Novella

Taapero ja nukkuma-ajat

109 posts in this topic

1 v. 9 kk nukkuu yöllä keskimäärin klo 19.30-7.30, heittoa on joskus tunnin verran suuntaan tai toiseen. Herää tarkistamaan onko isi tai äiti vieressä ja/tai ottamaan maitoa klo 22 ja 24 ja sitten joko aamuyöstä tai klo 7 maissa. Joskus heräilee parin tunnin välein läpi yön, jos on kipeä tai tekee hammasta tai on joku vaihe. Nukkuu vieressä enkä itse aina herää kaikkeen mölinään tai välttämättä edes imetyksiin, huomaan vaan aamulla että jaahas, paita on auki. :D Yöheräily ei oo meille ongelma, kun en koskaan joudu olemaan hereillä yöllä kunnolla. Enemmänkin vaan havahdun ja nukahdan heti uusiksi. Miehellä on toistaiseksi oma sänky toisessa makkarissa, hän herää usein herkemmin pojan herätessä ääniin ja työn takia haluan et hän saa nukutuksi. Kaipa se tästä aikanaan, kerranhan tuo vaan pieni on. :)

 

Päikkärit nukkuu mun vieressä klo 12 jälkeen, yleensä tunnin verran. Joskus enemmän mut harvemmin. Nukun aina itsekin.

Edited by airua

Share this post


Link to post
Share on other sites

2,5v menee yöunille klo 20-21, herää aamulla noin klo 7. Päiväunia nukkuu enää harvoin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yöunet 20.30-06, väliin 2-3 tunnin päikkärit. Sama rytmi toimii molemmilla lapsilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän 2v. menee nukkumaan noin klo 21 ja heräilee seiskan jälkeen. Tää on sellainen keskiarvo. Päikkäreitä nukkuu vielä noin tunnin päivässä.

Ja se on jännä, että mitä myöhäisempään yöunille meno menee, niin sitä aikaisemmin herää. Ja vastaavasti mitä aiemmin nukahtaa, niin sen paremmat mahikset on siihen, että aamustakin nukkuu hieman pidempään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän kaksivuotias nukkuu päiväkodissa noin tunnin päikkärit. Kotona tavoitellaan samaa, ihan aina ei kuitenkaan nukahda.

Illalla sänkyyn mennään klo 20, iltasadun jälkeen jätetään nukahtamaan yksin, ja yleensä höpötys hiljenee 20:30-21 välillä. Aamulla herää lähes poikkeuksetta tasan 07:28. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taapero 14kk nukkuu yöllä yleensä klo 19-07 ilman väliherätyksiä, päiväunet klo 12 alkaen tunnin - pari vähän riippuen aamupäivän ohjelman kuormittavuudesta. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now