Sign in to follow this  
Followers 0
Marja

Millaisiin uskomuksiin olette törmänneet ulkomaalaisen puolisen myötä?

4 posts in this topic

Siis kun joskus saa olla ihan huuli pyöreenä :o tuon ukon ja sen uskomusten kanssa, miten teillä mihin olette törmänneet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ehkä niinkään uskomuksiin mutta kasvatustapojen kanssa ollaan painittu tuon tuosta :D Kulttuurieroihin ollaan välillä törmätty mutta ne eivät onneksi Suomen ja Hollannin välillä ole niin suuria. On kuitenkin ollut hetkiä että tuntuu että sais hakata päätä seinään kun ei saa toista tajuamaan miksi Suomessa toimitaan jollain tavalla :P Esimerkiksi että auton pitää olla lämppärissä kun on pakkasta, tai että pipo olis syytä pitää päässä talvella xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jotenkin en osaa ajatella, että mieheni "outoudet" olisivat niinkään kulttuurieroista johtuvia kuin siitä, että hän on kuka on. (Tämä on kahden jästipään liitto. :grin:)

 

Tosin minä olen sitä tyyppiä ihminen, että suomalaisten kanssa seurustellessani ja naimisissa ollessani kulttuurieroja pukkasin ihan jatkuvasti. Yhdenkään ei-suomalaisen kanssa ei ole ollut moista ongelmaa...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei juuri nyt tule mitään _uskomuksia_ mieleen. Mutta välillä saa olla ihmeissään, kun jotkin itselle selvät tai arkipäiväiset asiat eivät sitä miehelle olekaan. 25-vuotias miekkoseni ei esimerkiksi koskaan ole käynyt ongella! Yksinkertainen juttu, mutta missäpä sellaista harrastamaan, kun järviä tai muita vesistöjä ei samalla tavalla ole joka nurkalla kuin Suomessa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0