Beibi

Taaperon kengänkoko

110 posts in this topic

Tyttö 2v7kk sai juuri uudet kumpparit koossa 23. Vanhat 21 menee tosin vielä nekin ilman villasukkaa jalkaan. Lenkkarit taitaa olla 22. Sisätossut 23-24 mutta niissä sitten onkin vähän turhankin paljon kasvunvaraa, :P en vaan uskaltanut netistä pienempiä ostaa. Pienijalkainen taitaa olla vaikka muuten pluskäyrillä. Äidin jalka, isän pituus. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

2-vuotiaalla on nyt käytössä koko 26, mutta ei siinä enää kasvunvaraa ole, käyntivara on kyllä vielä ihan reilu. Talveksi tilasin kokoa 28, koska pitäisi sinne sukkakin mahtua. On vissiin tullut isäänsä, koska mun kenkäni ovat kokoa 37. :grin: Isällään onkin sitten 44-45, ja siihen näyttää tähtäävän poikakin. Toivottavasti kasvu kohta vähän tasaantuu, koska olisi ihan kiva pärjätä esim. keväällä ja syksyllä samoilla kengillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyttö 2 v 9 kk ja kengänkoko on noin 26-27. Pitkä tyttö muutenkin.

 

Sanasta sanaan sama, paitsi että meidän tyttö on 2v 8 kk vielä pari viikkoa. :) (Pituutta kotimittauksen perusteella n. 95 cm ja paino 15 kg.) Enimmäkseen 27-kokoisia syys- ja talvikenkiä olen ostelemassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä isojalkainen poika ollut pienestä pitäen. Alkoi kävelemään 10kk ikäisenä ja ensikengät oli koon 21 eccot ja 1v sandaalit kokoa 22. Kesän aikana piti Eccot päivittää jo kokoon 23 ja sandaalitkin olivat loppukesästä jo naftit.

 

Syksyllä pitikin olla kumppareista jo koko 23. Nyt talvella ollut käytössä koon 24 viikingin goretexit, jotka alkaa jäämään pieneksi. Myyjä sanoi tosin ostettaessa että 23 kannattaa ottaa ja ehdottomasti ei kokoa 24, koska olisi aivan liian iso. Jos olisi tuota uskonut niin kengät olisi joutunut vaihtamaan kesken talven. Kuomat ollut myös käytössä koossa 24 ja alkutalvesta oli hyvin kasvunvaraa ja villasukkakin mahtui, nyt taas kasvunvara on jo huvennut ja kengät on sopivat.

 

Nyt keväällä saanee ostaa jo kumpparit koossa 25 ja samoin tulevan kesän kengätkin. Pitänee mitata jalankoko nyt ja uudestaan kesällä, kun kasvuvauhti tuntuu olevan hurja! Kesällä poika siis täyttää 2v.

Edited by taiqa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noin 2,5-vuotiaalla kuopuksellamme ovat jalkapohjat aika tarkalleen 15-senttiset ja kengät kokoa 24-26, valmistajasta ja mallista riippuen kun tuo sisämitta vaihtelee ja paljon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lenkkareiden ostoa varten mittasin ja nyt meidän vajaa 2v pojalla on jalkapohjanmitta lähes 15 cm. Vikingin lenkkareista saa varmaan olla koko 26.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now