla valveillaolo tunteja oli kyllä enempi ja koppa toimi hyvin myös "leikkikehänä" lattialla ollessaan. Paluulennolla leikittiin sitten kopan alla lattialla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En jaksanut lukea kaikkien vastauksia mutta se lentokoneen eka paikka tai vessojen jälkeinen eka paikka on paras kun siihen saa sen lasten kopan jossa vauva voi nukkua tilavasti.
Joillakin vanhemmilla oli lennolla myös mukana vaunojen pehmokoppa jossa nukutti vauvat.. pitivät sitten sylissä sitä koppaa kun vauva nukkui.. tai sitten jommankumman paikalla kun vanhemmat jaloittelivat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0