forgetmenot

Vauvakino, vauvabio, babybio

30 posts in this topic

Mä taisin käydä vielä vajaan vuosikkaan kanssa - ei oltu opittu vielä kävelemään ilman tukea, mutta portaissa mentiin jo leffan aikana. Paljon helpompaa katselu on pienen lapsen kanssa joka viihtyy suunnilleen rinnalla ja sylissä koko leffan ajan. Me käytiin miehen isyyslomalla koko perheen kanssa babybiossa sellossa silloin kun esikoinen oli jotain neljä viikkoa, se oli aika mukava kokemus :)

Nyt kahden lapsen kanssa en enää edes haaveile moisista, toi ylläoleva Joensuun systeemi että vanhemmille lapsille olisi MLL:n hoitajat paikalla olis aika mahtava :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen molempien kanssa joskus käynyt, mutta vain ihan pienenä. Liikkuvan lapsen kanssa alkaa olla jo aika hankalaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pekaani, eikös Tennispalatsissa ainakin ennen ollut ko. "palvelu" eli lapset sai jättää leikkimään valvotusti? Enää kun ei paikkakunnalla asu, niin en tilannetta tiedä. Ennen leikkipaikka oli tokassa kerroksessa. (ja nyt toivon, että puhuttiin Espoon Sellosta eikä jostain muusta :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Espoon Sellosta oli puhe :D. Tosiaan vain täällä Espoossa on tullut pyörittyä vauvakinoissa eli Isossa Omenassa ja Sellossa. Olen ajatellut että bussit olisi kuitenkin Helsinkiin päin aina täysiä vauvakinojen aikaan (siis vaunupaikat) ja olen suosiolla jäänyt Espooseen pyörimään. En siis ollut tietoinen tuollaisesta palvelusta! Kun ei tuosta tennarin vauvakinosta ole kokemusta.

Tosin meillä esikoinen ei ole ollut päiväkodissa niin en tiedä kuinka hanakasti jäisi leikkimään ihan vieraiden ihmisten kesken.

Eiköhän niitä leffoja ehdi sitten parin vuoden päästä tai viimeistään eläkeiällä katsoa kylliksi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now